19 / 04 / 2024

çeşme ikiz villa yangın

çeşme ikiz villa yangın

Gök gürültülü sağnak yağış sırasında İzmir Çeşme'de yer alan ikiz villalarda yangın çıktı. Villalarda evdeki eşyalar ve panjurlar yandı...

Çeşme Alaçatı Port'ta son durum ne?

Şehir Plancıları Odası ile Mimarlar Odası’nın İzmir şubeleri, Çeşme’de hayata geçirilen Alaçatı Port’ta kaçak yapılaşma olduğunu ileri sürdü. Sulak alanda, 24 adet lüks villa inşaatına başlandığı ve su kotu derinleştirilerek kanal açıldığı ifade edilerek, yasa dışı faaliyete girişildiği belirtildi. 

Çeşme'de ikiz villaların tadilat krizi!

İzmir Çeşme'de N.D.Ö  isimli vatandaş ikiz villaların  kendisine ait kısmını yeniden yaptı. Yıkım sırasında evi zarar gören  Cengiz Sunsal, hukuk mücadelesi veriyor. 

Hacı Sabancı nişanlısına Çeşme'den villa satın aldı!

Sabancı ailesinin veliahtlarından Hacı Sabancı, müstakbel eşi Nazlı Kayı'ya Çeşme'den villa satın aldı.

Demet Akalın Çeşme'de 2 milyon 700 bin TL'ye villa aldı!

Şarkıcı Demet Akalın Çeşme Ayayorgi Koyu'ndaki villaya 2 milyon 700 bin TL ödedi.

Quattordici Çeşme 2019 fiyatları!

İzmir Çeşme'de Ayasaranda Koyu'nda yer alan Quattordici projesi villa ve rezidanslardan oluşuyor. Veryeriler İnşaat tarafından hayata geçirilen projede Sakız Adası manzaralı dairelerde fiyatlar 950 bin dolardan başlıyor.

Ezgi Mola Çeşme'de 2 katlı villa kiraladı!

Oyuncu Ezgi Mola, Çeşme’de işletmecilik yapan Mustafa Aksallı ile daha fazla vakit geçirmek için 2 katlı bir villa kiraladı.

Caner Erkin Şükran Ovalı'ya Çeşme'de villa alacak!

Ünlü futbolcu Caner Erkin, oyuncu eşi Şükran Ovalı için kesenin ağzını açtı. Erkin, İzmirli olan eşinin isteğiyle Çeşme Paşalimanı’ndan yaklaşık 9 milyon liralık villa almak için kolları sıvadı.

Folkart Boyalık Çeşme villa fiyatları!

36 adet rezidans daireden meydana gelen Folkart Boyalık Çeşme projesi rezidans yaşamının ayrıcalığını Çeşme’de de yaşamak isteyenler için tasarlandı.  İşte Folkart Boyalık Çeşme villa fiyatları...

Folkart Ilıca Çeşme teslimleri!

Villa projesi olarak hayata geçirilen Folkart Ilıca Çeşme'de Radisson Blu Resort&SPA Hotel'in arkasında hayata geçirildi. Folkart Ilıca Çeşme teslimleri ne zaman?

Folkart Ilıca Çeşme fiyat listesi!

Toplam 32 adet ikiz villadan meydana gelen Folkart Ilıca Villaları 2018 yılı Haziran ayında teslim edilecek. Folkart Ilıca Çeşme fiyat listesi 2 milyon 750 bin TL'den başlayarak değişiyor. 

Folkart Ilıca Çeşme'de 2 milyon 750 bin TL'ye 4+1! Yeni Proje!

Villa projesi olarak hayata geçirilen Folkart Ilıca'da 32 adet ikiz villa yer alıyor. Çeşme'de inşa edilen Folkart Ilıca Çeşme'de anahtar teslimlerin 2018 yılı Haziran ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Yasin Öztekin, Çeşme'de 4 milyon liraya villa satın aldı!

Yasin Öztekin, Çeşme'de 4 milyon liraya villa satın aldı. Öztekin'in eşine hediye ettiği villanın 10 odası bulunuyor.

Cem Yılmaz Çeşme'de villa arayışında!

Çeşme’de ev sahibi olan ünlüler kervanına Cem Yılmaz da katılıyor. Yılmaz’ın ekibi, bir süredir Çeşme’den arazi veya villa alımı için arayışta. Böylece ünlü komedyen, kızkardeşi ve yeğenlerine komşu olacak.

çeşme ikiz villa yangın Haberi

çeşme ikiz villa yangın
İzmir Çeşme'ye bağlı Ovacık Köyü'ndeki Yuvakent Sitesi'nde gök gürültülü sağnak yağış sırasında ikiz villalara yıldırım düştü. Düşen yıldırımın ardından çıkan yangın itfaiyelerin müdahaleleriyle söndürüldü. Çatıdan başlayan ve alt katlara sıçrayan yangında, pergoleler, panjurlar ve evdeki eşyalar zarar...