13 / 03 / 2025

Cem Çalışkan

Cem Çalışkan

Öz Çalışkan Metal İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi 18 Şubat 2015'te, 50 bin TL sermaye ile Avcılar'da, Cem Çalışkan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.

Emekli maaşlarına seyyanen 10 bin TL zam! Milyonlarca emekliyi ilgilendiriyor! 

Tüm Emekliler Derneği Başkanı ve Türkiye Emekliler Platformu Dönem Sözcüsü Satılmış Çalışkan, emeklilerin taleplerini açıkladı ve seyyanen 10 bin TL zam beklentisini gündeme getirdi. İşte ayrıntılar...

'Kalıcı konutların yapımı en az 1 yıl sürer' diyen Saadet Partili Necmettin Çalışkan'dan kira yardımı tepkisi!

Kahramanmaraş merkezli olarak 6 Şubat depremlerinde evleri yıkılan ya da hasar gören kiracılara ödenen aylık 5 bin liralık kira desteğinin bu ay itibarıyla sonlandırılacağının kısa mesaj yoluyla duyurulması tepkilere neden oldu.

Makel Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Makel Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Necati Çalışkan, Günay Yalçınkaya ve Turgay Yalçınkaya ortaklığında kuruldu.

Kipa İnşaat Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kipa İnşaat Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Gürsel Çalışkan tarafından kuruldu.

Fame Property Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Fame Property Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Limited Şirketi Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Selin Girgin Çalışkan ve Zeynep Buruk ortaklığında kuruldu.

Biden, beklenen imzayı attı, hükümetin kapanması önlendi!

ABD Başkanı Joe Biden, hükümetin kapanmasını önleyecek geçici bütçe tasarısını imzaladı. Biden, “Milyonlarca çalışkan Amerikalıya gereksiz acı verecek gereksiz bir krizi önlemiş olduk” ifadesini kullandı.

Çalışkan Güzelyurt Yapı Malzemeleri Elektrik Plastik Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Çalışkan Güzelyurt Yapı Malzemeleri Elektrik Plastik Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da 700.000,00 TL sermaye bedeli ile Ali Güzelyurt tarafından kuruldu.

Cesur Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cesur Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cemil Çalışkan ve Enes Mikdad Çilekci ortaklığında kuruldu.

Sbhl Engıneerıng Proje Yönetim Ve Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Sbhl Engıneerıng Proje Yönetim Ve Denetim Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 240 bin TL sermaye bedeli ile Muharrem Yılmaz, Osman Çalışkan ve Yunus Şentürk ortaklığında kuruldu.

Ferdi Demir Çalışkan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ferdi Demir Çalışkan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ferdi Demir tarafından kuruldu.

Lagom Mimarlık Ve Tasarım Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Lagom Mimarlık Ve Tasarım Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Begüm Çalışkan tarafından kuruldu.

Kronos Mimarlık Ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kronos Mimarlık Ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Çağrı Çınar Çalışkan tarafından kuruldu.

Düğün planları yapanlar bu haberi bekliyor! Mobilyaya zam yolda mı?

Evlenme hazırlıkları yapanları yakından ilgilendiren haber Modoko Başkanı Çalışkan’dan geldi. Çalışkan, mobilya fiyatlarında yeni yılla birlikte zam gelip gelmeyeceğine yönelik sorulara açıklık getirdi.

Cem Çalışkan Haberi

Cem Çalışkan

Öz Çalışkan Metal İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile 18 Şubat 2015'te, Cem Çalışkan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.


Öz Çalışkan Metal İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;1.  Şirket başta her nevi metal hurdaları (Demir, Çelik, Pik, vs.) maden hurdaları (Krom, Bakır, Alüminyum, Anteminyum, Nikel, Kurşun vs.) kağıt hurdaları, plastik hurdaları, cam hurdaları, lastik hurdaları, her nevi atık yağları almak satmak, ithalat ihracat ve pazarlamasını yapmak. 2.  Sanayi kentsel ve evre sel atıkların geri dönüşümüne ilişkin olarak, her türlü katı atık, evre sel katı, tehlikeli atık ve ambalaj atıklarının, birer değerli hammadde olarak ait oldukları sanayilere geri dönüşümlerini sağlamak amacıyla satın alınması toplanması ayrıştırılması, geri dönüşümü ve ilgili sanayilere satımını ve pazarlamasını yapmak. 3....