19 / 04 / 2024

cesa inşaat şelale evlerii

cesa inşaat şelale evlerii

Cesa İnşaat tarafından Şerifali'de inşa edilen Şelale Evleri kasım ayında teslim edilecek. 54 dairelik projede fiyatlar 275 bin YTL'den başlıyor.

Cesa İnşaat Malzemeleri Mühendislik Hizmetleri Plastik Ürünleri Demir Çelik Oto Yedek Par.Tic.San.Ltd.Şti kuruldu!

Cesa İnşaat Malzemeleri Mühendislik Hizmetleri Plastik Ürünleri Demir Çelik Oto Yedek Par.Tic.San.Ltd.Şti 50 bin TL sermaye ile bugün Doğan Keskin tarafından kuruldu.

Bahçeşehir'de Park çevresindeki restoran ve otoparkın inşaat ruhsatları iptal edildi!

Bahçeşehir'de Şelale Park ve çevresindeki alana yapılan restoran ve otoparkın yapımına ilişkin inşaat ruhsatı, imar planlarına, şehircilik ve planlama ilkelerine ve hukuka uygun olmadığı gerekçesiyle istanbul 1. İdare Mahkemesi tarafından iptal edildi.

İndirimle moral bulan inşaatçı kampanyaya hız verdi

Vergi ve alım satım harçlarında yapılan indirimlerle moral bulan inşaat sektörü satışları canlandırmak için kampanyaya hız verdi.

Koray İnşaat Kral Hüseyin adına hastane yapacak

Türkiye'nin önde gelen inşaat şirketleri arasında yer alan Koray İnşaat, Ürdün'de 185 milyon dolarlık bir hastanenin inşaatı için anlaşma imzaladı.

Yeşil İnşaat, 'çok satış, az kâr' mantığını uyguladı

Uzun süredir konut satışlarında durgunluk yaşayan inşaat sektörü, son aylarda art arda sunulan ucuz projelerle hareketlenmeye başladı.

Koray İnşaat Ürdün'de hastane yapacak

Türkiye'nin önde gelen inşaat şirketleri arasında yer alan Koray İnşaat, Ürdün'de 185 milyon dolarlık bir hastanenin inşaatı için anlaşma imzaladı.

Vakıflar, Üsküdar'da kat karşılığı inşaat yaptıracak

Vakıflar, Üsküdar İlçesi, Selamiali Mahallesi'nde bulunan 154 metrekarelik alana kat karşılığı inşaat işi yaptıracak.

İnşaat sektörüne İş ve İşçi Sağlığı Eğitimi

İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (İMSAD), inşaat sektörü ve inşaat malzemeleri sanayisinin AB'ye uyumunu ve işbirliğini hedefleyen EUbuild Projesi çerçevesinde şirketlere yönelik `OHSAS 18001: İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi Eğiti

En zenginler inşaat ve gayrimenkul şirketleri

Forbes'in En Zengin 100 Türk listesinde inşaat ve gayrimenkul şirketleri ağırlıkta.

Talimane'deki rezidans inşaatında kaza tehlikesi

Talimhane'deki rezidans inşaatından yola akan çamur, Dolapdere'ye inen yokuşu buz pistine çeviriyor. Önlem alınmazsa facia yaşanabilir.

Vakıflar'dan Çanakkale'de kat karşılığı inşaat

Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Çanakkale ilinin Ayvacık ilçesinde bulunan 629,24 metrekarelik arsaya kat karşılığı inşaat yaptıracak.

Ünlü sanatçılara kaçak inşaat davası

İmara aykırı inşaat yaptıkları gerekçesiyle Şener Şen ve Ali Poyrazoğlu'nun da aralarında bulunduğu 27 kişi mahkemelik oldu.

Sultanlar İnşaat eleman arıyor

Sultanlar İnşaat, üniversite mezunu, toplu konut inşaatı muhasebesinde en az 5 yıl deneyimli, genel muhasebe, finans, personel özlük işlemleri konularında tecrübeli, muhasebe sorumlusu alacak

cesa inşaat şelale evlerii Haberi

cesa inşaat şelale evlerii

Cesa İnşaat tarafından Ataşehir Şerifali'de yapılan 54 daireli Şelale Evleri, kasım ayında teslim edilecek. Büyüklükleri 127 metrekareyle 155 metrekare arasında değişen konutların fiyatları, 275 bin ile 400 bin YTL arasında değişecek. Binalardaki statik uygulamaların Deprem Yönetmeliği'ne uygun olarak hazırlandığı projede, gerek yapısal emniyet gerekse teknoloji ile üretimin getirdiği avantajlar kullanılarak villa ve diğer yapı türleri ahşap karkas sistemi ile tasarlanıyor.

Her blokta iki asansör

TSE ve ISO-9001 kalite belgeli yapı malzemeleri ile inşa edilen Şelale Evleri'nde yetişkin ve çocuklar için yüzme havuzlarının yanı sıra, basketbol sahası, çocuk parkı, yeşil alanlar gibi sosyal alanlar da bulunacak. Tüm dairelerin ihtiyacı kadar kapalı...