28 / 03 / 2024

Çekmeköy Kasaba 3. Etap adresi

Çekmeköy Kasaba 3. Etap adresi

Villa tiplerinin 4+1 ve 6+1 olarak tasarlandığı projede 120 aya kadar vade imkanı sağlanıyor. Çekmeköy Kasaba 3. Etap Konutları fiyatları 715 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Çekmeköy Life'ta 9 milyon TL'ye 3+1! Bir ay sonra teslim!

İstanbul'un yeni cazibe merkezinde modern bir yaşam sunan Çekemeköy Life'ta 3+1 konutlar 9 milyon TL'den başlıyor. Çekmeköy Lifte'ta teslimler ise bir ay sonra yapılması planlanıyor. İşte Çekmeköy Life ile ilgili ayrıntılar...

Nef Çekmeköy Koruköy'ün lansmanı yapıldı! Dev projenin 3. etabında konutların yarısı satıldı!

Nef Çekmeköy'ün 3'üncü etabı Koruköy'ün lansmanı yapıldı. İşte Nef Çekmeköy Koruköy ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Nef'ten Çekmeköy 3. Etap açıklaması!

Kandilli Koru Blokları projesini satışa çıkaran Nef, Çekmeköy projesinin 3. etabının iptali ile ilgili açıklama yaptı. İşte Nef'in o açıklaması...

Emlak Konut GYO Çekmeköy 3 parsel değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından İstanbul Çekmeköy 3 adet parsel için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. 

Nef Çekmeköy 3. Etap iptal edildi!

Koruköy adıyla yakın zamanda satışa çıkması planlanan Nef Çekmeköy 3. Etap iptal edildi...

Çekmeköy'de 14.8 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Üsküdar Belediye Başkanlığı İstanbul Çekmeköy Ömerli'de yer alan 3 adet arsayı 14 milyon 847 bin 820 TL bedelle satışa çıkardı.

TOKİ kanalıyla Çekmeköy'de 3 bin 89 konut projesi hayata geçirdik!

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada "TOKİ kanalıyla Çekmeköy'de 3 bin 89 konut projesini hayata geçirdik" dedi.

Çekmeköy’de ortalama konut metrekare fiyatı 3 bin TL!

Endeksa.com’un verilerine göre, konut projeleri ile öne çıkan Çekmeköy’de konut satış fiyatları ortalama 2 bin 825 TL/metrekare ile 4 bin 150 TL/metrekare arasında değişiyor. Ortalama konut satış fiyatının 3 bin TL/metrekare olduğu ilçede, konutların ortalama geri dönüş süreleri 24 yıl.

3. köprü Çekmeköy Kışlası’nın sınırını değiştirdi!

YAPIMI süren 3. Boğaz Köprüsü’nün Anadolu yakasında Çekmeköy çıkışını sağlayacak bağlantı yolu, Çekmeköy Kışlası’nın sınırını değiştirdi. Doğa parkıyla bitişik olan kışla ile park arasından geçecek yaklaşık 5 kilometrelik yol yeni sınır olacak.

Kasaba 3.etap İş Altınhas ödeme planı!

Kasaba 3.etap İş Altınhas ödeme planı kapsamında peşin alımlara yüzde 6,5 indirim yapılıyor. Çekmeköy Ömerli'de yer alan Kasaba 3.etap projesi Mart 2017'de tamamlanacak...

Çekmeköy Kasaba 3. Etap Evleri nerede?

Kasaba 3. Etap'ta peşin alımlarda yüzde 6,5 indirim yapılıyor. 156 adet bağımsız birimden oluşan projede fiyatlar 850 bin TL'den başlıyor. Peki Çekmeköy Kasaba 3. Etap Evleri nerede?

Kasaba 3.etap Çekmeköy teslim tarihi!

Kasaba 3.etap Çekmeköy projesinde yüzde 35 peşinatla 24 ay sıfır faiz taksit imkanı sunuluyor. Kasaba 3.etap projesinde daire fiyatları 850 bin liradan başlıyor...

Çekmeköy Kasaba 3.etap Ömerli ev fiyatları!

Çekmeköy Kasaba 3.etap Ömerli ev fiyatları 850 bin liradan başlıyor. İş Altınhas imzasını taşıyan Kasaba 3. etap projesi Mart 2017 yılında teslim ediliyor...

Çekmeköy Kasaba 3. Etap adresi Haberi

Çekmeköy Kasaba 3. Etap adresi

Ödeme seçenekleri kapsamında yüzde 35 peşinat ödendiğinde kalan kısım için 24 ay taksitlendirme sağlanan projede banka kredili 120 ay vade seçeneği de kullanılıyor.


Toplam 160 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen projede daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde dizayn edildi. Proje İstanbul Çekmeköy - Ömerli'de hayata geçiriliyor.


Sosyal kullanım alanları arasında projede basketbol ve voleybol sahaları, fitness ve yoga salonları Sosyal Kulübü (kafe, restoran, etkinlik alanı), yüzme havuzları, tenis kortları, yürüyüş parkurları bulunuyor.


Toplam 44 bin 80 metrekare inşaat alanından meydana gelen projede villa tipleri 4 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Projede peşin ödemelerde yüzde 5,4 indirim yapılıyor.


Çekmeköy Kasaba 3. Etap Konutları fiyatları 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 715 bin TL'den, 4 oda 1...