25 / 04 / 2024

Cemar Çevre nerede

Cemar Çevre nerede

Cemar Çevre Tasarım Elemanları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cem  Armağan tarafından kuruldu. 

İstanbul TOKİ 2022 projeleri nerede inşa edilecek? TOKİ İstanbul projeleri hangi ilçelerde?

İstanbullulara ucuz konut müjdesi veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum projelerin hayata geçirileceği ilçeleri de açıkladı. Peki İstanbul TOKİ 2022 projeleri nerede inşa edilecek? TOKİ İstanbul projeleri hangi ilçelerde?

Cemar Çevre Tasarım Elemanları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cemar Çevre Tasarım Elemanları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cem  Armağan tarafından kuruldu. 

Kuzeyşehir Koru nerede?

Kuzeyşehir Koru'da satışlar başladı. Projede dairelerin fiyatları 240 bin TL'den başlıyor. Peki Çevre Yolu'nun yanında yükselen Kuzeyşehir Koru nerede?

Çevre temizlik vergisi ödeme noktaları!

Taşınmaz mallar için ödenen vergiler arasında çevre temizlik vergisi de yer alıyor. Vergi sene içerisinde iki eşit taksit halinde ödeniyor. Peki, çevre temizlik vergisi nerede ödenir? İşte çevre temizlik vergisi ödeme noktaları..

DKY Kartal nerede?

DKY Kartal DKY İnşaat , Kartal Metrosu’na 200 metre yürüme mesafesinde, D-100 ve çevre yolu bağlantısının kesiştiği yerde inşa ediliyor. DKY Kartal nerede? sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor.

Sancaktepe Evre Gedizler Evleri nerede?

Evre Gedizler Evleri'nde dairelerin alanları 59 metrekareden başlıyor, 198 metrekareye kadar yükseliyor. Projede yer alan dairelerin Nisan 2015 teslim edilmesi planlanıyor. Peki Sancaktepe Evre Gedizler Evleri nerede?

Çevre temizlik vergisi yapılandırma nerede yapılır?

Çevre temizlik vergisi ve emlak vergisi Eylül 2014 tarihinde yürürlüğe giren torba yasa ile yapılandırılabiliyor. Peki, Çevre temizlik vergisi yapılandırma nerede yapılır? Çevre temizlik vergisi nasıl yapılandırılır?

Emlak vergisi yapılandırma nerede yapılır?

6552 sayılı torba yasasının yürürlüğe girmesi ile birlikte, emlak vergisi ve çevre temizlik vergisi borçlarında yapılandırma yapılmasının yolu açıldı. Peki, emlak vergisi yapılandırma nerede yapılır?

Evre Gedizler Sancaktepe nerede?

Evre Gedizler Sancaktepe nerede sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor. İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de yer alan projede 1+1, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri bulunuyor...

Evre Gedizler Sancaktepe nerede?

Metro ve şehir hastanesine 5 dakika, Sabiha Gökçen Havaalanı'na 15 dakika mesafede yükselen Evre Gedizler Sancaktepe nerede sorusuna yanıt olarak İstanbul Sancaktepe deniliyor. Projede toplam 443 adet konut bulunuyor...

Sancaktepe Evre Gedizler nerede?

Sancaktepe Evre Gedizler nerede? sorusunun yanıtı haberimizin içerisinde yer alıyor. 443 konuttan oluşan Sancaktepe Evre Gedizler projesinde konutların fiyatları 147 bin liradan başlangıç gösteriliyor...

Evre Gedizler Sancaktepe nerede?

İstanbul Anadolu yakası Sancaktepe'de inşa edilen Evre Gedizler Sancaktepe nerede? sorusunun yanıtına adres bilgilerine haberimizin içerisinde yer veriyoruz. Projede stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon daireler mevcut...

Sancaktepe Evre Gedizler nerede?

Sancaktepe Evre Gedizler nerede sorusuna İstanbul Anadolu yakası Sancaktepe'de yer alıyor yanıtını verebiliriz. Projede stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon daire seçenekleri mevcut.

Cemar Çevre nerede Haberi

Cemar Çevre nerede

Cemar Çevre Tasarım Elemanları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cem  Armağan tarafından kuruldu. 

Cemar Çevre Tasarım Elemanları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-) İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşlarının inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar,yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar, idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık...