29 / 03 / 2024

Çeşmealtı Kaptanoğlu Restoran

Çeşmealtı Kaptanoğlu Restoran

Seçim çalışmaları kapsamında sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle buluşan Binali Yıldırım, son yıllarda hayli kan kaybeden İzmir'in artık atağa kalkması gerektiğini söyledi.

Ev sahipleri dikkat! İzinsiz yapanlara ceza yağacak!

Kiralardaki fahiş artışların nedenlerinden bir tanesi olan ve kiracıları mağdur eden uygulamaya yönelik düzenleme yürürlüğe girdi. Avukat Ayşe Hüseyinoğlu konu ile ilgili olarak önemli açıklamalar yaptı. İşte detaylar...

Ayşe Canan Ediboğlu kimdir? Ayşe Canan Ediboğlu ne iş yapar? Ayşe Canan Ediboğlu kariyeri nedir?

Tüpraş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan Ayşe Canan Ediboğlu kimdir? Ayşe Canan Ediboğlu, Lise öğrenimini Ancaster House School’da aldıktan sonra Southampton Üniversitesi’nde (İngiltere) ekonomi alanında yükseköğrenimini bitirmiştir.

Casamarin Çeşmealtı'nda teslimler 1.5 ay sonra! 

Casamarin Çeşmealtı projesinde konut teslimleri 1.5 ay sonra gerçekleştirilecek. Peki Casamarin Çeşmealtı projesinde konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilenler...

Ruya Real Estate İnvestment Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ruya Real Estate İnvestment Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Eşref Mahmutoğlu tarafından kuruldu.

Yedi Universel Gayrimenkul Alım Satım İnşaat Tekstil Pazarlama ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Yedi Universel Gayrimenkul Alım Satım İnşaat Tekstil Pazarlama ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Neşe Rengin Aloğlu ve Yelda Tepeli ortaklığında kuruldu.

Calmm Gayrimenkul Yatırım Ve Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Calmm Gayrimenkul Yatırım Ve Yapı Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Cenk İsmail Kaptanoğlu tarafından kuruldu.

Melih Tavukçuoğlu, Büyük Kulüp'ün İkinci Başkanı oldu!

140 senedir sanatçı, iş insanı, bürokrat ve devlet insanlarını bünyesinde bir araya getiren Büyük Kulüp'te seçim sonucu belli oldu, Gündüz Kaptanoğlu Başkan, Melih Tavukçuoğlu da İkinci Başkan olarak seçildi.

Demirözü Mühendislik İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirözü Mühendislik İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de  100  bin TL sermaye bedeli  ile Zeki Eşgünoğlu tarafından kuruldu.

Harbutoğlu Yazılım Oto İnşaat Emlak Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Harbutoğlu Yazılım Oto İnşaat Emlak Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Aylin Harbutoğlu tarafından kuruldu.

Yıldırım2020 Turizm E-Ticaret Restoran Tarım Hayvancılık Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Yıldırım2020 Turizm E-Ticaret Restoran Tarım Hayvancılık Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Recep Çopur tarafından kuruldu.

Bautek Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Bautek Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Sancaktepe'de 7 milyon 775 bin 500 TL sermaye bedeli ile Ömer Çetin  Nuhoğlu, Zeynep Nuhoğlu ve Ayşe Nur  Nuhoğlu Aygün ortaklığında kuruldu. 

Kooperatif başkanından tapu vurgunu!

Arnavutköy'de 1080 konutlu bir kooperatifin sığınak ve depo alanlarını meskene çevirerek sattığı iddiasıyla kooperatif başkanı Mehmet Ş.'nin yargılanması devam ediyor. Mehmet Ş.'nin 77 dairenin tapusunu da eşi, oğlu, gelini ve bir yaşındaki torunu üzerine yaptığı iddia edildi.

Aslışah Alkoçlar Alaçatı'da dükkan arayışında!

Geçtiğimiz haftalarda aşçılık eğitimi alan Aslışah Alkoçlar, Alaçatı'da dükkan arayışına girdi. Alkoçlar'ın hedefi bu yaz Çeşme'de bir restoran açmak.  

Çeşmealtı Kaptanoğlu Restoran Haberi

Çeşmealtı Kaptanoğlu Restoran

AK Parti İzmir milletvekili adayı Binali Yıldırım, Urla'da sivil toplum örgütü temsilcileriyle bir araya geldiği toplantıda İzmir Türkiye'nin lokomotifi olduğunu vurgulayarak, "İzmir hem İstiklal Mücadelesi'nin hem de zafer noktasının konduğu bir şehir. İzmir son yıllarda kan kaybetti geriye düştü. İhracatta beşinci, genel kalkınmışlıkta yedinci sıraya geriledi. İzmir'e koyduğum hedef belli. İzmir'in yeri İstanbul ile yarışmaktır. İkinciliktir. 34 İstanbul. 35 İzmir. Bu hedefi birlikte yol yürürsek gerçekleştireceğiz" dedi. Çeşmealtı Kaptanoğlu Restoran'da düzenlenen toplantıda Urlalıların sorunlarını dinleyen Yıldırım, mavi ile yeşilin bir araya geldiği Urla'nın İzmir'in en güzel yeri olduğunu söyledi. 


MEVZUAT DEĞİŞSE DE... 

Urla Yat Limanı'nın son durumu hakkında bilgiler veren Yıldırım, "Yat limanlarını 35 projede ele aldık. ÇED'i, projesi altyapısı bitti. Sadece ihale edilecek. Bunlar da nedir yapılınca görülür diyebilirsiniz. Yapılması...