25 / 04 / 2024

Cemil Yüksekdağ özgeçmiş

Cemil Yüksekdağ özgeçmiş

Kardeşi Celal Yüksekdağ ile birlikte 2007’de BTC İnşaat’ı kuran Cemil Yüksekdağ kimdir? Cemil Yüksekdağ inşaat sektörüne ne zaman atıldı? Cemil Yüksekdağ, hangi okuldan mezun oldu?

Rezerv alan yasası nasıl uygulanacak? Eviniz habersiz yıkılabilir mi? Tek tek açıklandı!

İstanbul Şahintepe Mahallesi’nde yaşayanlar "Rezerv alan yasası ne getiriyor; Şahintepe halkı ne yapmalı?" konulu panelde bir araya ve "Parseliniz bir gün Hazineye devredilebilir mi? Eviniz habersiz yıkılabilir mi?" sorularının yanıtları konuşuldu. Peki rezerv alan yasası neleri getirecek?

Yüksekdağ İnşaat'tan Beykoz ve Göktürk'e 2 yeni proje geliyor!

Çamlıca’da hayata geçirdikleri projeyi mayıs ayında tamamlayacaklarını söyleyen Yüksekdağ Group Başkan Yardımcısı Cemil Yüksekdağ yaptığı açıklamada, Beykoz ve Göktürk'te iki yeni proje inşa edeceklerini söyledi.

Yeni ev sahibi kiracıyı çıkarabilir mi?

Kiracılı konut satın alan mülk sahibi kiracıyı evden çıkarabilir mi sorusu merak ediliyor. Peki, Yeni ev sahibi kiracıyı çıkarabilir mi? İşte detaylar...

İkinci el otomobil alıp satarken galericiler mi, kurumsallar mı iyi?

AutoClub Genel Müdürü Turgut Yüksekdağ, X sosyal medya hesabından 2. el otomobil alım satımı ve kurumsal 2. el otomobil firmaları ile ilgili bir paylaşım yaptı. Peki ikinci el otomobil alıp satarken galericiler mi, kurumsallar mı iyi? Vatandaşlar bu konu hakkında ne düşünüyor? 

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

Emlak Konut GYO THY Arnavutköy kuraları çekildi mi? Emlak Konut GYO Yenişehir projesine başvuranlar dikkat!

Emlak Konut GYO Yenişehir projesine başvuru yapanlar söz konusu projenin kura çekilişi ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki Emlak Konut GYO THY Arnavutköy kuraları çekildi mi? 

Yüksekdağ Çamlıca'da yüzde 50 peşin 6 ay vade fırsatı!

Yüksekdağ Çamlıca projesinde yüzde 50 peşin 6 ay vade fırsatıyla konut sahibi olma imkanı sunuluyor. Peki Yüksekdağ Çamlıca'da konut fiyatları ne kadar? 

Yeni ev sahibi sözleşmeye rağmen kiracıyı tahliye edebilir mi? Kiracılar 1 aylık süreye aman dikkat!

İstanbul'da bir ev sahibi, kiracısına binayı boşanacağı eşine devredeceğini söyleyerek evi tahliye etmesini istedi. Peki, bu durumda kiracı evden çıkabilir mi? Yeni ev sahibi sözleşmeye rağmen kiracıyı tahliye edebilir mi? İşte detaylar...

Yüksekdağ Çamlıca'da 45 milyon TL'ye 4,5+1! Ekim'de teslim!

İstanbul’un en eski semtlerinden boğaza komşu Çamlıca’da hayata geçirilen  Yüksekdağ Çamlıca'da fiyatlar 45 milyon TL'den başlıyor. Projenin teslimlerinin bu yılın Ekim ayında yapılması planlanıyor. 

Kripto para yatırımcıları dikkat! 2023 kripto para yılı mı olacak? Bitcoin yeni bir rekor kırabilir mi?

Milyonlarca kripto para yatırımcısı 2023’te piyasaların nasıl olacağını merak ediyor. Peki 2023 kripto para yılı olabilir mi? Bitcoin yeni bir rekor kırabilir mi? İşte merak edilen soruların yanıtları…

Altın fiyatları yükselmeye başladı peki 2023'te dolar duracak, altın yürüyecek mi? Euro, dolar ve altında neler olacak?

Fed'in faiz artırımını yavaşlatması ve 2023 yılında durdurması ihtimali üzerine altın fiyatlarında başlayan yükseliş 2023 yılı boyunca devam edecek mi? Euro ve dolarda neler olacak? İşte beklentiler..

Kat maliki, çatıyı teras yapabilir mi?

Takvim gazetesi yazarı Feride Hilal İmal bugünkü yazısında çatının kullanımını yazdı. Peki kat maliki, çatıyı teras yapabilir mi?

Yeşil GYO, Yeşil Yüksekdağ Yapı'yla ortaklığını sonlandırdı!

Yeşil GYO'nun yüzde 50 oranında iştirak etmiş olduğu Yeşil Yüksekdağ Yapı Adi Ortaklığı İşletmesi piyasa şartlarının  elverişsiz hale gelmiş olması nedeniyle faaliyete geçemedi. Bu nedenle taraflar mutabık kalarak Adi ortaklığı sonlandırdı. 

Cemil Yüksekdağ özgeçmiş Haberi

Cemil Yüksekdağ özgeçmiş

Cemil Yüksekdağ kimdir?

Cemil Yüksekdağ, 21 Ekim 1989 doğumlu. Kardeşi Celal Yüksekdağ ile birlikte BTC İnşaat’ı kuran Cemil Yüksekdağ, BTC İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi.


Kültür Üniversitesi’nde geçen 2 yılın ardından Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü’nden mezun olan Cemil Yüksekdağ BTC İnşaat’ı 2007 yılında kurdu.


Cemil Yüksekdağ, firmasıyla ilk markalı konut projesi Lemuria’nın temelini 2011 yılında attı.


Cemil Yüksekdağ, üniversitede okuduğu dönemlerde restoran işletmeciliğiyle uğraştı. Okul bittikten sonra babasının yönlendirmesiyle kardeşleriyle birlikte inşaat sektörüne adım attı. 


BTC İnşaat’ı 2007 yılında kuran sahipleri olan iki girişimci kardeş Celal ve Cemil Yüksekdağ İnşaat sektörüne girdiklerinde başlangıçta çeşitli taahhüt işleri yaparak ilerlediler.


Başlangıçta taahhüt işlerini yapan Yüksekdağ Ailesi, BTC İnşaat ile İstanbul Esenyurt Doğan Araslı Bulvarı'nda Lemuria projesini hayata geçirdi. 


150 daire ve 20 dükkandan oluşan bu projenin yarısı tamamlanmış durumda....