24 / 04 / 2024

Cemil Yüksekdağ kim

Cemil Yüksekdağ kim

Kardeşi Celal Yüksekdağ ile birlikte 2007’de BTC İnşaat’ı kuran Cemil Yüksekdağ kimdir? Cemil Yüksekdağ inşaat sektörüne ne zaman atıldı? Cemil Yüksekdağ, hangi okuldan mezun oldu?

Kiralara yüzde 25 sınırlaması milyonlarca ev sahibini mağdur etti! Bu uygulama ile kim, ne hedefledi?

Haziran 2022'de yürürlüğe giren kiralarda yüzde 25 sırını ile kira artış oranlarına sınırlama getirilmesi planlandı. Fakat bu uygulama milyonlarca ev sahibini mağdur etti. Peki bu uygulama ile kim, ne hedefledi?

Dul ve yetim aylığı alanlar dikkat! Yüzde 75-50-25 hisseye göre kim ne kadar ikramiye alacak? Hemen bakın!

Dul ve yetim aylığı alanlar da bayram ikramiyelerinden faydalanıyor. Peki yüzde 75-50-25 hisseye göre kim ne kadar ikramiye alacak? Hemen tek tek açıklanan bu ikramiye detaylarına bakın...

Yüksekdağ İnşaat'tan Beykoz ve Göktürk'e 2 yeni proje geliyor!

Çamlıca’da hayata geçirdikleri projeyi mayıs ayında tamamlayacaklarını söyleyen Yüksekdağ Group Başkan Yardımcısı Cemil Yüksekdağ yaptığı açıklamada, Beykoz ve Göktürk'te iki yeni proje inşa edeceklerini söyledi.

İkinci el otomobil alıp satarken galericiler mi, kurumsallar mı iyi?

AutoClub Genel Müdürü Turgut Yüksekdağ, X sosyal medya hesabından 2. el otomobil alım satımı ve kurumsal 2. el otomobil firmaları ile ilgili bir paylaşım yaptı. Peki ikinci el otomobil alıp satarken galericiler mi, kurumsallar mı iyi? Vatandaşlar bu konu hakkında ne düşünüyor? 

65 yaş maaşı, engelli aylığı, hasta ve evde bakım parasına zam müjdesi! Yeni rakamlar bir bir belli oldu!

65 yaş aylığı, evde bakım maaşı ve engelli maaşı gibi sosyal destek ödemeleri her senenin Ocak ve Temmuz döneminde memur zam oranı ile yükseliyor. Peki yeni yılda kim kaç TL maaş alacak? İşte o son dakika rakamları...

Milyonlara yüzde 35.73, 49.46 ve 51.46 zam oranıyla maaşlar kuruş kuruş hesaplandı! Kim, ne kadar maaş alacak?

Yeni yıla yaklaşırken milyonlarca vatandaş, maaşlarının ne kadar zamlanacağını merak ediyor. Yeni yıl için memurlar ve memur emeklileri özelinde yeni zam oranı hesaplamaları ortaya çıktı. Peki, bu zam oranlarına göre kim, ne kadar maaş alacak? Kuruş kuruş hesaplandı. İşte detaylar...

Yeni yılda kim, ne kadar zam alacak? Memur ve emekli maaşı ne kadar olacak? Detaylar arka arkaya açıklandı!

​​​​​​​SGK ile ilgili en düşük emekli aylığı için ara zamlar gelecek. Emekli aylığı düzenlemesi için bütçe çalışmaları devam ediyor. Emekli aylığı zammı için TBMM’nin açılmasıyla birlikte harekete geçilmesi bekleniyor. Peki Ocak 2024’te en düşük memur maaşı ne kadar olacak? Kim ne kadar zam alacak?

Yüksekdağ Çamlıca'da yüzde 50 peşin 6 ay vade fırsatı!

Yüksekdağ Çamlıca projesinde yüzde 50 peşin 6 ay vade fırsatıyla konut sahibi olma imkanı sunuluyor. Peki Yüksekdağ Çamlıca'da konut fiyatları ne kadar? 

Emekli maaşları yüzde 19.77+5.23 ek zam ayarıyla şekillendi! Kök maaşlar yeniden hesaplandı! Kim ne kadar maaş alıyor?

Temmuz ayı emekli maaş zamları belli oldu. Bu kapsamda TBMM onayıyla temmuz ayından itibaren emekli maaşlarına yüzde 25'e varan zam yapıldı. Peki, kök maaşa eklenen zam ile kim ne kadar maaş alacak? İşte detaylar...

Yüksekdağ Çamlıca'da 45 milyon TL'ye 4,5+1! Ekim'de teslim!

İstanbul’un en eski semtlerinden boğaza komşu Çamlıca’da hayata geçirilen  Yüksekdağ Çamlıca'da fiyatlar 45 milyon TL'den başlıyor. Projenin teslimlerinin bu yılın Ekim ayında yapılması planlanıyor. 

TOKİ Arnavutköy Baklalı 4. etap ihalesini kim kazandı? İşte 977 milyonluk ihaleyi kazanan o firma!

Çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul’a komşu olacak Arnavutköy Baklalı’da etaplar halinde hayata geçirilecek olan toplu konut projelerinde bir ihalenin sonucu daha belli oldu. Peki TOKİ Arnavutköy Baklalı 4. etap ihalesini kim kazandı? 

İşte Bank of Amerika’dan dolar tahmini: Seçimi kim kazanırsa kazansın, dolar yüzde 15 ile 25 arasında artacak!

Seçim öncesi döviz piyasalarında hareketli saatler yaşanıyor. Dolar ve euroda sınırlı da olsa yükselişler gözlenirken, yatırımcılar seçim sonrası fiyatlamaları merak ediyor. Uzmanlara göre ise seçimi kim kazanırsa kazansın döviz kurlarında yükseliş kaçınılmaz.

Kadıköy'deki kiralar resmen çıldırdı! 180 bin liraya kadar yükseldi! 'Buna kim dur diyecek?'

Kadıköy'de ev kiralarında yaşanan fahiş artışlar sosyal medyada tartışmalara neden oldu. Kadıköy'deki kiralar resmen çıldırdı! 180 bin liraya kadar yükseldi! 'Buna kim dur diyecek?' İşte ayrıntılar...

Cemil Yüksekdağ kim Haberi

Cemil Yüksekdağ kim

Cemil Yüksekdağ kimdir?

Cemil Yüksekdağ, 21 Ekim 1989 doğumlu. Kardeşi Celal Yüksekdağ ile birlikte BTC İnşaat’ı kuran Cemil Yüksekdağ, BTC İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi.


Kültür Üniversitesi’nde geçen 2 yılın ardından Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü’nden mezun olan Cemil Yüksekdağ BTC İnşaat’ı 2007 yılında kurdu.


Cemil Yüksekdağ, firmasıyla ilk markalı konut projesi Lemuria’nın temelini 2011 yılında attı.


Cemil Yüksekdağ, üniversitede okuduğu dönemlerde restoran işletmeciliğiyle uğraştı. Okul bittikten sonra babasının yönlendirmesiyle kardeşleriyle birlikte inşaat sektörüne adım attı. 


BTC İnşaat’ı 2007 yılında kuran sahipleri olan iki girişimci kardeş Celal ve Cemil Yüksekdağ İnşaat sektörüne girdiklerinde başlangıçta çeşitli taahhüt işleri yaparak ilerlediler.


Başlangıçta taahhüt işlerini yapan Yüksekdağ Ailesi, BTC İnşaat ile İstanbul Esenyurt Doğan Araslı Bulvarı'nda Lemuria projesini hayata geçirdi. 


150 daire ve 20 dükkandan oluşan bu projenin yarısı tamamlanmış durumda....