25 / 04 / 2024

Hayrettin Nuhoğlu'ndan Kanal İstanbul açıklaması!

Hayrettin Nuhoğlu'ndan Kanal İstanbul açıklaması!

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Hayrettin Nuhoğlu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Ali Karaismailoğlu'na sorduğu sorunun yanıtında Kanal İstanbul projesinin Haziran'da ihaleye çıkacağını öğrendi. "Ortada Fizibilite Raporu yok" diye konuşan Nuhoğlu, konuya ilişkin konuştu.



İYİ Parti İstanbul Milletvekili Hayrettin Nuhoğlu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Ali Karaismailoğlu'na sorduğu sorunun yanıtında Kanal İstanbul projesinin Haziran'da ihaleye çıkacağını öğrendi. 

Cumhuriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; İYİ Parti Nuhoğlu, Bakan Karaismailoğlu'na Kanal İstanbul projesi ile ilgili sorduğu soru önergesinin cevabını duyurdu. 

Nuhoğlu'na Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Ali Karaismailoğlu'ndan verilen cevaba göre; Kanal İstanbul Haziran 2021'de ihaleye çıkacak.

Hayrettin Nuhoğlu ndan Kanal İstanbul açıklaması!

"Ortada Fizibilite Raporu yok" diye konuşan Nuhoğlu, paylaştığı mesajda şunları söyledi:

"Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun cevaplandırması için TBMM Başkanlığına “Kanal İstanbul” hakkında soru önergesi verdim. Haziran ayında ihale edileceğini söylüyorlar. Ortada Fizibilite Raporu yok. Ben zaten bu sebeple henüz proje vasfı kazanamadığını söylüyorum."

Kanal istanbul güzergahındaki arsa sahiplerinden tepki!

Kanal İstanbul depremi tetiklemeyecek!


Geri Dön