24 / 04 / 2024

Çelebi Mehmet Bulvarı ne zaman açılacak

Çelebi Mehmet Bulvarı ne zaman açılacak

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe Bursa’yı Acemler’den Samanlı’ya kadar gerdanlık gibi saracak Çelebi Mehmet Bulvarı’nın yüzde 75’lik bölümünün kamulaştırmasının tamamlandığını ve yıkım çalışmalarının sürdüğünü belirtti...

Çelebi Mehmet Bulvarı açılış için gün sayıyor!

Bursa’yı modern ulaşımla buluşturan Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılan ve Ankara - İzmir Yolu’na alternatif güzergah olan 30 metrelik Çelebi Mehmet Bulvarı’nda çalışmalar hızla sürüyor.

Asf Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asf Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Fırat Çelebi, Mehmet Arif Yami ve Suat Gültekin ortaklığında kuruldu.

Mehmet Ali Çelebi: İstanbul depremi kadar İzmirde konuşulmalı! 

CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, İzmir'in olası bir depreme hazır olmadığını belirtti ve "İzmir’de ise 7,0 büyüklüğünde deprem üretebilecek 13 fay hattı bulunmaktadır. Bunlar güncel, aktif, diri fay denilen deprem üreten faylardır" dedi...

Kanuni Bulvarı etap etap açılmaya başlandı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Trabzon'da çalışmaların devam ettiği Kanuni Bulvarı alanında incelemelerde bulundu. Turhan, 'Trabzon Kanuni Bulvarı etap etap hizmete açılmaya başlandı.' dedi.

Eyüpsultan Yol ve Kavşak Projesi imar planı tadilatı askıda!

Eyüpsultan İlçesi, Güzeltepe Mahallesi, Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi ile Fatih Sultan Mehmet Bulvarı Kesişimi Yol ve Kavşak Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda...

Bursa Çamlık Sitesi'nde dönüşüm başladı!

Kentsel dönüşüm yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi Nilüfer İlçesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’ndaki Çamlık Sitesi’nde dönüşümü başlattı.

Bursa'daki iki kavşak için 500 bina yıkıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Çelebi Mehmet Bulvarı ile Hüdavendigar Bulvarı için 500 bina yıkıldı.

Bursa Beşyol Kavşağı'nın temeli atıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan, kamulaştırma ve yol imalatları ile 210 milyon TL’yi bulan Çelebi Mehmet Bulvarı ile Hüdavendigar Bulvarını birbirine bağlayacak olan 25 milyon TL’lik Beşyol Kavşağı’nın temeli törenle atıldı.

Bursa Bayezid Paşa Medresesi restore edildi!

Çelebi Mehmet döneminde Vezirlik, Rumeli Beylerbeyliği ve Veziriazamlık yapan Bayezid Paşa tarafından 1400’lü yılların başında yapılan ancak gerek depremler, gerekse bakımsızlık yüzünden tamamen yer altında kalan tarihi Bayezid Paşa Medresesi kente kazandırıldı...

Bursa FSM Bulvarı, Şanzelize oluyor!

Bursa’nın en prestijli caddelerinden biri olan Fatih Sultan Mehmet Bulvarı, Büyükşehir Belediyesi’nin 2017 yılında gerçekleştireceği revizyonla ‘Şanzelize’ benzeri görüntüye kavuşacak.

Başakşehir Ankara projesiyle 362 konut geliyor!

Başakşehir projesi İZO-SER imzasıyla Ankara Yenibatı'ya bağlı Fatih Sultan Mehmet Bulvarı Mülk Caddesi üzerinde inşa ediliyor. Projede toplamda 362 konut planlanıyor.

Bursa Murat Hüdavendigar Bulvarı tamamlanıyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, 30 metrelik yolda Çelebi Mehmet Bulvarı’nın devamında açılan Murat Hüdavendigar Bulvarı’nın da kısa sürede tamamlanacağını söyledi.

Düzce Nezih Tütüncüoğlu Bulvarı asfaltlandı!

Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince Kuyumcuzade, Atatürk ve Mehmet Akif Bulvarlarında yürütülen bazalt asfalt serme çalışmaları tamamlanmıştı. Asfaltlama çalışmalarının ön hazırlığı yapılan Nezih Tütüncüoğlu Bulvarı da asfaltlandı.

Düzce Nezih Tütüncüoğlu Bulvarı'nın alt yapısı tamamlanıyor!

Düzce Belediyesi tarafından başlatılan bulvarların asfaltlama çalışmaları kapsamında Nezih Tütüncüoğlu Bulvarı'nın alt yapısı tamamlanıyor. Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince Kuyumcuzade, Atatürk ve Mehmet Akif Bulvarlarında yürütülen bazalt asfalt serme çalışmaları ise tamamlandı.

Çelebi Mehmet Bulvarı ne zaman açılacak Haberi

Çelebi Mehmet Bulvarı ne zaman açılacak


Bursa’yı Acemler’den Samanlı’ya kadar gerdanlık gibi saracak Çelebi Mehmet Bulvarı’nın yüzde 75’lik bölümünün kamulaştırmasının tamamlandığını ve yıkım çalışmalarının sürdüğünü belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, kalan yüzde 25’lik mülkiyet sorununun mahkeme yoluyla giderileceğini ve bulvarın yılsonuna kadar hizmete alınacağını açıkladı.


Her gün 1 bina yıkılıyor

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Çelebi Mehmet Bulvarı için Küçükbalıklı ile Altınova mahallelerinde kamulaştırılan binaların yıkım çalışmalarını izledi. Bursa’nın yaşanabilir bir kent olması yolundaki faaliyetlere hızla devam ettiklerini belirten Başkan Altepe, kenti yıkarak güzelleştirdiklerini ifade etti. Plan üzerinde bulunup da uygulamada olmayan yolları açmak için kamulaştırma yaptıklarını, kamulaştırılan binaları ortadan kaldırarak trafiği rahatlatacak çözümler ürettiklerini söyleyen Başkan Altepe, “Özellikle sıkıntıların yaşandığı Osmangazi ile Yıldırım ilçelerindeki yolların açılması yönündeki çalışmalara ağırlık verdik. Buralarda yol açmak için her...