16 / 04 / 2024

çeşmede turizm canlanacak

çeşmede turizm canlanacak

Turizm sektörünün en önemli fuarları arasında yer alan EMITT 2015-19. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’na katılan Çeşmeli turizmciler, İstanbul’dan umutlu döndü.

Çeşme Turizm Projesi'nde son durum ne? Mimarlar Odası: Çeşme'deki planlamalar yapı yapmak için olmamalı!

TMMOB Mimarlar Odası İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Sekreter Üyesi Uğur Yıldırım, Çeşme'deki planlamalar ile Çeşme Turizm Projesi'ne değinerek önemli açıklamalarda bulundu. Yıldırım, Çeşme'deki planlamaların yapı yapmak için olmaması gerektiğini vurguladı. 

Atmaca Eğitim Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Atmaca Eğitim Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş’ta 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Fethi Yılmaz Sezer tarafından kuruldu.

Çeşme Turizm Bölgesi için Danıştay kararını verdi: 16 bin dekarlık alan yapılaşmaya açılabilecek!

Cumhurbaşkanı kararnamesiyle hayata geçirilmesi planlanan Çeşme Turizm Bölgesi Projesi kapsamında, Danıştay tarafından karar verildi. İşte ayrıntılar...

Future İnşaat Eğitim Turizm Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Future İnşaat Eğitim Turizm Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 450 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Murat, Hande Murat ve Maşallah Cevenber ortaklığında kuruldu.

Arsa fiyatlarını uçuran proje için ilk ihale yapıldı

İzmir'in Kanal İstanbul'u olarak nitelendirilen ve Çeşme yarımadasının yüzde 50'sinin kapsayacak olan Çeşme Turizm Projesi için ilk etapta 3 otel için düğmeye basıldı.

Four Seasons Otomotiv Eğitim Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Four Seasons Otomotiv Eğitim Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Housa Fatah tarafından kuruldu.

Grandıose Emlak Eğitim Turizm Danışmanlık Tekstil Gıda İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grandıose Emlak Eğitim Turizm Danışmanlık Tekstil Gıda İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Kartal'da R.K. Mohammed Mohammed ve Sercan Güven ortaklığında kuruldu.

Elmas Group Gayrimenkul Eğitim Turizm Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elmas Group Gayrimenkul Eğitim Turizm Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Mostafa Khaled tarafından kuruldu.

Anadolu Yurt İşletmesi Eğitim Turizm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Anadolu Yurt İşletmesi Eğitim Turizm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi Şişli'de Vedat Bulut tarafından açıldı.

Günturk İnşaat Eğitim Turizm Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günturk İnşaat Eğitim Turizm Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Yashar Yıldız tarafından kuruldu.

Cevher Hediyelik Eşya Turizm İnşaat Nakliyat Ve Madencilik Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti.Bey.Şb. açıldı!

Cevher Hediyelik Eşya Turizm İnşaat Nakliyat Ve Madencilik Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti.Bey.Şb.Keti bugün Beyoğlu'nda 150 bin TL sermaye bedeli ile Sabiha Ruhbaş tarafından açıldı.

Askan Eğitim Turizm Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Askan Eğitim Turizm Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Gürkan Uğur, Mert Osman Bayrak, Murat Ateş ve  Serdar Oral tarafından kuruldu.

Kentli Eğitim Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kentli Eğitim Turizm Ticaret Limited Şirketi  Bakırköy’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Ersan Tokgöz tarafından kuruldu.

çeşmede turizm canlanacak Haberi

çeşmede turizm canlanacak

Turizm sektörünün en önemli fuarları arasında yer alan EMITT 2015-19. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’na katılan Çeşmeli turizmciler, İstanbul’dan umutlu döndü. Türkiye’nin önde gelen turizmcilerinin katıldığı fuarda sektörün nabzını tutan Çeşmeli turizmciler, 2015 yılında beklenenin aksine sektörün büyüyeceği düşünüyor.


Erken rezervasyon rakamlarının geçen yıla göre daha iyi seviyede olduğunu aktaran Boyalık Beach Çeşme Otel Müdürü Orhan Belge, sektörün duayenlerinin de bu yılın performansının 2014 yılına göre daha iyi olacağını ifade ettiğini söyledi. Belge, fuarda önemli bağlantılar yaptıklarını ve Çeşmeli turizmciler için çok verimli geçtiğini söyledi. Fuardaki izlenimlerinin ve erken rezervasyon rakamlarının 2015 yılında Çeşme’de turizm hareketliliğinin geçen yıla göre daha da artacağını gösterdiğini ifade eden Belge, “EMITT Fuarı, turizm sektörünün nabzını tutmak adına çok önemli. Fuardaki izlenimlerimiz, 2015...