18 / 04 / 2024

Cellplus Elektrik Elektronik Telekomünikasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres

Cellplus Elektrik Elektronik Telekomünikasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres

Cellplus Elektrik Elektronik Telekomünikasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Kaya tarafından kuruldu.

Dubara İnşaat Elektrik Elektronik Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Dubara İnşaat Elektrik Elektronik Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 500.000,00 TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Axo Petrokimya Elektrik Elektronik Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Axo Petrokimya Elektrik Elektronik Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 750 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şişman tarafından kuruldu.

Perva Yapı Malzemeleri Mermer Elektrik Elektronik Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Perva Yapı Malzemeleri Mermer Elektrik Elektronik Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Pervasız tarafından kuruldu.

Muzi İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Elektrik Elektronik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Muzi İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Elektrik Elektronik Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Levent Aslan tarafından kuruldu.

Orçin Metal Plastik Elektrik Elektronik Orman Ürünleri Hırdavat İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Orçin Metal Plastik Elektrik Elektronik Orman Ürünleri Hırdavat İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Orçin Altınbaş tarafından kuruldu.

Fermetal Plastik Orman Ürünleri Elektrik Elektronik Ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Fermetal Plastik Orman Ürünleri Elektrik Elektronik Ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Orçin Altınbaş tarafından kuruldu.

Kaleder İnşaat Elektrik Elektronik Lojistik Otomotiv Hidrolik Temizlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaleder İnşaat Elektrik Elektronik Lojistik Otomotiv Hidrolik Temizlik Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Bulut tarafından kuruldu.

Esn Mühendislik Yapı İnşaat Elektrik Elektronik Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esn Mühendislik Yapı İnşaat Elektrik Elektronik Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Esin Sağdıç tarafından kuruldu.

Selmin İnşaat Metal Elektrik Elektronik Hırdavat Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Selmin İnşaat Metal Elektrik Elektronik Hırdavat Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Denizhan Kahrıman tarafından kuruldu.

Atagünler İnşaat Yapı Malzemeleri Elektrik Elektronik Plastik Kimyevi Maddeler Asansör Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Atagünler İnşaat Yapı Malzemeleri Elektrik Elektronik Plastik Kimyevi Maddeler Asansör Ticaret Ltd.Şti. bugün Beylikdüzü'nde 750 bin TL sermaye bedeli ile Lokman Yeşilyurt tarafından kuruldu.

Gençoğlu Grup Elektrik Elektronik İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gençoğlu Grup Elektrik Elektronik İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Gençkurt, Şeref Gençkurt ve Zafer Çepnioğlu ortaklığında kuruldu.

Bolyurt Elektrik Elektronik İnşaat Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bolyurt Elektrik Elektronik İnşaat Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yusuf Bolyurt tarafından kuruldu.

Arba Elektrik Elektronik İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Limited Şirketi kuruldu!

Arba Elektrik Elektronik İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Limited Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kadir Yarıcı tarafından kuruldu.

Cellplus Elektrik Elektronik Telekomünikasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres Haberi

Cellplus Elektrik Elektronik Telekomünikasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres

Cellplus Elektrik Elektronik Telekomünikasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Kaya tarafından kuruldu.

Cellplus Elektrik Elektronik Telekomünikasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu: 
ELEKTRİK ELEKTRONİK 1-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel kurum ve kuruluşların ve inşaat sahiplerinin elektrik tesisatlarını yapmak, yaptır mak, alt yapı kablolama ve benzeri fiber kablo ve diğer alt yapı çalışmalarında bulunmak bu işlerle ilgili elektrik ve elektronik malzemeleri kullanarak işi her türlü sonuçlandırmak bitirmek bu işlerle ilgili sarfiyat gerektiren bilimum malzemeleri kullanarak montaj ve işlerini yapmak ihalalelere katılmak taahhütlere bulunmak, bu işler için gerekli organizasyonları kurmak. 2. Her türlü elektrikli ve elektronik malzemeleri ,kontrol aletleri, elektronik devre elemanları, iletken, yarı iletken ve entegre...