26 / 04 / 2024

çekmeköy kent parkı

çekmeköy kent parkı

Çekmeköy İlçesine Yapılan Yatırım ve Hizmetlerin Tanıtım ve Toplu Açılış Töreni'nde konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul'a yapılan yatırımlar toplamının 60 Milyar TL'yi bulduğunu söyledi...

Çekmeköy Derin Park Villaları Aralık'ta teslim!

Çekmeköy'de hayata geçirilen Derin Park Villaları'nın önümüzdeki Aralık ayında sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor. Derin Park Villaları'nda 5 oda 1 salon villalar yer alıyor.

Ağaoğlu Çekmeköy Park'ta yüzde 75 peşin 36 ay vade fırsatıyla!

Ağaoğlu İnşaat tarafından Çekmeköy'de yükselen Çekmeköy Park'ta yüzde 75 peşin 36 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. Peki Ağaoğlu Çekmeköy Park'ta daire fiyatları ne kadar? Ağaoğlu Çekmeköy Park'ta hangi konut tipleri var? Ağaoğlu Çekmeköy Park ile ilgili detaylar...

İstanbul Çekmeköy'de son dakika imar değişikliği! Park alanı yapılaşmaya açıldı: Konut yapılacak!

İBB Meclisi'nin haziran ayı oturumlarında, Çekmeköy Ömerli Mahallesi'nde dikkatleri çeken bir plan değişikliği yapıldı. Buna göre park alanı yapılaşmaya açıldı.

Çekmeköy'de çocuk parkı yerine benzin istasyonu mu inşa edilecek?

Çekmeköy Belediyesi’nin çocuk parkını benzin istasyonuna çeviren imar planı değişikliği teklifi İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi'nde oy çokluyla kabul edildi. 

Çekmeköy Hamidiye'de park alanının imar planı tadilatı askıda!

Çekmeköy İlçesi, Hamidiye Mahallesi, 4017 parselin bitişiğinde yer alan park alanının bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda...

Bursa Vakıfköy Kent Parkı ve Spor Tesisleri şekilleniyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Yıldırım’da 225 dönüm alan üzerinde hayata geçirilen Vakıfköy Kent Parkı ve Spor Tesisleri, şekillenmeye başladı. 

Çekmeköy Fatih Sultan Mehmet Mahallesi parkı imar planı askıda!

Çekmeköy İlçesi, 3961 parsel ve Fatih Sultan Mehmet Mahallesi, parkına ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıktı...

Ulukent Kent Park Evleri'nin yüzde 70'i tamamlandı!

Kızılelma İnşaat, Ulukent Kent Park Evleri projesinin yüzde 70’ini tamamladı. Ulukent Kentpark Alya projesi için de çalışmalar başladı.

Vakıfköy Kent Parkı ve Spor Tesisleri Bursa'ya değer katacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Yıldırım’a kazandırdığı 225 bin metrekarelik Vakıfköy Kent Parkı ve Spor Tesisleri, Hüdavendigar Kent Parkı’nı aratmayacak. 

Çerkezköy Kent Park'ın 1. etabı açıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Çerkezköy ilçesinde hayata geçirilen Çerkezköy Kent Park 1. Etabı düzenlenen açılış töreni ile hizmete açıldı.

Şişli'ye Feriköy Kent Parkı yapılıyor!

Şişli'ye Feriköy Kent Parkı geliyor. İSKİ'ye ait boş binaların yıkılmasıyla yapılacakı parkın inşaat çalışmaları havadan görüntülendi. 

Aranan 4+1 daire Ağaoğlu Çekmeköy Park'ta!

Ağaoğlu Çekmeköy Park'ta satışlar devam ediyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerinin yer aldığı projede yüzde 20 indirim imkanı sunuluyor. 

Çekmeköy'e spor parkı inşa edildi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çekmeköy Belediyesi’nin Nişantepe Mahallesi’ne hayata geçirdiği Spor Parkı hizmete açıldı.

çekmeköy kent parkı Haberi

çekmeköy kent parkı


Çekmeköy Kent Parkı'nda yapılan törene İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın yanı sıra, AK Parti Milletvekili Oktay Saral, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Törende konuşan Başkan Kadir Topbaş, Ortadoğu’da yaşanan olaylara değinerek, “Dünyanın birçok noktasında ve yakın coğrafyada yürekleri dağlayan hadiselere şahit oluyoruz. İnsanlık onuruna yakışmayan bu olayları kabullenmek mümkünü değil” diye konuştu.


“İnsan hayatını hiçe sayan bir takım gelişmelere birlikte tanıklık etmekteyiz” diyen Başkan Kadir Topbaş konuşmasına şöyle devam etti: “ 21. Yüzyıl dediğimizde modernleşmiş, gelişmiş ve küresel köy dediğimiz bir dünyada bütün insanların mutlu olacağı bir dünyayı konuşmamız gerekirdi. Maalesef her gün onlarca ve yüzlerce insanın hayatını kaybettiği hadiseleri öğrenmekte ve bunlara tanıklık etmekteyiz. Maalesef demokrasi ve insan hakları...