18 / 04 / 2024

Çekmeköy benzin istasyonu inşası

Çekmeköy benzin istasyonu inşası

Çekmeköy Belediyesi’nin çocuk parkını benzin istasyonuna çeviren imar planı değişikliği teklifi İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi'nde oy çokluyla kabul edildi. 

Esenler'de arsa ve Çekmeköy'de arazi satılıyor! İstanbullular dikkat! 

Esenler ve Çekmeköy Belediyeleri gayrimenkul satış ihalesi düzenliyor. Bu kapsamda, Esenler'de akaryakıt istasyonu, Çekmeköy'de arazi satılıyor. İşte o ihaleler ile ilgili merak edilenler...

Çekmeköy'de çocuk parkı yerine benzin istasyonu mu inşa edilecek?

Çekmeköy Belediyesi’nin çocuk parkını benzin istasyonuna çeviren imar planı değişikliği teklifi İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi'nde oy çokluyla kabul edildi. 

Çekmeköy 5 No’lu Acil Sağlık Hizmet İstasyonu açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çekmeköy Belediyesi, Çekmeköy 5 No’lu Acil Sağlık Hizmet İstasyonu'nu hizmete açtı.

Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü'nden 1 yıllığına kiralık benzin istasyonu!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü Üsküdar Selamiali Mahallesi'nde yer alan benzin istasyonu ve market vasıflı gayrimenkulü 1 yıllığına kiraya veriyor. Kiralama ihalesi 10 Ekim 2018 tarihinde gerçekleştirilecek. 

İstanbul Vakıflar'dan Üsküdar'da kiralık benzin istasyonu ve market!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü, Üsküdar Selamiali'de yer alan benzin istasyonu ve market 1 yıllığına kiralıyor. Kiralama ihalesi 15 Ağustos'ta gerçekleşecek...

İzmir Aliağa'da 9 milyon TL'ye icradan satılık benzin istasyonu!

İzmir İli, Aliağa İlçesi, Helvacı Köyü'nde yer alan benzin istasyonu vasıflı gayrimenkul icradan satışa çıkarılıyor. Satışa konu olan gayrimenkul için ilk ihale tarihi 29 Ağustos 2018 olarak belirlendi.

Üsküdar'daki benzin istasyonu ve market kiraya veriliyor!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü Üsküdar'ın Selamiali Mahallesi'ndeki benzin istasyonu ile marketi 1 yıllığına kiraya veriyor..

İzmir Aliağa'da 9 milyon TL'ye icradan satılık benzin istasyonu!

İzmir İli Aliağa İlçesi'nde Helvaco Köyü'nde yer alan  üzerinde benzin istasyonu ve eklentileri olan gayrimenkul 9 milyon TL bedel ile icradan satılıyor. 

Bornova'da 5 yıllığına kiralık benzin istasyonu!

Bornova Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Bornova Pınarbaşı mevkiinde yer alan benzin istasyonu ve idare binasını kiraya veriyor. İhalenin muhammen bedeli 5 yıllık kira bedelinin toplamı olup, 5 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

Çekmeköy'de 5.5 milyon TL'ye satılık akaryakıt istasyonu!

İstanbul Anadolu (Sulh Hukuk Mah) Satış Memurluğu, Çekmeköy Ömerli'de bulunan akaryakıt istasyonunu satışa çıkardı. Akaryakıt istasyonunun bulunduğu arsanın satış bedeli 5 milyon 518 bin 438 TL olarak belirlendi.

Eskişehir'de 2 milyon 500 bin TL'ye satılık benzin istasyonu!

Eskişehir İli Tepebaşı İlçesi'nde yer alan 4.747,82 metrekare yüzölçümüne sahip olan benzin istasyonu Eskişehir 6. İcra Dairesi tarafından 2 Şubat 2015 günü saat 14:00 ile 14:10 arasında ihale ediliyor.

Mersin Mezitli'de 5 milyon 95 bin 788 TL'ye satılık benzin istasyonu!

Mersin İli'nin Mezitli İlçesi'nde yer alan 1,958,00 metrekare yüzölçümüne sahip benzin istasyonu Mersin 5. İcra Dairesi tarafından 9 Ocak 2015 günü saat 09:30 ile 09:35 arasında ihale ediliyor.

Çekmeköy Ada Park Evleri'nde 16 bin 650 TL peşinatla! 60 ay sıfır faizle!

Sur Yapı'nın 20. yılına özel başlatılan kampanyaların devam ettiği Çekmeköy Ada Park Evleri projesinde 60 ay sıfır faizle vade yapılıyor

Çekmeköy benzin istasyonu inşası Haberi

Çekmeköy benzin istasyonu inşası

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Ekim ayı toplantılarında Çekmeköy Belediyesi tarafından, onaylanmak üzere gönderilen imar planı değişikliği teklifi hakkında oylama yaptı. BirGün'den Dilara Şimşek'in haberine göre; Çekmeköy Belediyesi, halen çocuk parkı olarak kullanılan, 5 bin metrekareden büyük bir alanın akaryakıt ve servis alanına alınmasını ve buna karşılık, yaklaşık 2 kilometre mesafedeki belediye hizmet alanın da park alanına alınmasını teklif etti.

CHP adına konuşan Murat Cirav söz konusu imar planını eleştirerek, “Burada çocuk parkı var. Yeşil alan var. Niye buraya akaryakıt istasyonu yapıyorsunuz? Burası çocuk alanı, çocuk parkı olarak kalsın. Oradaki insanlar, muhtarlar yapılmaması için imza topladılar" dedi. 

İmar Komisyon Başkanı Yüksel Akyol ise eleştirilere cevap verirken, Çekmeköy Belediyesi’nin bir başka yere park yapacağını söyledi. Akyol, 250 metre mesafedeki bir başka belediye...