17 / 04 / 2024

Ceren Yapı

Ceren Yapı

Yenilikçi bir yaşam konsepti sunan Ceren Yapı My World Elbistan, TEB ile proje ortaklığına imza atarak düşük faiz oranı ile herkese ev sahibi olma imkanı sunuyor.

Sazplan Mühendislik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sazplan Mühendislik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de Aykut Kazım Taş ve Ceren Bilgin ortaklığında kuruldu.

Cv İnşaat Yapı Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Cv İnşaat Yapı Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Ceren Merve Akın tarafından kuruldu.

Aka Yapı Endüstrisi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aka Yapı Endüstrisi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 60 bin TL sermaye bedeli ile Ceren Alpay, Eren Alp ve Yılmaz Alpay ortaklığında kuruldu. 

Ceren Endüstriyel Makina Ve Yapı Malzemeleri İç Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ceren Endüstriyel Makina Ve Yapı Malzemeleri İç Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Dereli tarafından kuruldu.

Ceren Cihaner, Metal Yapı'dan ayrıldı!

Ceren Cihaner, Metal Yapı Konut Satış ve Pazarlama Departmanı’ndaki görevinden Ekim sonu itibariyle ayrıldı.

Ceren Cihaner Kimdir?

Ceren Cihaner, Metal Yapı Konut Satış ve Pazarlama Direktörü oldu. Peki Ceren Cihaner Kimdir? Ceren Cihaner bugüne kadar hangi görevlerde bulundu? İşte Ceren Cihaner'in özgeçmişi...

Ceren Cihaner, Metal Yapı Konut Satış ve Pazarlama Direktörü oldu!

İstanbul’da hayata geçirdiği markalı konut projeleri ile bilinen Metal Yapı Konut Satış ve Pazarlama Departmanı’nın yeni direktörü Ceren Cihaner oldu.

My World Elbistan, TEB ile proje ortaklığına imza attı!

Yenilikçi bir yaşam konsepti sunan Ceren Yapı My World Elbistan, TEB ile proje ortaklığına imza atarak düşük faiz oranı ile herkese ev sahibi olma imkanı sunuyor.

My World Elbistan inşaatında iş güvenliğine altın ödülü!

Eyüp Ceren ve oğullarının sahibi olduğu Ceren Yapı tarafından bir süre önce inşaatı başlatılan My World Elbistan konut projesinde bir ilke imza atıldı. İş ve işçi güvenliğine en çok riayet eden personeli altınla ödüllendiriliyor.

Ceren Kumbasar: Konut projelerine yabancı isim vermekten kendimizi alamıyoruz!

Ceren Kumbasar Vatan Gazetesi'ndeki bugünki köşesinde konut projelerine verilen yabancı isimleri kaleme aldı. Tanıtımlara lansman, konutlara residence demekten, projelere de Avrupa'da yapılıyormuş gibi yabancı isim vermekten kendimizi alamıyoruz...

Ceren Kumbasar: Şehir merkezlerindeki yatırımlar güvenli limanlardır!

Ceren Kumbasar Vatan Gazetesi'ndeki bugünki köşesinde şehir merkezlerine yapılan yatırımları kaleme aldı. Şehir merkezinden uzaklaştıkça metrekare fiyatları düşer, kazanç yüzdeleri artar. Şehir merkezlerindeki yatırımlar güvenli limanlardır...

Hece Yapı Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Hece Yapı Yatırım Anonim Şirketi, 100 bin TL'lik sermaye ile Ceren Öztürk, Ekrem Eray, Arda, emir Hasan Yılmaz ve Mehmet Yavuz Yılmaz tarafından100 bin TL'lik sermyae 12 Haziran'da kuruldu

Teknik Yapı Upcity'yi satışa çıkarıyor!

Teknik Yapı tarafından Kartal'da inşa edilen Upcity satışa çıkıyor.

Ceren Yapı Haberi

Ceren Yapı

2 blok halinde 7 bin 503 metrekare arsa üzerinde yükselen ve 160 metrekarelik 112 dairenin bulunduğu My World Elbistan, TEB ile imzalamış olduğu anlaşma ile 60 ay vade yüzde 0.80 faiz oranı veya 120 ay vade 0.93 faiz oranı ile ev sahibi olmak isteyen herkese çok cazip seçenekler sunuyor. My World Elbistan projesine gösterilen ilgiden dolayı teşekkür eden Ceren Yapı sahibi Eyüp Ceren, “7 bin 503 metrekare arsa üzerine 2 blok halinde bulunana 160 metrekarelik dairelerimizde son dairlerimize özel TEB ile yaptığımız anlaşma çerçevesinde düşük faiz oranları ile herkesi ev sahibi yapıyoruz. Ev sahiplerine tapularını hemen teslim ediyoruz. Projenin bu bölümünde cazip şartlarla kredi imkanı sağlayan TEB Elbistan Şube Müdürü Ahmet Bozkurt’a teşekkür ediyorum. Düşük faizli kampanyamızdan faydalanarak ev...