23 / 04 / 2024

Çengelköy villa projeleri

Çengelköy villa projeleri

Çengelköy'ün Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde yapılacek villa projesi nedeniyle mahallenin yol güzergahında değişiklik yapıldı...

Viridis İnşaat'tan 2,5 milyar TL'lik 3 dev proje! Çengelköy, Riva ve Reşadiye'ye yeni konutlar geliyor!

Türkiye gayrimenkul sektörünün yeni isimlerinden Viridis; Reşadiye, Çengelköy ve Riva’da hayata geçecek olan projeleri için toplam 2,5 milyar TL’lik yatırıma imza atıyor.

Resim Hayat ve Resim Çengelköy projeleri yolda! Yeni proje!

Ortadoğu Holding İcra Kurulu Üyesi Apaydın, "Ruhsatı alınmış 400 konut ve 10 ticari alandan oluşan Sancaktepe'de konumlanacak Resim Hayat ile 300 konuttan oluşacak olan Resim Çengelköy projelerine ise piyasaların istikrarlı hale gelmesiyle başlamayı planlıyoruz" dedi...

Adnan Oktar’ın Çengelköy'deki villası yıkılacak!

Adnan Oktar Suç Örgütü'nün Çengelköy'deki villası için yıkım kararı çıktı. 12 bin metrekarelik alana kurulu villa operasyondan sonra ilk defa görüntülendi.

Kıvanç Tatlıtuğ, Çengelköy'den villa aldı!

Hayranlarının site önünde bekleyip, fotoğraf çekmeye çalışmasından oldukça rahatsız olan Kıvanç Tatlıtuğ ile eşi Başak Dizer, Çengelköy'den villa satın aldı.

Yör Palas Çengelköy ve Yör Palas Kağıthane projeleri geliyor!

2017 yılı Aralık ayında Yör Palas Acıbadem projesini teslim edecek olan Yör Group, iki yeni proje hazırlığında. Firma, Yör Palas Çengelköy ve Yör Palas Kağıthane projelerinin inşaatına 2018 yılında başlamayı planlanıyor.

Herkes bahçeli ev istiyor! İşte villa projeleri...

İnşaat firmaları bu yıl villa projeleri için ruhsat başvurusunu azalttı. Geçen yıl 15 bin 115 villa için ruhsat alınırken bu yıl 10 bin 525'e geriledi.

2015 yılında villa projeleri için ruhsat başvurusu azaldı!

İnşaat firmaları bu yıl villa projeleri için ruhsat başvurusunu azalttı. Geçen yıl 15 bin 115 villa için ruhsat alınırken sayı bu yıl 10 bin 525’e geriledi. Bahçe hayali ise projelerde kat bahçesiyle giderildi.

Üsküdar Çengelköy Park ödeme seçenekleri!

Üsküdar Çengelköy Park ödeme seçenekleri kişiye özel olarak tasarlanabiliyor. Projede toplam 27 villa,116 çatı ve bahçe dubleksi ile 73 rezidans yer alıyor.

Çengelköy Park Evleri'nde son durum!

Boğaz manzarasında sakinlerini bekliyor şehrin kalbinde yeşil ve mavinin iç içe olduğu bir yaşam sunan Çengelköy Park Evleri, 65 dönüm arazi üzerinde yükseliyor. İlker Dönmez, "Rezidansların yüzde 60'ı, villa ve konakların yüzde 40'ı satıldı" dedi.

Çengelköy Park Evleri adresi!

27 villa, 116 çatı ve bahçe dubleksi ile 73 rezidans dairenin bulunduğu projede daireler 2+1,3+1 ve 5+1 olarak belirlendi. Çengelköy Park Evleri adresi kapsamında İstanbul Anadolu Yakası Üsküdar'da yükseliyor.

Çengelköy Park Evleri fiyatlar!

İstanbul Anadolu Yakası Üsküdar'da yükselen projede 27 villa, 116 çatı ve bahçe dubleksi ile 73 rezidans daire bulunuyor. Çengelköy Park Evleri fiyatlar kapsamında minimum 360 bin dolardan başlıyor.

Çengelköy Park Evleri teslim için gün sayıyor!

WILLIAM Turner ve Demirland GYG A.Ş.'nin ortak projesi Çengelköy Park Evleri'nde teslimler yaklaşıyor. Rezidans, dubleks evler ve villalardan oluşan projede 27 villa, 116 çatı ve bahçe dubleksi ile 73 rezidans daire ve butik çarşı bulunuyor.

Çengelköy Park Evleri'nde yaşam başlıyor!

Çengelköy'de 65 dönüm arazi üzerinde yükselen Çengelköy Park Evleri Projesi sahiplerini bekliyor. Projede 27 villa, 116 çatı ve bahçe dubleksi ile 73 rezidans daire ve butik bir çarşı bulunuyor.

Çengelköy villa projeleri Haberi

Çengelköy villa projeleri
Çengelköy'ün Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde Selimoğlu Group tarafından yapılması planlanan yaklaşık 15 bin metrekarelik lüks villa sitesi için, mahalleden geçen yolun güzergahı...