28 / 03 / 2024

Cemil İpekçi evi

Cemil İpekçi evi

Modacı Cemil İpekçi’nin, Bodrum’un içindeki 4 katlı evi yıllardır görenleri şaşırtıyor. İpekçi, Osmanlı mimarisine uygun yaptırdığı villayı, avlusundaki 250 yıllık dev kaktüs sebebiyle satın aldığını belirtti...

Survivor eski sunucusu Alp Kırşan'ın İzmir'de restore ettiği evi görenler hayran kaldı!

Yıllardır sunuculuk yaptığı Survivor’dan aile özleminden dolayı ayrılan Alp Kırşan ve eşi Zeynep Kırşan İzmir'de restore ettikleri evde yaşıyor. İzmir'deki yeni evlerini takipçileri ile paylaşan Kırşan'ın evi görenleri kendine hayran bıraktı. 

Ev sahibi kiraya verdiği evi kontrol edebilir mi?

Ev sahibinin ve o evi kiralayan kişilerin belli hakları vardır. Kiracılar, kendi haklarının yanında ev sahiplerinin haklarını da bilmek isterler. İşte bu hususta sorulan sorular ve onların yanıtları!

Ev sahibi kiraya verdiği evi kontrol edebilir mi?

Ev sahibi ve kiracıların kanunen belirlenmiş bazı hakları bulunmaktadır. Peki “Ev sahibi kiraya verdiği evi kontrol edebilir mi?” İşte detaylar!

Ankara Büyükşehir'den gayrimenkul fırsatı! 7 arsa, 2 dükkan ve 1 bekçi evi satacak! 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara Çankaya, Etimesgut, Keçiören, Etimesgut, Kahramankaran ve Yenimahalle'de yer alan gayrimenkulleri satışa çıkardı.

Evi üstüne almak için ne yapmalı?

Tapu devir işlemleri altında pek çok vatandaş aynı soruyu sormaktadır. Onlardan biri de Evi üstüne almak için ne yapmalı? sorusudur. İşte detaylar!

Craftline Mimarlık Mühendislik Mobilya İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Craftline Mimarlık Mühendislik Mobilya İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Ömer Faruk İpekçi ve Yousef Alathar ortaklığında kuruldu.

Hangi tapu tipleri için ev kredisi kullanılabilir?

Kredi kullanmak, son zamanlarda ev alabilmek için en uygun yöntemlerden biri olmaya devam ediyor. Pek çok kişi beğendiği evi alabilmek için bankaya kredi başvurusunda bulunurken, başvurunun onaylanmasında evin tapu tipi büyük bir önem taşıyor. Peki, Hangi tapu tipleri için ev kredisi kullanılabilir?

Gaziosmanpaşa Karayolları Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Gaziosmanpaşa İlçesi,Karayolları Mahallesi,648.Sokak ve 649.Sokak ile Galeri Caddesi,558.Sokak ve560/1.Sokak ile Abdi İpekçi Cad.Arasında Kalan 69,37 Ha.’lık Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli NİP Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli UİP Değişikliği askıya çıktı.

Gaziosmanpaşa 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Gaziosmanpaşa İlçesi, Karayolları Mahallesi, 648.Sokak ve 649.Sokak ile Galeri Caddesi, 558.Sokak ve 560/1. Sokak ile Abdi İpekçi Caddesi Arasında Kalan 69,37 Ha.’lık Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli UİP askıya çıktı.

Sitedeki bekçi evi ve idare binası satılabilir mi?

Posta yazarı Tamer Heper 'Yıllar önce kooperatif fesih olmuş, site yönetimi oluşturulmamış. Kullanılmayan bekçi evi ve idare binası 18 hissedardan birine satılabilir mi? Bunun hukuki yönü nedir?' sorusunu yanıtladı.

Abdi İpekçi Caddesi yenilendi! 7 milyon TL'ye mal oldu!

Türk markaları için dünya ölçeğinde bir cadde olması planlanan Abdi İpekçi Caddesi yenilendi. Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, caddenin 7 milyon TL'ye yenilendiğini söyledi...

Gizia'dan Abdi İpekçi Caddesi'ne yeni mağaza!

GIZIA’NIN patronu İsmail Kutlu yaptığı açıklamada, Abdi İpekçi Caddesi'nde yeni bir mağaza açtıklarını söyledi.

Türkiye’deki ilk kiracı hareketi mücadelesi: Umut Evleri sakinleri konutlarına kavuşuyor!

12 Kasım 1999’daki Düzce depreminde evleri yıkılan kiracı depremzedeler, yürüyerek Ankara’ya gidip Abdi İpekçi Parkı’nda 176 gün boyunca nöbet tutarak ve davadan davaya koşarak verdikleri hukuk mücadelesinde galip geldi. 

Cemil İpekçi evi Haberi

Cemil İpekçi evi

Tarihi evin kapısını bir televizyon programına açan İpekçi, “Bu kaktüsten Bodrum’da yalnızca 2 tane var, biri bende. Kaktüs için evi 5 dakikada aldım" dedi. Posta'da yer alan habere göre; İpekçi, "Çiçekleri bir gün açıp ertesi gün soluyor. Bu yüzden aşka benzetiyorum. Sardunyalarım da meşhurdur, hepsini çevre bahçelerden çaldım" diye konuştu.

'Kapım da herkese açıktır'

"4 aydır mandalina, portakal, limon, nar, erik ağaçları altında oturup üretim yapıyorum. Kapım da herkese açıktır” diyen İpekçi, “Bodrum’da 1000 TL’ye şezlong, 370 TL’ye döner satılıyor. Siz ne yapıyorsunuz?” sorusunu şöyle yanıtladı: 

“Aylık masrafım o kadar az ki. Kaliteli ve ucuz yaşamayı iyi bilirim.”

Ünlüler milyonlarını yazlıklara...