16 / 04 / 2024

Çekmeköy Sırapınar Köyü imar planı askıda mı

Çekmeköy Sırapınar Köyü imar planı askıda mı

Çekmeköy Hüseyinli ve Sırapınar Köyü ile Ömerli Batı Bölgesi 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıktı. İmar planında tarım, rekreasyon eğitim alanları ile Riva Deresi ve Melen İsale Hattı da yer alıyor... İşte o plan...

Çekmeköy'deki askeri kışlaya yeni imar planı: TRT Film Platoları ve kampüs alanları inşa edilecek!

Çekmeköy'deki Şehit Onbaşı Azim Özdemir kışlasında TRT Film Platoları ve kampüs alanları inşa edilmesi için yeni imar planı hazırlandı. İşte o planın detayları...

Çekmeköy 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Çekmeköy ilçesi, Hüseyinli, Sırapınar, Ömerli Batı Bölgesi, Merkez ve Koçullu, Alemdağ Merkez ve Çevresine Turizm, Özel Sağlık, Özel Eğitim ve Sosyal Kültürel Tesis Alanlarına ilişkin 1/5000 ölçekli 13.01.2023 tasdik tarihli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı.

Çekmeköy'deki bazı riskli yapılara ilişkin 1/5000 ölçekli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı!

Çekmeköy ilçesi, Alemdağ, Merkez ve Çevresi, Sultançiftliği, Hüseyinli, Sırapınar Köyleri, Ömerli, Batı Bölgesi, Koçullu, Doğu Bölgesi, Reşadiye, Taşdelen Mahalleleri Nazım İmar Planı Riskli Yapılara ilişkin 1/5000 ölçekli 20.02.2022 tasdik tarihli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı.

Çekmeköy'de satılık gayrimenkul fırsatı!

İstanbul İli Çekmeköy Belediye Başkanlığı, İstanbul Çekmeköy Merkez Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış ihalesi 20 Aralık 2022 tarihinde yapılacak.

Çekmeköy Sırapınar 1/1000  ölçekli plan tadilatı askıda!

Çekmeköy İlçesi, Sırapınar Mahallesi, 755 parselin Bitişiğindeki Kadastral Boşluğun Bir Kısmına ilişkin 1/1000 ölçekli 26.07.2021 tasdik tarihli Uygulama İmar Planı Tadilatı askıya çıkarıldı.

Çekmeköy'deki belediye arazisine kültür merkezi yapılacak! 

Çekmeköy Belediyesi'ne ait arsada villa ve AVM yapılacağı ileri sürülmüştü. Eski milletvekili Nusret Bayraktar, konuya ilişkin açıklama yaptı. Bayraktar, araziye kültür merkezi inşa edileceğini belirtti...

Çekmeköy Sırapınar Mahallesi 638 ve 639 parsellerin imar planı askıda!

Çekmeköy İlçesi, Sırapınar Mahallesi, 638 ve 639 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı...

Çekmeköy'de 14.2 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

İstanbul İli, Çekmeköy İlçesi, Sırapınar Mahallesi'nde yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul 14 milyon 286 bin 945 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Çekmeköy'de 13.5 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

İstanbul İli, Çekmeköy İlçesi, Sırapınar Mahallesi'nde yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul 13 milyon 596 bin 945 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Çekmeköy Sırapınar Mahallesi imar planı tadilatı askıda!

Çekmeköy İlçesi Sırapınar Mahallesi, 300 parselin bir kısmı ile 260 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıya çıkarıldı...

Çekmeköy'de 34.1 milyon TL'ye icradan satılık 2 gayrimenkul!

İstanbul İli, Çekmeköy İlçesi, Sırapınar Mahallesi'nde yer alan fabrika ve arsa vasıflı 2 adet gayrimenkul 4 milyon 190 bin TL ile icradan satışa çıkarıldı. 

Kuzey Marmara Otoyolu Ömerli Mahallesi imar değişikliği askıda!

Çekmeköy İlçesi, Kuzey Marmara Otoyolu Etkilenme Bölgesi, Hüseyinli ve Sırapınar Köyleri ile Ömerli Mahallesi Batı bölgesine ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı değişikliği bugün askıya çıkarıldı.

Ali Ağaoğlu'ndan Çekmeköy Park'ta sürpriz kahvaltı!

Yaklaşık 1 ay önce satışa çıkan ve 450 adet dairenin satıldığı Çekmeköy Park projesinde, Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ağaoğlu, sürpriz yaptı.

Çekmeköy Sırapınar Köyü imar planı askıda mı Haberi

Çekmeköy Sırapınar Köyü imar planı askıda mı



Çekmeköy İlçesi, 1/5000 ölçekli Hüseyinli ve Sırapınar Köyleri ile Ömerli Mahallesi Batı Bölgesi Nazım İmar Planı'na yapılan itiraza ilişkin plan, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından 8 Nisan 2014 Salı günü askıya çıkarıldı. 


Büyükşehir Belediyesi, 27873 dosya numaralı imar planını 17 Şubat 2014'te onayladı.


Çekmeköy Hüseyinli ve Sırapınar Köyleri ile Ömerli Mahallesi Batı Bölgesi imar planı, 8 Mayıs 2014 Perşembe tarihine kadar askıda kalacak.


İmar planlarında, bölgede yapılacak tarım ve rekreasyon alanları tanımlanırken; sosyol ve kültürel mekanlar, kamu binaları ve eğitim alanları da tanımlanıyor. Riva Deresi ve Melen İsale Hattı'na da planda yer veriliyor... Plan notları şöyle:





Plan notları: 


Tarımsal amaçlı arazi kullanım planı bulunmaması durumunda ime tarımsal amaçlı arazi planı yürürlüğe girinceye kadar, İl Tarım Müdürlüğü, İSKİ vb. ilgili kurumlardan uygun görüş alınmak...