28 / 03 / 2024

çemaş döküm sanayi

çemaş döküm sanayi

Çemaş Döküm Sanayi, Kırşehir Şeker Fabrikası’nın özelleştirilmesiyle ilgilendiğini Kamuyu Aydınlatma Platformu'ndan duyurdu.

Çemaş Döküm kurumsal yönetim uyum derecelendirme sözleşmesi imzaladı!

Çemaş Döküm Sanayi A.Ş bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada Kobirate Uluslararası Kredi Derecelendirme ve Kurumsal Hizmetler A.Ş. arasında kurumsal yönetim uyum derecelendirme sözleşmesi imzaladığını bildirdi.

Çemaş Döküm Sanayi komite üye atamalarını yayınladı!

Çemaş Döküm Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda (KAP) yapılan yazılı açıklamaya göre Çemaş Döküm Sanayi A.Ş komite üye atamalarını yayınladı.

Çemaş Döküm Sanayi genel kurul toplantı sonucunu yayınladı!

Çemaş Döküm Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Çemaş Döküm Sanayi A.Ş. genel kurul toplantı sonucunu yayınladı.

Çemaş Döküm Sanayi 23 Ağustos genel kurul toplantısı tescillendi!

Çemaş Döküm Sanayi A.Ş'nin bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamaya göre 23 Ağustos genel kurul toplantısı tescillendi. Çemaş Döküm Sanayi A.Ş'nin yaptığı açıklama haberimizde yer alıyor...

Çemaş Döküm Sanayi 11 Nisan'da genel kurul toplantısı yapacak!

Çemaş Döküm Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Çemaş Döküm Sanayi 11 Nisan' da genel kurul toplantısı yapacak...

Çemaş Döküm Sanayi iletişim bilgileri!

Çemaş Döküm Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamaya göre Çemaş Döküm Sanayi iletişim bilgileri yayınlandı. Firma, Kırşehir'de Ankara Asfaltı üzerinde yer alıyor...

Yapı Kredi Çemaş Döküm Sanayi üzerindeki ipoteğini kaldırdı!

Çemaş Döküm Sanayi tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Yapı Kredi Bankası A.Ş. Çemaş Döküm Sanayi üzerindeki 1.017.280 USD tutarındaki ipoteğini kaldırdı...

Çemaş Döküm Sanayi Kobirate ile uyum derecelendirme sözleşmesi imzaladı!

Çemaş Döküm Sanayi tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Çemaş Döküm Sanayi Kobirate ile uluslar arası kredi uyum derecelendirme sözleşmesi imzaladı...

Çemaş Döküm Sanayi üzerindeki ipotek kaldırıldı!

Çemaş Döküm Sanayi tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'na yapılan yazılı açıklamaya göre Çemaş Döküm Sanayi Yapı Kredi Bankası lehine Fabrika Bina ve Lojmanları üzerine müştereken ipotek kalktı...

Çemaş Döküm Sanayi Kırşehir'de konut projesi inşa ediyor!

Çemaş Döküm Sanayi Kırşehir'de 2.740 m2 arazisine kat karşılığı inşaat yaptırılmak üzere 2 bloklu bir konut projesi inşa etmeye hazırlanıyor.

Töre Döküm İnşaat Ve Nakliye Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Töre Döküm İnşaat Ve Nakliye Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Töre tarafından kuruldu.

Yongchang Uluslararası Yenilenebilir Kaynaklar Geri Dönüşüm Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Yongchang Uluslararası Yenilenebilir Kaynaklar Geri Dönüşüm Sanayi Limited Şirketi Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Aslan, Lıyao Weı ve Mınghua Zhu ortaklığında kuruldu.

SGK hizmet dökümünüzde 'S,Ş,K' harfleri ne anlama geliyor? Eğer bu harfler varsa aman dikkat!

Çıkan EYT yasası ile birlikte milyonlarca vatandaş emekli olmaya hak kazandı. Nisan ayında ilk emekli aylıklarını alacak emeklileri korkutan bir uyarı geldi. SGK hizmet dökümünde ‘S, Ş, K’ harfleri yazanların emekliliği riske düşebiliyor.

Homend Döküm Stand Mikser Mutfak Şefi en ucuza nerede satılıyor? İşte Homend 17 Mart 2023 fiyat listesi

Çeyiz düzecekler dikkat! Homend Profashion Prof 3003H Döküm Stand Mikser Mutfak Şefi 1300W en ucuza nerede, ne kadara satılıyor sorusunun cevabı bu haberde. İşte detaylar..

SGK hizmet dökümünüzde 'S,Ş,K' harfleri ne anlama geliyor? Eğer bu harfler varsa aman dikkat!

EYT’nin Resmi Gazete'de yayımlanarak yasalaşmasının ardından, EYT başvuruları başlamış durumda. SGK hizmet dökümünde bulunan bazı harfler ise EYT ile emeklilik hakkına sahip olan vatandaşları da ilgilendiriyor. Uzmanlar sigorta dökümünde bulunan S, Ş ve K harfleri için uyarıyor.

Karaca Multicast Chef Döküm Stand Mikser Muftak Şefi 1600W kaç TL,özellikleri neler? 26 Şubat 2023 fiyat listesi

Karaca Multicast Chef Döküm Stand Mikser, sahip olduğu 1600 Watt güç, 11 kademeli hız ayarı, 3 farklı aparatı ve 5 litrelik çelik kasesi ile çokça beğeni topluyor.

Hizmet dökümünüzde bu kodlar varsa emekliliğiniz tehlikeye girebilir! E devletinizi kontrol edin

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) meclisin açılmasını ve düzenleme ile ilgili detaylara sahip olmak istiyor. Emeklilik hayalini suya düşüren bi durum herkesi korkuttu. Hizmet dökümünde çıkan abzı haflerin anlamları herkesi e devletten araştırma yapmaya sevk etti.

EYT’yi bekleyenler dikkat! Emekli maaşları düşük mü olacak?

EYT düzenlemesinde sona gelinirken, ayrıntılar  da yavaş yavaş şekilleniyor. EYT düzenlemesiyle emekli olanlarda yaş şartı aranacak mı? Maaşları diğer emeklilere göre daha düşük mü olacak? Sosyal Güvenlik Başuzmanı Uzmanı İsa Karakaş yanıtladı.

Emeklilerin merak ettiği sorular yanıt buluyor! Emekli maaş dökümü nasıl alınır?

Emeklilik çoğu çalışanın hayalidir. Bu yüzden emekliliğe dair pek çok soru sorulmaktadır. O sorulardan biri de maaş dökümü olmaktadır.

Yw Elektronik Ve Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yw Elektronik Ve Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli iel Shanlı Yı tarafından kuruldu.

Atılgan Palet Plastik İnşaat Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atılgan Palet Plastik İnşaat Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yaşar Sallabaş tarafından kuruldu.

Tapu kaydı dökümü nasıl alınır?

Tapu işlemlerine dair pek çok soru sorulmaktadır. Onlardan biri de Tapu kaydı dökümü nasıl alınır? sorusudur. İşte o merak edilen detaylar!

Tapu kaydı dökümü nasıl alınır? İşte tapu parsel sorgulama detayları!

Tapu kaydı dökümüne dair detaylar, tapu da işi olan kişilerce araştırılıyor. İşte tapu kadastro parsel sorgulama detayları!

çemaş döküm sanayi Haberi

çemaş döküm sanayi

Çemaş Döküm Sanayi A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Kırşehir şeker fabrikasının özelleştirilmesiyle ilgiliçÇalışma yapılması hakkında açıklama yaptı.

Bugün toplanan Çemaş Döküm Sanayi Yönetim Kurulu ; Döküm ve İşleme Fabrikalarının kurulu olduğu Kırşehir'de mukim Kırşehir Şeker Fabrikasının özelleştirilmesiyle ilgili dosyanın Özelleştirme Dairesi'nden alınması ve işbu fabrikanın satın alınmasına yönelik tetkikat ve çalışma yapma konusunda Genel Müdürü Hüseyin Özel'in yetkilendirilmesine karar verildi.

Çemaş Döküm Sanayi'nin KAP açıklaması: 
Bugün toplanan Şirketimiz Yönetim Kurulu ; Döküm ve İşleme Fabrikalarımızın kurulu olduğu Kırşehir'de mukim Kırşehir Şeker Fabrikasının özelleştirilmesiyle ilgili dosyanın Özelleştirme Dairesinden alınması ve işbu fabrikanın satın alınmasına yönelik tetkikat ve çalışma yapma konusunda Genel Müdürümüz Sn. Hüseyin Özel'in yetkilendirilmesine karar vermiştir.

Saygılarımızla,

Çemaş Döküm Sanayi A.Ş.

Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ'ye ait 14 fabrika...