26 / 04 / 2024

Cengiz Aksoyer kimdir

Cengiz Aksoyer kimdir

Utopya Turizm İnşaat İşletmecilik Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Cengiz Aksoyer istifa ederek görevinden ayrıldı. Aksoyer'in koltuğuna Elvan Altuntaş oturdu...

Emlak Konut GYO'da bayrak değişimi! Hakan Gedikli görevi, Cengiz Erdem'e devretti!

Emlak Konut GYO Genel Müdür Hakan Gedikli, emekli olması sebebiyle görevi Cengiz Erdem'e devretti. Peki Cengiz Erdem kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? 

Cengiz Solakoğlu Kimdir?

Cengiz Solakoğlu kimdir? Cengiz Solakoğlu’nun mesleği nedir? Cengiz Solakoğlu nereden mezundur? İşte detaylar!

Cengiz Bektaş kimdir?

Türkiye'nin önde gelen mimarları arasında yer alan ve sayısız yapıya imza atan Cengiz Bektaş hayatını kaybetti. Peki Cengiz Bektaş kimdir?

Cengiz Aksoyer, Utopya Turizm İnşaat'tan ayrıldı!

Utopya Turizm İnşaat İşletmecilik Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Cengiz Aksoyer istifa ederek görevinden ayrıldı. Aksoyer'in koltuğuna Elvan Altuntaş oturdu...

Kemalettin Cengiz Tekinsoy kimdir?

Kemalettin Cengiz Tekinsoy, Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürlüğü görevine atandı. Peki, Kemalettin Cengiz Tekinsoy kimdir?

Cengiz Gültek kimdir?

2015 yılından itibaren Murat Şahin İle PDG Mimarlar bünyesinde çalışmalarına devam etmekte olan Mimar Cengiz Gültek kimdir? Cengiz Gültek, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Asiye Cengiz kimdir?

Mimar Asiye Cengiz kimdir? Mimar Asiye Cengiz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Asiye Cengiz, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Asiye Cengiz...

Cengiz Kavan kimdir?

Kavanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Kavan kimdir? Cengiz Kavan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Cengiz Kavan, ne zamandan beri yönetim kurulu başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Cengiz Kavan...

Cengiz Arslan kimdir?

Denizli Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan kimdir? Cengiz Arslan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Cengiz Arslan, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Cengiz Arslan..

Cengiz Urkun kimdir?

Üsküdar Belediyesi Kentsel Tasarım Müdürü Cengiz Urkun kimdir? Cengiz Urkun, Üsküdar Belediyesi'nde hangi görevlerde bulundu? Cengiz Urkun nereden mezun? Cengiz Urkun nereli? İşte Cengiz Urkun'un biyografisi, özgeçmişi...

Cengiz Varol kimdir?

Giresun Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Cengiz Varol kimdir? Cengiz Varol, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Cengiz Varol, ne zamandan beri Giresun Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü?

Ahmet Cengiz kimdir?

Mardin Valisi Ahmet Cengiz kimdir? Mardin Valisi Ahmet Cengiz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ahmet Cengiz, ne zamandan beri vali olarak hizmet veriyor? İşte Ahmet Cengiz..

Gözde Yıldırım Ansari kimdir?

Demir İnşaat Kurumsal İletişim Direktörü Gözde Yıldırım Ansari, Mart 2014'te atandığı yeni görevinden önce Cengiz Limak Kolin CLK Enerji'de Kurumsal İletişim Yöneticisi olarak görev yapıyordu. Peki Gözde Yıldırım Ansari kimdir? İşte biyografisi...

Cengiz Aksoyer kimdir Haberi

Cengiz Aksoyer kimdir

Utopya Turizm İnşaat İşletmecilik Ticaret A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) genel müdür değişikliği  hakkında açıklama yaptı.

Utopya Turizm İnşaat Genel Müdürü Cengiz Aksoyer 12 Kasım 2019 tarihi itibariyle istifa ederek görevinden ayrıldı.

Aynı tarihli Yönetim Kurulu kararı ile yerine Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürüten Elvan Altuntaş getirildi.

Utopya Turizm İnşaat'ın KAP açıklaması: 
Şirketimiz Genel Müdürü Sn. Cengiz AKSOYER 12.11.2019 tarihi itibariyle istifa ederek görevinden ayrılmış bulunmaktadır. Aynı tarihli Yönetim Kurulu kararı ile yerine Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürüten Sn. Elvan ALTUNTAŞ getirilmiştir. Kamuoyuna saygılarımızla duyururuz.