18 / 04 / 2024

Cem Özşaner Seyahat adres

Cem Özşaner Seyahat adres

Cem Özşaner Seyahat Taşımacılık Turizm Oto Kiralama Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Şahabettin Kişi ve Volkan Bilir ortaklığıyla kuruldu.

ŞOK’ta seyahat ve makyaj valizi 239 TL’ye, sıcak hava fritözü 1.999 TL’ye, askılı ayakkabılık 1.099 TL’ye düştü!

ŞOK Market’te 17 Haziran’da hangi ürünlerin indirime gireceği merak ediliyor. Buna göre, 17 Haziran 2023’te seyahat ve makyaj valizi 239 TL’ye, sıcak hava fritözü 1.999 TL’ye, askılı ayakkabılık 1.099 TL’ye düşecek. İşte 17 Haziran Cumartesi ŞOK fiyat listesi...

Berra  Doğaner kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Görevleri nedir?

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Berra  Doğaner kimdir? Kaç yaşında? Berra  Doğaner daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Berra  Doğaner'in eğitim hayatı nasıldı?

Seyahat edecek olanlar dikkat! Bunları yapın, uçak biletini ucuza alın!

Son zamanlarda ulaşım ücretlerinde de önemli fiyat artışları yaşanmakta. Özellikle uçak biletleri artık her vatandaşın bütçesine göre değil. Peki çok önemli bir işiniz ya da uçakla seyahat etmeniz gerekiyor ancak bütçeniz yeterli değilse, bunun da bir çözümü var. Nasıl mı? İşte yanıtı…

Altın alacaklar peş peşe uyarıldı! Sır gibi saklanan o rakamı verildi! Bunu gören kuyumcuya ışınlacak!

Araştırmacı ve yazar Cem Özüak, son dönemdeki altın fiyat gelişmelerine ilişkin önemli bir değerlendirmede bulundu. Özüak, altın fiyatları hakkında öyle bir rakam verdi ki...

Ydy Otel Turizm Seyahat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ydy Otel Turizm Seyahat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Selda Yıldız tarafından kuruldu.

Cem Küçük mazot fiyatlarında gelecek rahatsız edici seviyeyi açıkladı: 'Siz bu yazıyı okurken' diye başlayıp uyardı

Benzin ve mazota gelen aşırı zamlar hükümetin politikalarını destekleyen yazılarıyla tanınan Türkiye Gazetesi yazarı Cem Küçük’ü de rahatsız etti. Küçük, ‘Şu anda mazot 30 lira siz bu yazıyı okurken daha da artabilir. İş artık rahatız edici bir hâl aldı’ tespitinde bulundu.

İş GYO bağımsız yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

İş GYO'nun bağımsız yönetim kurulu üye aday listesinin Sayın Nilgün Türeoğlu, Sayın Prof. Dr. Arzu Erdem, Sayın Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik ve Sayın İlkay Arıkan'dan oluşmasına karar verildi.

Ali Yılmaz Turizm Seyahat Taşımacılık Nakliye Gıda Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Ali Yılmaz Turizm Seyahat Taşımacılık Nakliye Gıda Ve Gayrimenkul Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yılmaz tarafından kuruldu.

Egepro Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Egepro Turizm Anonim Şirketi Beykoz’da  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Alper    Kahvecioğlu ve  Cem Özürün tarafından kuruldu.

Mz Seyahat Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Oto Kiralama İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mz Seyahat Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Oto Kiralama İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 500  bin TL sermaye bedeli  ile Mohammed Ha    Zeyad tarafından kuruldu.

Genere Turizm Seyahat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Genere Turizm Seyahat Ticaret.  Anonim Şirketi Beylikdüzü’nde  100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Koç tarafından kuruldu.

Wyndham Hotels - Resorts yatırımlarında hız kesmiyor!

Kovid-19 salgınından seyahat kısıtlamaları sebebiyle en büyük darbeyle karşılaşan sektörlerden biri olan turizmde, yaşanan daralmaya karşın Wyndham Hotels- Resorts yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.

Onor Turizm Taşımacılık Seyahat Organizasyonu Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Onor Turizm Taşımacılık Seyahat Organizasyonu Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Onut Karagöz tarafından kuruldu.

Cem Özşaner Seyahat adres Haberi

Cem Özşaner Seyahat adres

Cem Özşaner Seyahat Taşımacılık Turizm Oto Kiralama Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Şahabettin Kişi ve Volkan Bilir ortaklığıyla kuruldu.

Cem Özşaner Seyahat Taşımacılık Turizm Oto Kiralama Ticaret Limited Şirketi konusu:Kara yolu ile şehirler arası yolcu taşımacılığı konusundaacentalık yapmak...


Adres:Cumhuriyet Mh.N.Hikmet Blv Concepta Plz A Bl N.91/19 ESENYURT