19 / 04 / 2024

çetin nuhoğlu

çetin nuhoğlu

Aşçıoğlu İnşaat ISO 9001 kalite belgesini yeterli görmeyip, kurumsallaşmak, yoğun rekabette ayakta durmak ve başarıyı sürekli kılmak amacıyla Kalder'in yıllardır 3000'den fazla şirkette başarıyla uyguladığı Toplam Kalite Yönetimine 4 Kasım Pazar günü Les

Nuhoğlu Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Nuhoğlu Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emre Nuhoğlu tarafından kuruldu.

Hayrettin Nuhoğlu'ndan Kanal İstanbul çıkışı! 'İstanbul’a yapılabilecek en büyük ihanet'

İYİ Partili Hayrettin Nuhoğlu Kanal İstanbul hakkında çarpıcı iddialarda bulundu.

Nuhoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Nuhoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Kadıköy'de 60 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Keçeci tarafından açıldı.

Hayrettin Nuhoğlu'ndan Kanal İstanbul açıklaması!

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Hayrettin Nuhoğlu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Ali Karaismailoğlu'na sorduğu sorunun yanıtında Kanal İstanbul projesinin Haziran'da ihaleye çıkacağını öğrendi. "Ortada Fizibilite Raporu yok" diye konuşan Nuhoğlu, konuya ilişkin konuştu.

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Hayrettin Nuhoğlu'ndan Kanal İstanbul eleştirisi! 

TBMM Genel Kurulu'nda konuşan İYİ Parti İstanbul Milletvekili Hayrettin Nuhoğlu, Kanal İstanbul Projesi'ne yönelik eleştirilerde bulundu. 

Nuhoğlu Çelik Sanayi ve İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nuhoğlu Çelik Sanayi ve İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Nuhoğlu tarafından kuruldu.

Taş Yapı'dan Aykurt Nuhoğlu'na hakaret davası!

Taş Yapı şirketi yetkililerinin şikâyeti üzerine eski Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu’na dava açıldı.

Bautek Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Bautek Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Sancaktepe'de 7 milyon 775 bin 500 TL sermaye bedeli ile Ömer Çetin  Nuhoğlu, Zeynep Nuhoğlu ve Ayşe Nur  Nuhoğlu Aygün ortaklığında kuruldu. 

Nuhoğlu Global Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nuhoğlu Global Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Nuhoğlu tarafından kuruldu.

Nuhoğlu İnşaat'ın acı günü! Fatma Nuhoğlu Babaoğlu vefat etti!

Nuhoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu'nun kız kardeşi Fatma Nuhoğlu Babaoğlu vefat etti...

Nuhoğlu İnşaat konkordato talep etti!

1986 yılından bu yana gayrimenkul ve inşaat sektöründe faaliyetlerini sürdüren Nuhoğlu İnşaat bünyesindeki mali sıkıntıyı aşamayınca konkordato talebinde bulundu. 

Ali Nuhoğlu yeni şirket kurdu!

Nuhoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu'nun yeğeni, Ali Nuhoğlu yeni şirketini 10 milyon TL sermeye bedeli ile Mehmet Emin Akbulut ortaklığında kurdu. 

Mardin'de müftülük binasını yıkan Faysal Nuhoğlu gözaltına alındı!

Mardin'de Nuhoğlu Camii'nin silüetini bozduğunu iddia ettiği müftülük binasını kepçeyle yıkmaya çalışan Faysal Nuhoğlu gözaltına alındı..

çetin nuhoğlu Haberi

çetin nuhoğlu

Kalder Başkanı Çetin Nuhoğlu, Aşçıoğlu'nun 80 kişilik beyaz yakalı personeline toplam kalitenin şirkete ve çalışanlarına faydalarını anlattı. Barkovizyonda kalite yönetiminin ülkemizde ve dünyada uygulayan firmaların başarı grafiklerini izah etti.

Profesyonel eğitimcilerin Aşçıoğlu'nda kuracakları kalite yönetim modelini örneklerle anlattı ve her bir çalışanın görevi ne olursa olsun şirketinin başarıya ulaşması için nasıl katkıda bulunacağını örneklerle açıkladı.

Vizyonunda dünya standartlarında global bir şirket olmayı hedef koyan Aşçıoğlu İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu ise konuşmasında " Projeleriyle dünyayla yarışan, Türkiye'nin en konforlu ve kaliteli rezidans inşaatlarını gerçekleştirmekte olan Aşçıoğlu İnşaat'ın Kalder'den alacağı toplam kalite yönetimi eğitiminden sonra sektörde kalite bakımından tek rakibi yine Aşçıoğlu olacaktır"...