26 / 04 / 2024

Çekmeköyde inşaat çöküşü

Çekmeköyde inşaat çöküşü

Çekmeköy'de bir inşaatta beton dökümü sırasında çökme meydana geldi. Meydana gelen çökme nedeniyle 3 işçi yaralandı.Demir ve beton yığınlarının altında kalan işçileri çevredeki vatandaşlar çıkardı.

Dap Gayrimenkul, Dap Nişantaşı Koru İnşaat ile Dap Ormanköy Çekmeköy İnşaat'ı devralıyor!

Dap Gayrimenkul, Dap Nişantaşı Koru İnşaat ve Dap Ormanköy Çekmeköy İnşaat'ın birleşmesi ile ilgili yaşanan bir son dakika gelişmesini paylaştı. İşte ayrıntılar...

Kırk Hafriyat İnşaat Kömür Madencilik Mermer Limited Şirketi kuruldu!

Kırk Hafriyat İnşaat Kömür Madencilik Mermer Limited Şirketi Sancaktepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile İhsan Bilbay tarafından kuruldu.

Savory Tekstil İnşaat Kırtasiye Sarf Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Savory Tekstil İnşaat Kırtasiye Sarf Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Kalanbak tarafından kuruldu.

Ekmekçioğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekmekçioğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de Dinçer Yorgun ve Tarık Ekmekçi ortaklığında kuruldu.

Bubooğlu Otomotiv İnşaat Kırtasiye Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bubooğlu Otomotiv İnşaat Kırtasiye Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 30 bin TL sermaye bedeli ile Nazif İfaret tarafından kuruldu.

Whıte Rıver Investment Emlak İnşaat Kıymetli Taşlar Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Whıte Rıver Investment Emlak İnşaat Kıymetli Taşlar Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi  Beylikdüzü’nde  10 bin TL sermaye bedeli  ile Mohammad Mohammadı Aghbolagh tarafından kuruldu.

Neo Home İnşaat Kırtasiye Matbaa Reklam Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Neo Home İnşaat Kırtasiye Matbaa Reklam Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Çiftçi tarafından kuruldu.

Isparta Gelendost'ta bir köyde yapımına başlanan baraj inşaatı mecliste!

Isparta ilinin Gelendost ilçesine bağlı bir köyde yapımına başlanan baraj inşaatı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Cesur, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Çekmeköy'de belediye arazisinde villa ve AVM inşaatı başladı!

Çekmeköy’de belediyeye ait arazide villa ve AVM inşaatına başlandı. İnşaat yaklaşık 15 bin metrekarelik arsa üzerinde yapılıyor...

Akbayrak Yol Yapım İnşaat Köprü Doğal Gaz Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akbayrak Yol Yapım İnşaat Köprü Doğal Gaz Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Şakir Aka tarafından kuruldu. 

Basit inşaat maliyeti 2019!

Basit inşaat, köy sınırları içerisinde kalan alanlarda yapılan inşaatlar oluyor. Peki, basit inşaat maliyeti 2019 ne kadar?

Adıyaman TOKİ konutlarının inşaatı kırlangıç yuvaları için durdu!

Adıyaman'ın Çelikhan ilçesinde TOKİ tarafından inşa edilen konutlara 200'e yakın kırlangıç yuva yaptı. Kuşların yumurtlama dönemi olması nedeniyle ve yuvaların bozulmaması için inşaat çalışmalarına ara verildi.

Çekmeköy İtfaiye Binası'nın inşaatı başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından projelendirilen Çekmeköy Mehmet Akif Mahallesi İtfaiye Binası’nın inşaatı başladı.

Çekmeköyde inşaat çöküşü Haberi

Çekmeköyde inşaat çöküşü

Çekmeköy'de bir inşaatta beton dökümü sırasında meydana gelen çökme nedeniyle 3 işçi yaralandı. Hayati tehlikesi olmayan işçiler ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Olay saat 12.00 sıralarında Alemdağ Mahallesi Saray Caddesi üzerindeki bir inşaatta meydana geldi. İşçiler ikinci katın betonunu döktükleri sırada betonla birlikte yere düştü. Demir ve beton yığınlarının altında kalan işçileri çevredeki vatandaşlar çıkardı. 


Bizim...