29 / 03 / 2024

çekmeköy tepe aura satılık ev

çekmeköy tepe aura satılık ev

İstanbul Anadolu Yakası Çekmeköy'de hayata geçirilen Tepe Aura projesi Tepe İnşaat imzası taşıyor. Projede 2+1'den 3+1 dublekse kadar daire tipleri sunuluyor...

Tepe İnşaat tepe Aura adres bilgisi!

Ön taleplerin toplandığı Tepe Aura projesi Tepe İnşaat imzası taşıyor. 96 daireye yer verilen projede dairelerin 24 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor...

Tepe Aura'da 15 yıl vade ve yüzde 0,64 faiz fırsatı!

Tepe İnşaat güvencesiyle hayata geçirilen Tepe Aura projesinde 12 ay ödemesiz, 15 yıl vade ve aylık yüzde 0,64 faizli finansman fırsatıyla ev sahibi olunabiliyor.

Nef Çekmeköy'den 0.98 yaz fırsatı kampanyası!

Nef, 2020 Nisan ayında teslim edilmesi planlanan Nef Çekmeköy Ormantepe ve Nef Çekmeköy Çamlıtepe projelerinden daire sahibi olmak isteyenler için 120 ay vade ile yüzde 0,98 faiz avantajı sağlıyor...

Tepe Aura projesi Ocak ayında teslim edilecek!

Tepe İnşaat imzası ile hayata geçirilen Tepe Aura projesi Ocak ayında teslim edilecek. Projede yüzde 20 indirim ve yüzde 0,79 faiz oranı ile kredi imkânı sunuluyor...

Tepe Aura Çekmeköy kampanya 2017!

16 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde konumlandırılan Tepe Aura Çekmeköy Evleri 24 ay sonra teslim edilecek. Proje 98 konuttan oluşacak. İşte Tepe Aura Çekmeköy kampanya 2017...

Tepe Aura Ömerli'de yıl sonu kampanyası!

Tepe İnşaat tarafından İstanbul Çekmeköy Ömerli'de inşa edilen Tepe Aura Ömerli'de yıl sonu kampanyası ile daire sahibi olunabiliyor. 

Tepe Aura Çekmeköy ödeme kampanyası!

Tepe Aura Çekmeköy ödeme kampanyası kapsamında yıl sonuna özel avantajlar sunuluyor. Projede teslimler 24 ay sonra yapılacak...

Tepe Aura Ömerli yıl sonu ödeme kampanyası!

Tepe Aura Ömerli yıl sonu ödeme kampanyası kapsamında peşin ödemelerde yüzde 25 indirim yapılıyor. Projede ayrıca 60 aya kadar sıfır faiz imkanı da sunuluyor...

Tepe Aura yılbaşı kampanyasında yüzde 25 indirim!

Tepe Aura projesinde ev sahibi olmak için fırsatlar devam ediyor. Çekmeköy-Ömerli’de hayata geçirilen projede sınırlı sayıdaki dairelerde yüzde 25'e varan indirim sağlanıyor. 

Çekmeköy Nef Ormantepe fiyat listesi! Güncel liste fiyatları!

Nef'in Çekmeköy’deki ilk projesi olan Çamlıtepe'nin satışı 2 günde tamamlandı. İkinci proje olan Nef Ormantepe ise 299 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor.

Nef Çekmeköy Çamlıtepe konut fiyatları!

Nef imzası taşıyan Nef Çamlıtepe projesi 1.500 adet daireden meydana geliyor. Nef Çekmeköy Çamlıtepe konut fiyatları 279 bin TL'den başlıyor. 

Çekmeköy Nef Çamlıtepe nerede?

Daire fiyatlarının 279 bin TL'den başladığı Nef Çamlıtepe projesi 21-22 Ekim'de ön satışa çıkıyor. Peki Çekmeköy Nef Çamlıtepe nerede?

NEF Çamlıtepe: NEF Çekmeköy'ün adı belli oldu!

NEF'in Çekmeköy'deki yeni projesi NEF Çamlıtepe projesi bu hafta sonu ön satışa çıkıyor. NEF Çamlıtepe projesi toplamda 1.500 adet daireden meydana geliyor.

Tepe Aura’da lansman öncesi satışlar başladı!

Tepe Aura’da, 160 yıllık meşe ağacının gölgesinde, hikayesiyle tüm masalları gölgede bırakacak yepyeni bir hayat başlıyor. Lansman öncesi satışların başladığı projede fiyatlar 663 bin TL ile 1 milyon 962 bin TL arasında değişiyor.

çekmeköy tepe aura satılık ev Haberi

çekmeköy tepe aura satılık ev

Çekmeköy Tepe Aura satılık ev seçeneklerinde daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 1 oda 1 salon dubleks, 2 oda 1 salon dubleks, 3 oda 1 salon dubleks olarak tasarlanıyor. 


İstanbul Çekmeköy Ömerli'de hayata geçirildi. Tolam 98 adet daireye yer verilen Tepe Aura Evleri 3. Köprü Hüseyinli çıkışına 1 kilometre mesafede yer alıyor.

Çekmeköy Tepe Aura satılık ev metrekare birim fiyatları 5 bin 800 TL'den başlıyor. Projedeki konutlar 24 ay sonra teslim edilecek. Tepe İnşaat imzası taşıyan Tepe Aura projesi 3 katlı 16 bloktan oluşuyor.


Tel: 444 46 27

Web adresi: http://www.tepeaura.com

Gizem...