26 / 04 / 2024

Çekmeköy Şahinbey Caddesi binası

Çekmeköy Şahinbey Caddesi binası

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Çekmeköy Şahinbey Caddesi üzerinde bulunan, terkedilmiş harabe binanın ticari işletmeye çevrilmesine ilişkin soru önergesi hazırladı..

Çekmeköy Devlet Hastanesi açıldı!

Çekmeköy Alemdağ Mahallesi Saray Caddesi’nde hayata geçirilen 200 yataklı Çekmeköy Devlet Hastanesi açıldı.

Çekmeköy'de tesis yapımına karşılık intifa hakkı ihalesi!

Çekmeköy Belediyesi, Hamidiye Mahallesi, Mimar Sinan Caddesi ve Kavaklıdere Caddesi kesişiminde bulunan taşınmaz üzerinde tesis yapımına karşılık intifa hakkı verilmesi işi ihale ediyor...

Çekmeköy Belediyesi'nden 6 milyon TL'lik inşaat ihalesi!

Çekmeköy Belediyesi, Mimar Sinan Caddesi ve Kavaklıdere Caddesi kesişiminde kira karşılığında sosyal tesis yapım işi ihale ediliyor. İhale 3 Mayıs'ta gerçekleşecek..

Çekmeköy'deki harabe bir binanın işletme olduğu iddiaları mecliste!

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Çekmeköy Şahinbey Caddesi üzerinde bulunan, terkedilmiş harabe binanın ticari işletmeye çevrilmesine ilişkin soru önergesi hazırladı..

216 Butik Çekmeköy adres bilgileri!

216 Butik Çekmeköy adres bilgileri kapsamında proje Taşdelen Cumhuriyet Mahallesi, Vatan Caddesi üzerinde bulunuyor. 216 Yapı imzası ile hayata geçirilen projede peşinde yüzde 10 indirim uygulanıyor.

Demiroğlu Proje Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy Şubesi açıldı!

Demiroğlu Proje Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy Şubesi 100 bin TL sermaye ile 3 Haziran'da Çekmeköy Mimar Sinan Mahallesi Caddesi' nde açıldı.

Çekmeköy Mehmet Akif Ersoy Parkı yenilendi!

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Alemdağ Mahallesi Mehmet Akif Caddesi üzerinde bulunan Mehmet Akif Ersoy parkı yenilendi. Zamana yenik düşen parkı tamamıyla yenileyen ekipler, alana basketbol sahası da eklendi.

Çekmeköy Necati Alkan Spor ve Kültür Tesisi yeniden hizmette!

Çekmeköy Belediyesi'nin yenilediği Necati Alkan Spor ve Kültür Tesisi törenle hizmete sunuldu. Yeni yüzüyle Aydınlar Mahallesi Yeşilyurt Caddesi’nde Çekemköylüleri misafir edecek olan tesis, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz tarafından açıldı.

Çapaçim Spor İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çapaçim Spor İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Serhat Çapar tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 19 Kasım'da Çekmeköy, Şahinbey Caddesi, Erciyes Sokak'ta kuruldu.

Çurgotay İnşaat Taahhüt ve Gıda Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çurgotay İnşaat Taahhüt ve Gıda Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Nihat Çurgotay tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 2 Haziran'da Çekmeköy, Şahinbey Caddesi'nde kuruldu.

Ahmet İzgördü İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy Şubesi açıldı!

Ahmet İzgördü İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy Şubesi, Ahmet İzgördü tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 28 Nisan'da Çekmeköy, Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi'nde kuruldu.

Çekmeköy Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Çekmeköy Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi, Mehmet Gökhan Bars tarafından 50 bin TL 'lik sermaye bedeli ile 6 Mart'ta Çekmeköy, Merkez Mahallesi, Erenler Caddesi'nde kuruldu.

Habitat Park Çekmeköy adres!

Habitat Park Çekmeköy adres bilgileri ve satış ofisi iletişim bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Habitat Park Çekmeköy'de Turgut Özal Caddesi üzerinde yükseliyor...

Çekmeköy Şahinbey Caddesi binası Haberi

Çekmeköy Şahinbey Caddesi binası

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, İstanbul Çekmeköy'de bulunan harabe bir binanın ticari işletmeye dönüştürülmesine yönelik iddialara ilişkin soru önergesi hazırladı. Tanal sorularını İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya iletti.

Tanal önergesinde İstanbul Çekmeköy Şahinbey Caddesi üzerinde bulunan, terkedilmiş harabe binanın ticari işletmeye çevrilmesine ilişkin olarak 7 soru sordu.

Tanal'ın soruları


1- Çekmeköy’de imar ve iskan sıkıntıları varken Şahinbey Caddesi üzerindeki bina, harabeden ticari işletmeye nasıl dönüştü?

2- Bu ticari işletmeyi kim satın aldı, bina restorasyonunu kim yaptı? Restorasyonu yapan müteahhit veya şirketin ismi nedir?

3- Şahinbey caddesindeki harabe binanın çatısının terasa dönüşmesi için gereken yasal izinler alınmış mıdır?
Alınmış ise, bu izni kimler, ne kadar süre içinde vermiştir?

4- Harabe binanın tadilat izni için herhangi bir siyasi kişilik aracılık yapmış mıdır? Yaptısa kim tarafından...