07 / 05 / 2024

Cem Yapıcı

Cem Yapıcı

ABD'den konut almak isteyen Türk müşterileri anlatan Cempay Gayrimenkul Genel Müdürü Yapıcı, "Borsamız manipüleye açık. ABD'ye uzaylı gelmediği sürece hiçbir problem yok" dedi.

Zekeriya Yapıcıoğlu: Kişinin oturduğu konutundan emlak vergisi alınmamalı!

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Meclis'te emlak vergisi ile ilgili çarpıcı bir önerisini sundu. İşte o açıklamalar...

‘Yatırımcılar için kira gelirleri cazibesini yitirdi!’

Son zamanlarda konut satış sorununun arttığını söyleyen Aveb Proje Danışmanlık Kurucusu Burçin Bolgönül, Türkiye’nin lokomotifi olarak gösterilen konut sektörü için yapıcı adımların atılması gerektiğinin belirtti. Bolgönül, ayrıca, sektörde yaşanan problemleri de değerlendirdi.

Federal Cem Yapı İnşaat İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Federal Cem Yapı İnşaat İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Cem Deniz Şahin tarafından kuruldu.

Yapıcı Mimarlık Mühendislik İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapıcı Mimarlık Mühendislik İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Yapıcı tarafından kuruldu.

İngiltere Merkez Bankası umutlarını düşen enflasyona bağladı

Yüksek enflasyon geliyor. Ancak para politikası yapıcılar bunu kontrol altında tutmaya kararlı. İngiltere Merkez Bankası umutlarını düşen enflasyona ve ücret artışını kolaylaştırmaya bağladı

Çin verileri, ekonomik toparlanmanın hızının tükendiğini gösteriyor

Çin'in Nisan sanayi üretimi ve perakende satış büyümesi tahminlerin altında kaldı, bu da ekonominin ikinci çeyreğin başında ivme kaybettiğini ve politika yapıcılar üzerindeki Covid-19 sonrası sallantılı bir toparlanmayı destekleme baskısını yoğunlaştırdığını gösteriyor.

ABD’den çok tartışılacak petrol yorumu: Küresel ekonomik büyümeye büyük darbe indirecek!

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Hazine Bakanı Janet Yellen, OPEC+ grubunun mayıs ayından itibaren petrol üretiminde kesintiye gitme kararının "yapıcı olmayan" bir eylem olduğunu ifade ederek, eylemin küresel büyüme için olumlu olmadığını söyledi.

Gri C Yapı Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gri C Yapı Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Cem Kayar tarafından kuruldu.

Ev eşyaları için indirim zamanı! n11’in 6 Ekim 2022 tarihli fiyat listesi

Hava perdesinden makarna yapıcıya, şarap soğutucudan ankastre davlumbazlara ev eşyalarında kampanyalar ardı ardına geliyor. n11’in indirimli ürün listesi şöyle…

Mostblue Dekorasyon Ürünleri Anonim Şirketi kuruldu!

Mostblue Dekorasyon Ürünleri Anonim Şirketi Kadıköy'de Hafize Sevgi Yapıcı ve Yusuf Yapıcı ortaklığında kuruldu.

Hidrostroy Zy İnşaat Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hidrostroy Zy İnşaat Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi Beykoz'da Velıko Dımıtrov Zhelev ve Sibel Yapıcı ortaklığında kuruldu.

MÜSİAD'dan kripto para raporu: Hukuki düzenlemeler nasıl olmalı?

MÜSİAD Dijital Dönüşüm Sektör Kurulu tarafından kripto varlıklarla ilgili dikkat çeken bir rapor hazırlandı. Rapor kapsamında, kriptolarla ilgili öngörülen düzenlemelere, pratik ve yapıcı çözümlere yer verildi.

Altın fiyatlarına Fed baskısı!

Altın fiyatları, tahvil getirilerinin iki yılın en yüksek seviyesine çıkmasıyla düştü. Tahvil faizlerindeki bu yükselişte Fed'in daha hızlı sıkılaşacağı beklentileri ve politika yapıcıların açıklamaları etkili oldu.

Cem Yapıcı Haberi

Cem Yapıcı

Özellikle 90'lı yılların sonunda başlayan Miami'de ev alma modası bazı iddialara göre 40 bin Türk'ün Miami'de 'evlen'mesiyle sonuçlandı. ABD'nin ünlü projeleri ile Türk müşterileri buluşturan şirket Cempay Uluslararası Gayrimenkul'ün Genel Müdürü Cem Yapıcı müşterilerini Türkiye yerine ABD'ye yatırım yapmayı daha elverişli bulan bir kitle olarak niteliyor. Yapıcı, müşterilerinin seçimlerini şöyle değerlendiriyor: "Yatırım amaçlı olarak İstanbul'dan mı, New York'tan mı ev almaları konusunda düşündüklerinde New York'u seçenler bizim müşterimiz. Sonuçta, İstanbul'daki birçok rezidansın fiyatıyla New York'takilerle hemen hemen aynı. Müşterilerimiz iki şehri kıyaslayınca New York'a yatırım yapmayı daha avantajlı buluyor. Şunun farkındalar: "ABD'ye uzaylılar gelmediği sürece hiçbir problem yok. Türkiye'ye göre risk çok az. Burada paranızın 6 ay içinde ne olacağı konusunda kimsenin fikri yok. Borsamız manipüleye çok açık. Bugün...