25 / 04 / 2024

Cengiz İloğlu kim

Cengiz İloğlu kim

Rich World Gayrimenkul A.Ş. YK Başkanı Cengiz İloğlu, kentsel dönüşüm kavramının tüm tarafları memnun edecek şekilde planlanması gerektiğinin altını çizdi.

Cengiz Solakoğlu Kimdir?

Cengiz Solakoğlu kimdir? Cengiz Solakoğlu’nun mesleği nedir? Cengiz Solakoğlu nereden mezundur? İşte detaylar!

Güloğlu Emlak Bilişim Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güloğlu Emlak Bilişim Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Güloğlu tarafından kuruldu.

TOKİ’den Edirne Süloğlu’na 120 sosyal konut!

TOKİ'nin Edirne’de yapacağı sosyal konut(ucuz konut) projelerinde yer alan dairelerin detayları bir bir netleşti. TOKİ’nin Süloğlu projesinde kaç konut yapılacak? Ucuz konuta nasıl başvurabilirim? İşte detaylarıyla TOKİ Edirne Süloğlu 2022 sosyal konut projesi...

Emin Oral Bülbüloğlu kimdir?

Ağrı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne atanan Emin Oral Bülbüloğlu kimdir? Emin Oral Bülbüloğlu hangi görevlerde bulundu?

Emin Oral Bülbüloğlu Ağrı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne atandı!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, Emin Oral Bülbüloğlu Ağrı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne atandı.

Güloğulları Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güloğulları Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Oğuz Güloğlu ve Şaban Ümit Şengül ortaklığında kuruldu.

Güloğlu Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güloğlu Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Gül tarafından kuruldu.

İç Mimar Mahmut Çöloğlu, ABD merkezli yapı marketi kuruyor! 

İç Mimar Mahmut Çöloğlu, ABD'de 4 depoya ve 12 dağıtım merkezine sahip yapı marketi kuruyor...

Kerimcan’ın siteden atılması olacak iş değil!

Kelebek yazarı Cengiz Semercioğlu, Kerimcan'ın siteden atılmasını köşesine taşıdı. Semercioğlu, "Oturduğu sitede uçakta olduğu gibi orasını burasını açıp göstermiyorsa, evinde verdiği partilerle komşularını rahatsız etmiyorsa... Kim ne karışabilir Kerimcan’a.." diyor...

LS Gökray Demiryolu İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

LS Gökray Demiryolu İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Cengiz Göksel, Enes Oğuzhan Ay, Melih Ünal ve Sadık Haldun Öncüloğlu ortaklığında kuruldu..

Davut Güloğlu kazandığını inşaata yatırıyor!

Capacity’de Best FM canlı yayınıyla gerçekleşen Yasemin Şefik ile İki Koltuk’un yeni konuğu Davut Güloğlu oldu. Davut Güloğlu programda ''cebimde beş kuruş param yok ama dairelerim var'' dedi. 

Rıdvan Fadıloğlu'ndan imar barışı uyarısı!

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Belkıs ile Burak Mahallesi’ni ziyaret etti ve kahvehanelerde bir araya gelen vatandaşlara imar barışı konusunda açıklamalar yaptı. 

Ali Ağaoğlu'ndan kadın derneğine 20 bin TL!

Köşe yazarı Cengiz Semercioğlu ile referandum iddiasına giren Ali Ağaoğlu iddiayı kaybetmişti. Semercioğlu, Ağaoğlu'ndan iddiadan kazandığı takım elbise yerine kadın derneğine bağış yapmasını isteyince, Ağaoğlu da kadın derneği hesabına 20 bin lira yatırdı...

Cengiz İloğlu kim Haberi

Cengiz İloğlu kim

İnşaat ve gayrimenkul sektörünün önünde kentsel dönüşüm gibi çok ciddi bir fırsat olduğunu da belirten Rich World Gayrimenkul A.Ş. YK Başkanı Cengiz İloğlu, kentsel dönüşüm kavramının tüm tarafları memnun edecek şekilde planlanması gerektiğinin altını çizerek şunları söyledi: "Türk inşaat ve gayrimenkul sektörü, gelecek 100 yılını planlamasını sağlayacak bir fırsatla karşı karşıya. Sektörün dinamikleri olarak bu fırsatı iyi değerlendirmeliyiz. Bunun için ilk etapta halkın bilgilendirilmesi ve kentsel dönüşümün bir rant meydanı olmadığının görülmesi gerekiyor. Tabi bu bilgilendirmenin kamu eliyle yapılması daha mantıklı."




Posta...