19 / 04 / 2024

çedbik Yapı Malzemelerinde Sürdürülebilirlik

çedbik Yapı Malzemelerinde Sürdürülebilirlik

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği (ÇEDBİK) önderliğinde hazırlanan apı Malzemelerinde Sürdürülebilirlik Temelli En Son Gelişmeler, Riskler ve Fırsatlar semineri 2 Aralık'ta online olarak gerçekleşecek.

İnşaat malzemelerinde yaşanan yüzde 50’lik artış gayrimenkul sektörünü nasıl etkiledi?

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği’ne (TMMOB) bağlı İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Mersin Şubesi Yönetim Kurulu başkanı Gülçin Barbaros Ak, inşaat yapı malzemelerinde yaşanan artışın gayrimenkul sektörünü nasıl etkilediğini değerlendirdi.

Demir fiyatlarına bir zam daha! Demir fiyatları tavan yaptı! İşte güncel demir fiyatları 25 Ağustos 2022

İnşaat sektörünün en önemli yapı malzemelerinde birinci sırayı çeken demire dün zam geldi. Önceki gün demir fiyatlarında indirim yaşanırken dün ise demir fiyatlarına zam gelmesi şaşkınlık yarattı. İşte güncel demir fiyatları 24 Ağustos 2022...

Kentsel dönüşüme özel sektör dahil olsun önerisi!

Yapı malzemelerinde ki atış kentsel dönüşümü olumsuz etkilemeye devam ediyor. İNDER Başkanı Nazmi Durbakayım ve KONUTDER Başkanı Altan Elmas sektördeki maliyet artışını değerlendirdi.

ÇEDBİK Yüksek Yapıların Yenilenmesi Konferansı 8 Eylül'de!

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği (ÇEDBİK) hız kesmeden etkinliklerine devam ediyor. Yüksek Yapıların Yenilenmesi Konferansı 8 Eylül'de gerçekleşecek.

Evlerimizdeki gizli tehlike: Yapı malzemeleri zehirleyebilir!

Ev alırken ya da yaparken veya tadilat sırasında evimizin sağlam ve şık olması için ince eleyip sık dokuyoruz. Peki evin her köşesinde kullanılan yapı malzemelerinde yer alan kimyasalların yol açtığı sağlık sorunları biliyor musunuz?

ÇEDBİK Yapı Malzemelerinde Sürdürülebilirlik semineri 2 Aralık'ta!

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği (ÇEDBİK) önderliğinde hazırlanan apı Malzemelerinde Sürdürülebilirlik Temelli En Son Gelişmeler, Riskler ve Fırsatlar semineri 2 Aralık'ta online olarak gerçekleşecek.

ÇEDBİK 'Yapı Malzemelerinde Sürdürülebilirlik' etkinliği 2 Aralık'ta!

ÇEDBİK Başkanı Sayın Ebru Ünver moderatörlüğünde düzenlenen 'Yapı Malzemelerinde Sürdürülebilirlik Temelli En Son Gelişmeler, Riskler ve Fırsatlar' başlıklı etkinlikte Metsims firmasının Kurucusu ve Yöneticisi Hüdai Kara, yapı malzemelerinde sürdürülebilirlik konusunu detaylıca inceleyecek.

Yapı malzemelerinde ihracatın şampiyonu Çimsa oldu!

Sabancı Holding iştiraki Çimsa'nın 9 aylık net satış geliri 1 milyon 632 bin TL, net karını ise 139 milyon TL olarak açıkladı.

Yapı malzemelerinde ihracatın liderleri Akçansa ve Çimsa!

Akçansa ve Çimsa’nın 2019'daki ihracat performansları, Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği tarafından ödüllendirildi.

Kaliteli konut yapımı için denetimler artırılıyor! 

Türkiye'de peş peşe gelen depremler ve Elazığ'da meydana gelen deprem sonrası yaşanan yıkımlar, bina dayanıklılığının sorgulanmasını gündeme getirdi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, kaliteli konutların yapılması için, inşaat demirinden çimentoya kadar birçok yapı malzemelerinde denetimi sıkılaştıraca

Yapı malzemelerinde ihracat hedefi 20 milyar dolar!

Türk yapı malzemeleri sektöründen 71 firma 6-10 Kasım 2017 tarihleri arasında gerçekleşen Batimat Paris 2017 Fuarı’na katıldı. Yapı malzemelerinde ihracat hedefinin 20 milyar dolar olduğu açıklandı..

Yapı malzemelerinde yanmaz ürün tercih edilmeli!

Yapı malzemesi sektörünün öncü kuruluşu, gazbeton üretiminde dünya lideri Türk Ytong, 23-27 Mayıs 2017 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen Uluslararası Yapı İstanbul Fuarı’nda yapılarda yangın güvenliğine dikkat çekiyor.

Yapı malzemelerinde KDV yüzde 8'e düşürülsün!

KONTİMDER Başkanı Osman Başcan ve derneğin üyeleri, inşaat malzemeleri sektörünün sorunlarını DÜNYA Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Güldağ’a anlattılar.

çedbik Yapı Malzemelerinde Sürdürülebilirlik Haberi

çedbik Yapı Malzemelerinde Sürdürülebilirlik

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği (ÇEDBİK) seminerleri hız kesmeden devam ediyor. Dernek tarafından verilen Yapı Malzemelerinde Sürdürülebilirlik Temelli En Son Gelişmeler, Riskler ve Fırsatlar semineri 2 Aralık saat 15:00'te online olarak gerçekleşecek.

ÇEDBİK Başkanı Sayın Ebru Ünver moderatörlüğünde gerçekleşecek etkinlikte, Metsims firmasının Kurucusu ve Yöneticisi Hüdai Kara, Yapı Malzemelerinde Sürdürülebilirlik Temelli En Son Gelişmeler, Riskler ve Fırsatlar hakkında bilgi ve tecrübelerini anlatacak.

ÇEDBİK LCA- EPD ve Sürdürülebilir Malzemeler Semineri 24...