26 / 04 / 2024

Hayrettin Nuhoğlu Kanal İstanbul açıklaması

Hayrettin Nuhoğlu Kanal İstanbul açıklaması

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Hayrettin Nuhoğlu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Ali Karaismailoğlu'na sorduğu sorunun yanıtında Kanal İstanbul projesinin Haziran'da ihaleye çıkacağını öğrendi. "Ortada Fizibilite Raporu yok" diye konuşan Nuhoğlu, konuya ilişkin konuştu.

Nuhoğlu Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Nuhoğlu Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emre Nuhoğlu tarafından kuruldu.

Hayrettin Nuhoğlu'ndan Kanal İstanbul çıkışı! 'İstanbul’a yapılabilecek en büyük ihanet'

İYİ Partili Hayrettin Nuhoğlu Kanal İstanbul hakkında çarpıcı iddialarda bulundu.

Nuhoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Nuhoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Kadıköy'de 60 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Keçeci tarafından açıldı.

Kemal Kılıçdaroğlu: Kanal İstanbul ihalesine giren bedelini ağır öder!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kanal İstanbul için ihaleye girecek olan firmalara tepki gösterdi.

Ekrem İmamoğlu: Kanal İstanbul projesini kabul edemeyiz!

Rus gazetesi Kommersant'tan Marianna Belenka'ya önemli açıklamalar yapan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Kanal İstanbul projesini kabul edemeyiz" dedi.

Adil Karaismailoğlu: Kanal İstanbul uluslararası ölçekte bir ulaşım projesidir!

Silivri Mimar Sinan Köprüsü'nün açılış töreninde konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Kanal İstanbul, gündelik tartışmaların ötesinde, uluslararası ölçekte bir ulaşım projesidir." dedi.

Ekrem İmamoğlu: Kanal İstanbul'da temel atma töreni yok!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kanal İstanbul'un temel atma tarihinin açıklanmasına ilişkin konuştu. "Temel atma töreni diye bir şey yok" diyen İmamoğlu, "Temel atma işi, aslında bir yol yapımı. Kanal ile uzaktan yakında ilgisi yok" dedi.

Beykoz'un imar ve iskan sorunu çözülecek mi?

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Hayrettin Nuhoğlu ve CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal Beykoz'un imar ve iskan sorununa dikkat çekti...

Ekrem İmamoğlu: Kanal İstanbul müsilaj konusuna dua okutur!

5 Haziran Dünya Çevre Günü'nde konuşan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kanal İstanbul ve müsilaj meselesi hakkında değerlendirmede bulundu

Hayrettin Nuhoğlu'ndan Kanal İstanbul açıklaması!

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Hayrettin Nuhoğlu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Ali Karaismailoğlu'na sorduğu sorunun yanıtında Kanal İstanbul projesinin Haziran'da ihaleye çıkacağını öğrendi. "Ortada Fizibilite Raporu yok" diye konuşan Nuhoğlu, konuya ilişkin konuştu.

Ekrem İmamoğlu: Kanal İstanbul'un bedeli bu ülkeye 80 milyar dolar!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kanal İstanbul'a karşı olan İstanbulluların oranını açıkladı. Ekrem İmamoğlu projeye ilişkin dikkat çeken detaylar paylaştı.

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Hayrettin Nuhoğlu'ndan Kanal İstanbul eleştirisi! 

TBMM Genel Kurulu'nda konuşan İYİ Parti İstanbul Milletvekili Hayrettin Nuhoğlu, Kanal İstanbul Projesi'ne yönelik eleştirilerde bulundu. 

Ekrem İmamoğlu: Kanal İstanbul'un bedeli maddi olarak ağır!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanlığı'na gerçekleştirdiği ziyaretin gündemi Kanal İstanbul oldu. İmamoğlu, konuya ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Hayrettin Nuhoğlu Kanal İstanbul açıklaması Haberi

Hayrettin Nuhoğlu Kanal İstanbul açıklaması

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Hayrettin Nuhoğlu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Ali Karaismailoğlu'na sorduğu sorunun yanıtında Kanal İstanbul projesinin Haziran'da ihaleye çıkacağını öğrendi. 

Cumhuriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; İYİ Parti Nuhoğlu, Bakan Karaismailoğlu'na Kanal İstanbul projesi ile ilgili sorduğu soru önergesinin cevabını duyurdu. 

Nuhoğlu'na Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Ali Karaismailoğlu'ndan verilen cevaba göre; Kanal İstanbul Haziran 2021'de ihaleye çıkacak.

"Ortada Fizibilite Raporu yok" diye konuşan Nuhoğlu, paylaştığı mesajda şunları söyledi:

"Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun cevaplandırması için TBMM Başkanlığına “Kanal İstanbul” hakkında soru önergesi verdim. Haziran ayında ihale edileceğini söylüyorlar. Ortada Fizibilite Raporu yok. Ben zaten bu sebeple henüz proje vasfı kazanamadığını söylüyorum."

Kanal istanbul güzergahındaki arsa sahiplerinden tepki!

Kanal İstanbul depremi...