20 / 04 / 2024

Çeşme Sea Homes Paşalimanı izmir

Çeşme Sea Homes Paşalimanı izmir

Tek blok şeklinde yükselen projede daire tipleri 1+0 'dan 5+1 'e kadar farklılık gösteriyor. Proje Mimar Rıfat Baltaoğlu imzası taşıyor. Peki Çeşme Sea Homes Paşalimanı ne zaman teslim?

Çeşme Sea Homes Paşalimanı satış ofisi!

Toplam 4000 metrekare arsa alanında yükselen proje daire alanları 30 metrekareden başlıyor. Çeşme Sea Homes Paşalimanı satış ofisi telefon numarası 0232 71 71 212 olarak belirlendi.

Çeşme Sea Homes Paşalimanı fiyatları!

Mimar Rıfat Baltaoğlu imzası ile hayata geçirilen projede dairelerin tipleri 1+0'dan 5+1'e kadar farklılık gösteriyor. Çeşme Sea Homes Paşalimanı fiyatları 577 bin 500 Euro'dan başlangıç gösteriyor.

Çeşme'de ayrıcalıklı yaşam projesi: Sea Homes!

Türkiye’nin sevilen tatil ve eğlence merkezi Çeşme’nin en güzel koyu Paşalimanı’nda eşsiz konuma sahip Sea Homes ayrıcalıklı yaşam projesi, sezonu yeniliklerle açtı.

Sea Homes sezonu yeniliklerle açtı!

Türkiye’nin sevilen tatil ve eğlence merkezi Çeşme’nin en güzel koyu Paşalimanı’nda eşsiz konuma sahip Sea Homes ayrıcalıklı yaşam projesi, sezonu yeniliklerle açtı.

Body Project, Çeşme Sea Homes'ta açılıyor!

Çeşme’nin en gözde koyu Paşalimanı’nda bulunan Çeşme’nin en iyi rezidans projesi Sea Homes, sezona yeniliklerle giriyor.

Sea Homes, Avrupa’nın en prestijli konut projeleri arasında!

Çeşme Paşalimanı’nda yer alan lüks rezidans projesi Sea Homes, “European Property Awards” yarışmasında kazandığı “Highly commended” ödülü ile en takdir edilen konut projeleri arasında yerini aldı.

Çeşme Sea Homes'ta 570 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Almanya'da lüks konut projelerine imza atan Homes'un kurucusu Erkin Koksal, Türkiye'deki ilk yatırımı çocukluğunun geçtiği bölgeye yaptı.

Sea Homes projesi Haziran'da teslim edilecek!

Cumhuriyet Gazetesi köşe yazarı olan Ceren Kumbasar bugünkü yazısında Alman firmasının 30 milyon Avro'luk Sea Homes projesini anlattı. Proje Çeşme'de hayat buluyor.

Çeşme Sea Homes Paşalimanı iletişim bilgileri!

Mimar Rıfat Baltaoğlu imzası taşıyan projede daire tipleri 1+0'dan 5+1'e kadar farklılık gösteriyor. Çeşme Sea Homes Paşalimanı iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0232 71 71 212 olarak belirlendi.

Sea Homes Paşalimanı teslim tarihi!

Daire alanlarının 30 metrekareden başladığı proje Mimar Rıfat Baltaoğlu imzası taşıyor. Proje İzmir Çeşme'de yükseliyor. Sea Homes Paşalimanı teslim tarihi olarak Haziran 2016 yapılması planlanıyor.

Çeşme Sea Homes Paşalimanı fiyat!

Mimar Rıfat Baltaoğlu imzası taşıyan projede daire tipleri 1+0'dan 5+1'e kadar farklılık gösteriyor. Çeşme Sea Homes Paşalimanı fiyat listesine göre daireler 577 bin 500 Euro'dan başlıyor.

Çeşme Paşalimanı Koyu'na 30 milyon euroluk rezidans!

Çeşme'ye rezidans Almanya'da önemli konut projelerine imza atan Homes şirketinin kurucusu Türk girişimci Erkin Koksal, Sea Homes adıyla Çeşme Paşalimanı Koyuna 30 milyon Euro'luk yatırımla rezidans yapıyor.

Sea Homes Paşalimanı satılık ev!

İzmir'in Çeşme İlçe'sinde yükselen projede daire büyüklükleri 30 metrekareden başlangıç gösteriyor. Projede teslimler Haziran 2016 yapılması planlanıyor. Sea Homes Paşalimanı satılık ev tipleri 1+1'den 5+1'e kadar farklılık gösteriyor.

İzmir Sea Homes Paşalimanı adres!

Toplam 4000 metrekare arsa alanında yükselen proje tek blok şeklinde yükseliyor. İzmir Sea Homes Paşalimanı adres bilgileri kapsamında İzmir İl 'i Çeşme İlçe 'sinde bulunuyor.

Sea Homes Paşalimanı Çeşme iletişim!

Daire tiplerinin 1+0'dan 5+1'e kadar farklılık gösteren proje tek blok şeklinde yükseliyor. Sea Homes Paşalimanı Çeşme iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0232 71 71 212 olarak belirlendi.

Çeşme Sea Homes Paşalimanı izmir Haberi

Çeşme Sea Homes Paşalimanı izmir

Daire alanlarının 30 metrekareden başlayıp, 245 metrekareye kadar farklılık göstererek tasarlandığı proje toplam 4000 metrekare arsa alanında yükseliyor. 


Sea Homes Paşalimanı özel tasarım Gaggenau, Gervasoni, Miele gibi mutfak eşyaları ve mobilyaları ile döşenmiş şeklinde dizayn edildi.


Mimar Rıfat Baltaoğlu imzası taşıyan projede sosyal donatı alanları arasında sıcak termal suları ile spa gibi donatıları bulunuyor.


İzmir'in Çeşme Paşalimanı’nda hayata geçirilen proje tek blok şeklinde yükseliyor.


Çeşme Sea Homes Paşalimanı ne zaman teslim?

Teslimlerin Haziran 2016 olarak öngörülen projede daire fiyatları 577 bin 500 Euro'dan başlangıç gösteriyor.


420. Sok. Paşalimanı Koyu, Çeşme/İzmir


Sea Homes Paşalimanı iletişim

Telefon : 0232 71 71 212 

Web : http://seahomespasalimani.com/

Tülay...