19 / 04 / 2024

Çekmeköy İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Nerede

Çekmeköy İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Nerede

Çekmeköy İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Metin Çolak ve Ümran Pektezel ortaklığında 1 milyon 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Makeinvest İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Makeinvest İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Yılmaz, Fatih Esmen ve Muhammet Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Sebo İnşaat Gayrimenkul: İnşaat ve gayrimenkul sektörünü zor günler bekliyor!

Sebo İnşaat Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Gülçiçek inşaat ve gayrimenkul sektörüne ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Nükte Ofisonline İnşaat Gayrimenkul Kiralama Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Nükte Ofisonline İnşaat Gayrimenkul Kiralama Danışmanlık Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çaybaşı tarafından kuruldu.

Gürsan Orman Ürünleri İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gürsan Orman Ürünleri İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Arnavutköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Sebahattin Gür tarafından kuruldu.

Çakıroğlu Adm İnşaat Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıroğlu Adm İnşaat Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Adem Çakıroğlu tarafından kuruldu.

Interbuılder İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Interbuılder İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Hasan Hüseyin Büyükçeloik ve Mohammad Ehsan Parvanı ortaklığında kuruldu.

Akkuş Konut Yapı İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akkuş Konut Yapı İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdülkadir Akkuş, Bülent Akkuş ve Fasih Akkuş ortaklığında kuruldu.

Gölköy İnşaat Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Gölköy İnşaat Gayrimenkul Anonim Şirketi Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çolakoğlu tarafından kuruldu.

Molkoh İnşaat Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Molkoh İnşaat Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Osama Haniya tarafından kuruldu.

Rexen Yapı İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Rexen Yapı İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Doğan tarafından kuruldu.

Irmax İnşaat Gayrimenkul Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Irmax İnşaat Gayrimenkul Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün ÇEkmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nevruz Uras tarafından kuruldu.

Vera Global Yapı İnşaat Gayrimenkul Proje Müteahhitlik Mühendislik Mimarlık Sanayi kuruldu!

Vera Global Yapı İnşaat Gayrimenkul Proje Müteahhitlik Mühendislik Mimarlık Sanayi bugün Bakırköy'de 6 milyon TL sermaye bedeli ile Bader Mohamedabdellahi ve Zaher Ahmed A. Obad ortaklığında kuruldu.

Nef Çekmeköy Koruköy'ün lansmanı yapıldı! Dev projenin 3. etabında konutların yarısı satıldı!

Nef Çekmeköy'ün 3'üncü etabı Koruköy'ün lansmanı yapıldı. İşte Nef Çekmeköy Koruköy ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Çekmeköy İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Nerede Haberi

Çekmeköy İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Nerede


Çekmeköy İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 1 milyon 500 bin TL sermaye ile bugün Metin Çolak ve Ümran Pektezel ortaklığında kuruldu. 


Çekmeköy İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler,



Çekmeköy İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Adres; Mimar Sinan Mah.Mimar Sinan Cd N.7-1/11...