24 / 04 / 2024

Cemalettin Yurbaş

Cemalettin Yurbaş

Rustur Turizm Tekstil Ticaret ve Danışmanlık Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Cemalettin Yurbaş tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 1 Temmuz'da kuruldu

Haskovalı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Haskovalı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 3 milyon TL sermaye bedeli ile Cemalettin Mutlu tarafından kuruldu.

Özbirlik Emlak İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özbirlik Emlak İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cemalettin Birlik tarafından kuruldu.

Kazanç Grup İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kazanç Grup İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Cemalettin Kazan tarafından kuruldu.

Prof. Dr. Cemalettin Dönmez'den depreme dayanıklı yapılar için 'Şili formülü' önerisi!

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü (İYTE) İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cemalettin Dönmez yaptığı açıklamada depreme dayanıklı yapılar için perde duvar kullanımının önemine değindi. 

Bubbledome Glamping Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bubbledome Glamping Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de R. Cemalettin Şahinler tarafından kuruldu.

İsse Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İsse Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de İ.Cemalettin Demirpençe tarafından kuruldu.

Channel Real Estate Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Channel Real Estate Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Başakşehir'de Cemalettin Demirci tarafından kuruldu.

Kavil Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kavil Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de 500 bin TL sermaye bedeli ile M.Cemalettin Tekin tarafından kuruldu.

Mental Metal Maden İnşaat Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mental Metal Maden İnşaat Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Cemalettin Açıkgöz tarafından kuruldu.

Atlas Real Estate Gayrimenkul Pazarlama Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atlas Real Estate Gayrimenkul Pazarlama Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 150 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Demir ve Ziya Cemalettin ortaklığında kuruldu.

Arme Seramik Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arme Seramik Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Yenibosna'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cemalettin Öztürk tarafından kuruldu.

Erbaşlar Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erbaşlar Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Cemalettin Erbaş ve Kemalettin Erbaş ortaklığında kuruldu.

Göktürk'te sahte senetle 210 milyon liralık villa vurgunu!

Göktürk'te Cemalettin Sevinç adına iddiaya göre 26.5 milyon dolarlık sahte senet düzenledi. Hazırlanan senedin üzerine taşırıldığı belirlendi. ve Mahkeme 4 sanık hakkında delil yetersizliğinden beraat verdi. 

Cemalettin Yurbaş Haberi

Cemalettin Yurbaş

Rustur Turizm Tekstil Ticaret ve Danışmanlık Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Cemalettin Yurbaş tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 1 Temmuz'da kuruldu. Rustur Turizm Tekstil Ticaret ve Danışmanlık Limited Şirketi İstanbul Şubesi iş konusu; Yurt içi ve yurt dışı tüm turizm işleri ile uğraşmak üzere konaklama eğlence spor plaj yiyecek içecek seyahat acenta tur operatörlüğü eğitim marina oto kiralama su sporları ve 14.9.2001 tarihinde tescil edilen ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Rustur Turizm Tekstil Ticaret ve Danışmanlık Limited Şirketi İstanbul Şubesi adres: Şişli, H. Rıfat Paşa Mahallesi, Yüzer Havuz Sokak, Perpa Ticaret Merkezi, Kat:5...