24 / 04 / 2024

Cengiz Antikacılık ve Gayrimenkul Danışmanlığı adres

Cengiz Antikacılık ve Gayrimenkul Danışmanlığı adres

Cengiz Antikacılık ve Gayrimenkul Danışmanlığı İthalat İhracat Limited Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Salih Haliloğulları tarafından kuruldu.

Hüseyin Bayraktar Gayrimenkul İnşaat Antikacılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hüseyin Bayraktar Gayrimenkul İnşaat Antikacılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şile'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Hüseyin Bayraktar tarafından kuruldu.

Yazıcılar Antikacılık Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yazıcılar Antikacılık Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Şükret Yazıcılar tarafından kuruldu.

Beş Numara Antikacılık Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Beş Numara Antikacılık Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüsnü Gürüz tarafından kuruldu.

Freya Yatçılık Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Freya Yatçılık Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Sinem Durmaz tarafından kuruldu.

Saral İnternasional Mühendislik İnşaat Sondajcılık Ve Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saral İnternasional Mühendislik İnşaat Sondajcılık Ve Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Emrahnejad Dızajı tarafından kuruldu.

Denizli OSB'de satılık ve kiralık yer talepleri arttı: Parsel kalmadı!

Türkiye’nin sanayisi ve ihracat performansıyla öne çıkan şehirlerinden Denizli, 2021 de yatırımlarıyla dikkat çekecek. Denizli OSB'de satılık ve kiralık yer talepleri arttı, bölge yönetimi parsel bulunmaması sebebiyle taleplere olumsuz cevap veriyor.

Eldorado Galata Antikacılık Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Eldorado Galata Antikacılık Mimarlık Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Emir Ertuğrul ve Gözde Çiçekverdi ortaklığında kuruldu.

Cnz İnşaat Tekstil Taşımacılık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cnz İnşaat Tekstil Taşımacılık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Dengiz Sungur tarafından kuruldu.

New Home İstanbul Gayrimenkul Aracılık Ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

New Home İstanbul Gayrimenkul Aracılık Ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile İshak Akkol tarafından kuruldu.

Ayasofya Balonculuk Hizmetleri Turizm Taşımacılık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ayasofya Balonculuk Hizmetleri Turizm Taşımacılık Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Şenol Gözütok tarafından kuruldu.

Aspendos Balonculuk Hizmetleri Turizm Taşımacılık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aspendos Balonculuk Hizmetleri Turizm Taşımacılık Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Şenol Gözütok tarafından kuruldu.

Ghada Travel Turizm Taşımacılık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ghada Travel Turizm Taşımacılık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Toufıc Abro tarafından kuruldu.

Yıldırım2020 Turizm E-Ticaret Restoran Tarım Hayvancılık Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Yıldırım2020 Turizm E-Ticaret Restoran Tarım Hayvancılık Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Recep Çopur tarafından kuruldu.

Cengiz Antikacılık ve Gayrimenkul Danışmanlığı adres Haberi

Cengiz Antikacılık ve Gayrimenkul Danışmanlığı adres

Cengiz Antikacılık ve Gayrimenkul Danışmanlığı İthalat İhracat Limited Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Salih Haliloğulları tarafından kuruldu.

Cengiz Antikacılık ve Gayrimenkul Danışmanlığı İthalat İhracat Limited Şirketi  konusu:

-Ulusal ve uluslararası sanatsal organizasyonlar düzenlemek.bu alanlarda etkinliklerde bulunmak.resim heykel,seramik,fotoğraf, film, grafik, müzik ve el sanatları ile sanatsal ve bilimsel kapsamlı faaliyet ve organizasyonlar düzenlemek. -Turistik amaçlı bakır, pirinç, lületaşı, mermer, kristal, ağaç, fildişi, cam, melamin, kıymetli madenlerden üretilen her türlü hediyelik eşyanın alım, satımı, pazarlaması, ithalat ve ihracatını yapmak. -Turistik amaçlı gümüşten imal edilmiş her türlü hediyelik veya takı eşyalarının toptan ve perakende alım satımını, ithalatını ve ihracatını, pazarlamasını yapmak. -İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Şirket ahşap, yarı ahşap ve betonarme toplu konut, özel...