28 / 03 / 2024

Celil Bağci

Celil Bağci

Bağcel Turizm İnşaat Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Celil Bağci, Fizze Bağci tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 1 Nisan'da Ümraniye, Çakmak Mahallesi'nde kuruldu.

Tebernüş Kireçci'den ticari gayrimenkul yorumu: Döviz ve mevduattaki birikimler gayrimenkule akmaya henüz başlamadı!

TCMB tarafından yapılan açıklamada Ticari Gayrimenkul Fiyat Endeksi, 2023'ün son çeyreğinde bir önceki çeyreğe göre yüzde 12,5, arttı. Verileri değerlendiren Tebernüş Kireçci ''Döviz ve mevduattaki birikimler gayrimenkule akmaya henüz başlamadı.'' dedi. İşte ayrıntılar...

Tebernüş Kireçci sordu vatandaş yanıtladı! Başka ülkelerde ev sahibi ve kiracı kanunları nasıl?

Son dönemde gayrimenkul fiyatlarında yaşanan artış, hem kiracı hem de ev sahipleri tarafında çeşitli sorun ve anlaşmazlıkların oluşmasına neden oldu. Tebernüş Kireçci, ev sahibi ve kiracı kanunlarına değinerek ''Başka ülkelerde ev sahibi ve kiracı kanunları nasıl?'' sorusunu sordu vatandaş yanıtladı

Tebernüş Kireçci uyarmıştı! Ev sahibi ile kiracı kavgaları 2022'den başlayarak en önemli gündem maddesi olacak!

Kiracı ve ev sahipleri arasındaki gerilim her geçen gün artarak devam ediyor. Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, sosyal medya hesabı X'ten ev sahibi ile kiracı kavgaları ve davaları 2022'den başlayarak en önemli gündem maddelerinden olacağını yıllar öncesinde söylemişti.

İstanbul'da TOKİ mi başarılı KİPTAŞ mı? Tebernüş Kireçci sordu, vatandaş yanıtladı!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, X sosyal medya hesabından, "İstanbul'da TOKİ'yi başarılı buluyorsunuz KİPTAŞ'ı mı?" sorusunu sordu, vatandaşlar da yanıtladı. Peki İstanbul'da TOKİ mi başarılı KİPTAŞ mı? İşte o yanıtlar...

Otomobil fiyatları yüzde kaç düştü? Tebernüş Kireçci sordu, vatandaş yanıtladı!

Otomobil fiyatlarında düşüş başladı. Geçtiğimiz günlerde Bakan Bolat da konu ile ilgili açıklamalarda bulunmuştu. Peki piyasanın gerçeği ne? Tebernüş Kireçci, sosyal medya hesabından "İkinci elde otomobil fiyatlarının yüzde 30 gerilediği iddia ediliyor. Doğru mu?" sorusunu sordu. İşte cevaplar...

Kuzu ciğerin fiyatı eti solladı, kilosu 420 TL'ye satılıyor!

Diyarbakır'da kuzu ciğerin fiyatı, eti solladı. Kuzu ciğerinin kilosu 420 TL’ye yükselirken et ise 390 liraya satılıyor. DİLTO Başkanı Haşim Elkaan, fiyat artışlarından rahatsızlık duyduklarını ancak bu duruma bir çözüm bulamadıklarını belirtti.

Borsada halka arzından bu yana hangi hisse dolar bazında ne kadar kazandırdı? Tebernüş Kireçci efsane hisseleri yazdı!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, "Efsane Hisseler" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 32 maddelik o analizi...

İŞKUR açıkladı! En az ilkokul mezunu sürekli işçi alımı başladı! Hemen başvurun!

İŞKUR üzerinden personel alımı ilanları açıklanmaya devam ediyor. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi sürekli işci alımı yapacak. Başvurular bugün başladı. Hemen başvurun...

Depremzedelere ücretsiz hayvan dağıtımı başladı!

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci depremde telef olan hayvanların bedelsiz dağıtımının başladığını duyurdu.

Bakan Kirişci müjdeyi verdi! Deprem bölgesinde hayvan dağıtımı başlıyor!

Ülke genelindeki hayvancılığın yüzde 17'sinin depremlerden etkilenen illerin oluşturduğuna dikkat çeken Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, hayvansal üretimde üreticilerin uğradığı zararı telafi etmek için hayvan dağıtımına başlayacaklarını açıkladı.

En iyi fiyat Migros’ta! Dana fırınlık kaburga 276 TL, dana ızgaralık ciğer 200 TL, hindi bütün but 100 TL...

Türkiye’nin en büyük zincir marketlerinden Migros’un 28 Nisan aktüel ürünler kataloğu paylaşıldı. Migros’ta 28 Nisan tarihinde dana fırınlık kaburga 275,90 TL’ye, dana ızgaralık ciğer 200 TL’ye, hindi bütün but 100 TL’ye düştü. Peki, Migros’ta 28 Nisan’da başka hangi ürünler indirimde?

Bağ-Kur’lular dikkat! Bakan Kirişçi’den prim eşitlemesine ilişkin önemli açıklama! Hayaller gerçek oluyor!

4A Bağ-Kur kapsamındaki çalışan kişiler için 9 bin prim gününün SGK’lı çalışanlar gibi 7200 güne düşürülmesi gündemde yer alıyor. Bu doğrultuda, prim eşitlemesi için çalışmaların başladığı belirtilirken, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, konuya ilişkin önemli bir açıklama yaptı.

Bakan Kirişci açıkladı! Hemen hesaplarınızı kontrol edin.. Para yatmış olabilir

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, devletin yeni destek ödemelerinin ilanını yaptı. Çiftçilerle ilgi müjdeli haberi verdi. Hesabınıza para yatmış olabilir. Tek tek hesaplara yatmaya başladı. Hemen banka hesaplarınızı kontrol edin! İfadesini kullandı.

Celil Bağci Haberi

Celil Bağci

Bağcel Turizm İnşaat Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Celil Bağci, Fizze Bağci tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 1 Nisan'da kuruldu. 


Bağcel Turizm İnşaat Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Gayrimenkul acentelerinin faaliyetleri (gayrimenkulü ücret veya sözleşme temeline dayalı olarak satın alınması, satılması ve kiralanmasında aracılık, vb.) 


Bağcel Turizm İnşaat Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketiadres: Ümraniye, Çakmak Mahallesi, Başaran Sokak,...