20 / 04 / 2024

çeşme limanı

çeşme limanı

Lüks yat turizminin gözde destinasyonlarından Bodrum dev gemileri içineki turistlerle birlikte ağırlamaya devam ediyor. Bodrum'un bu seferki konuğu, 'Seabourn Encore' isimli kruvaziyer oldu. Dev gemi 268 yolcuyla limana demir attı.

Çeşme Belediyesi Alaçatı Yat Limanı için ihaleye çıkıyor! 10 yıllığına kiraya verilecek!

İzmir İli Çeşme Belediye Başkanlığı Alaçatı Yat Limanı için kiralama ihalesi düzenliyor. Yat limanı, 10 yıllığına kiraya verilecek...

Folkart Blu Çeşme fiyat listesi 2020!

Folkart Blu Çeşme fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Proje Büyük Liman Koyu’nda denize sıfır şekilde yükseliyor.

Ataköy Turizm Merkezi Kazlıçeşme Yat Limanı imar planı askıda!

Zeytinburnu'ndaki Ataköy Turizm Merkezi Kazlıçeşme Yat Limanı'nın 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıktı..

Çeşme Şifne Yat Limanı imar planı askıda!

İzmir Çeşme İlçesi, “Şifne Yat Limanı” na ilişkin 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı...

1939 yılında kömür depoları Kuruçeşme'den kaldırılacak!

1939 yılında müstakbel İstanbul Limanı'nın Haydarpaşa'da inşasına karar verilmesinden sonra Kuruçeşme'deki kömür depolarının nakli gündeme gelmiş. Dönemin hükümeti, kömür depolarını da liman mıntıkasında bulunmasını istemiş.

Sea Homes Çeşme'de teslimler 2016 Haziran'da!

İzmir Çeşme'deki Paşa Limanı Koyu'nda hızla yükselen Sea Homes projesi, 17 farklı tipteki 31 adet lüks residence daireden meydana geliyor.

Çeşme kruvaziyer turizminin en uygun limanlarından biri!

ULUSOY Liman İşletmeleri Bölge Müdürü Can Özgen, Çeşme'nin kruvaziyer turizmi açısından Ege Denizi’ndeki en uygun limanlardan biri olduğunu söyledi...

Çeşme kruvaziyer turizmde hızla büyüyor!

11 Ağustos 2014'te üç gemi ile 2 bin 400 turist ağırlayan Çeşme Ulusoy Limanı'na, ilk seferlerin başladığı 7 Nisan 2012'den itibaren 114 seferle 66 bin yolcu geldi.

Çeşme'de kruvaziyer bereketi!

İzmir'in deniz-güneş-kum turizminde gözbebeği olan Çeşme artık kruvaziyer turizmde de büyüyor. İzmir Ticaret Odası'nın desteği ve katkıları ile Çeşme Ulusoy Limanı, 2012 yılından bu yana kruvaziyer turizminde yaptığı çalışmaların meyvelerini topluyor.

Çeşme'ye 1 günde 3 gemi ile 2 bin 400 turist geldi!

Tatil cenneti Çeşme, kruvaziyer turizmde de büyüyor. 11 Ağustos'ta 3 gemi ile 2 bin 400 turist ağırlayan Çeşme Ulusoy Limanı'na ilk seferlerin başladığı 7 Nisan 2012'den itibaren 114 sefer ile 66 bin yolcu geldi.

Çeşme kruvaziyer turizminde büyüyor!

İzmir'in deniz-kumgüneş turizminde merkezi olan Çeşme, kruvaziyer turizmde de büyüyor. 11 Ağustos'da 3 gemi ile 2400 turist ağırlayan Çeşme Ulusoy Limanı'na ilk seferlerin başladığı 7 Nisan 2012'den itibaren 114 sefer ile 66 bin yolcu geldi.

Etçibaşı Naci Usta Çeşme Ilıca'da şube açtı!

Naci Usta, Narlıdere ve "Etçibaşı" olarak 1,5 yıldır hizmet verdiği Alsancak Limanı'nı karşısındaki şubesinden sonra, Çeşme'de de bir şube açtı. Yeni şube Çeşme Ilıca Otel Reyhan Pastanesi yanında yer alıyor...

Etçibaşı Restoran Çeşme'de şube açtı!

Naci Usta, Narlıdere ve "Etçibaşı" olarak 1,5 yıldır hizmet verdiği Alsancak Limanı'nı karşısındaki şubesinden sonra, Çeşme'de de bir şube açtı. Restoranda Ala Carte menü et ve Türk Mutfağı'nın eşsiz yemeklerini sunulacak.

çeşme limanı Haberi

çeşme limanı

Bodrum'da kruvaziyer hareketliliği sürüyor. Bu kapsamda, Bahama bayraklı 180 metre uzunluğundaki kruvaziyer 'Seabourn Encore', bugün saat 08.00 sıralarında Yunanistan'ın Rodos Adası'ndan Bodrum'a geldi. Kumbahçe Gemi Yanaşma İskelesi'ne demirleyen gemide, büyük bölümü ABD'li ve İngiliz 268 yolcu ile 406 personel bulunuyor.

Gemiden inen yolcuların bir bölümü çarşıda alışveriş yaparken, bir bölümü sahilde güneşlenip, denize girmenin keyfini yaşadı, kimileri de  ilçenin tarihi ve ören yerlerini gezdi. Seabourn Encore saat 18.00 sularından Bodrum'dan hareket ederek İzmir'in Çeşme ilçesine doğru yola...