19 / 04 / 2024

cengiz sarıbay

cengiz sarıbay

CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, haftalık basın toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. 17 Ağustos depremi sonrası hasarlı evler konusuna dikkat çeken Sarıbay, "İzmit'te 3.500'e yakın mezar ev bulunuyor" açıklaması yaptı.

300 Türk’ü dolandırdığı iddia edilen emlakçı Cengiz Bayırlı'nın davasına FBI dahil oldu!

ABD’de 300 Türk’ü dolandırdığı iddia edilen Türk emlakçı Cengiz Bayırlı'nın davasına Amerikan Federal Soruşturma Bürosu da dahil oldu. 

İmara açılmak istenen Sarıyer'deki Hacı Osman Bayırı'na mahkemeden 'dur' kararı!

Doğal sit alanı statüsünü düşürerek imara açılmak istenen Sarıyer’deki Hacıosman Bayırı'na mahkemeden 'dur' kararı geldi. 

Gayrimenkulde müzayede ve arabuluculuk hızlı büyüyecek!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Sadi Özdemir, bugünkü köşesinde Türkiye'deki ilk franchise veren marka unvanına sahip ve en büyük emlakçı konumunda olan TURYAP'ın yönetim kurulu başkanı M. Onur Sarıbay'ın sektörle ve TURYAP'la ilgili açıklamalarını kaleme aldı. İşte Sadi Özdemir'in o yazısı...

Gelir vergisi mükellefleri internetten beyanname verebilir mi?

Gelir vergisi mükellefleri internetten beyanname verebilir mi? Milyonlarca mükellefin merak ettiği ve araştırdığı sorunun yanıtını Turyap Holding Yönetim Kurulu Başkanı M. Onur Sarıbay verdi...

Onur Sarıbay kimdir? 

Yaklaşık olarak 40 senedir  emlak sektörüne yön veren TURYAP’ta yeni yönetim kurulu başkanı M. Onur Sarıbay oldu. Peki Onur Sarıbay kimdir? Onur Sarıbay hangi görevlerde bulundu?

Onur Sarıbay, TURYAP Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

M. Onur Sarıbay yaklaşık olarak 40 senedir emlak sektörüne yön veren TURYAP’ın yeni yönetim kurulu başkanı oldu.

TURYAP, yoluna yeni yatırımlarla devam edecek!

TURYAP’ın icra yoluyla satıldığı söylentilerinin asılsız olduğunu hatırlatan TURYAP Yönetim Kurulu Başkanı Azmi Sarıbay, yaptığı açıklamada "Yolumuza yeni yatırımlarla büyüyerek devam ediyoruz” dedi.

Tam Nokta Franchising Emlak Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Tam Nokta Franchising Emlak Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Zeynep Sarıbay tarafından kuruldu.

Galatasaray hiçbir zaman beleşe konmadı!

Galatasaray'a ait Riva arazisinde hayata geçirilecek olan 'Düşler Vadisi Riva' projesinin tanıtım toplantısında konuşan Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, sarı-kırmızılı takımın hiçbir zaman bedavaya konmadığını söyledi.

Gayrimenkul ihtilafları ara buluculuk ile çözülüyor!

TURYAP Yönetim Kurulu Başkanı Azmi Sarıbay, ara buluculuk sisteminin hayata geçmesi ile bu sene yaklaşık olarak 30 bin ihtilafın mahkemeye gitmeden çözüldüğünü söyledi.

Sarıyer'de 50 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi İstinye Mahallesi, Hacı Osman Bayırı Caddesi Mevkii'nde yer alan arsa nitelikli gayrimenkul 50 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Manisa Sarıgöl'deki açık otoparkların tahsisi yapıldı!

Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün makamına konuk oldu. Görüşmede Sarıgöl’deki açık cadde otoparklarının Sarıgöl Belediyesi’ne yer tahsisi ile ilgili protokol de imzalandı

Azmi Sarıbay: Tapu harçlarındaki indirim sektörü hareketlendirecek!

Turyap Yönetim Kurulu Başkanı Azmi Sarıbay, tapu harçlarındaki indirim hakkında değerlendirme yaptı. Sarıbay, bu dönemi iyi değerlendirmek gerektiğini söyledi.

cengiz sarıbay Haberi

cengiz sarıbay

CHP'nin satın alacağı yeni il binasıyla ilgili bilgi veren Cengiz Sarıbay, "İnönü Caddesinde Akça Camii'nin karşısında bulunan Özbek Apartmanı için teklifi yaptık. Haber bekliyoruz" dedi. 


Açıklamasında depreme dayanıklı olmayan evlerden de bahseden CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, "İzmit'te 17 Ağustos depreminden kalan 3 bin 500'e yakın mezar evler var. Bu evleri yağlanıp, ballanıp özellikle öğlencilere kiraya veriyorlar. Bu akşam bir deprem olsa burada binlerce insan ölür. Ben İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan'ı ve Vali Hasan Basri Güzeloğlu'nu göreve çağırıyorum. Bununla ilgili kesinlikle bir çalışma yapılması gerekiyor. Burada ölecek bir insanın sorumlusu kentin yöneticileri olur" dedi. 


Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun geçen haftaki ziyaretinde alınan tedbirleri değerlendiren Sarıbay, "Tabi ki önlemler alınması normaldir. Ama saatlerce Outlet'e giden yolun kapatılması çok yanlıştır.  Bunların insanları rahatsız...