28 / 03 / 2024

Çetmiköy Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi

Çetmiköy Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi

Çetmiköy Turizm İşletmeleri ve Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi, 26 Şubat 2013 tarihinde, 50 bin TL sermaye ile, Haluk Recai Ulusoy ve Çakmak Turgay ortaklığıyla kuruldu...

Tayakadın Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi kuruldu!

Tayakadın Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sebaye Yavuz tarafından kuruldu.

Assos Nusratlı Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi kuruldu!

Assos Nusratlı Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sebaye Yavuz tarafından kuruldu.

Etiler Yönetim Ve Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi kuruldu!

Etiler Yönetim Ve Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Hamit Mürşit Unat tarafından kuruldu.

Değirmenköy Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Değirmenköy Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Ayberk Kılıç, Bayram Alan ve Emre Yusuf Sarıca ortaklığında kuruldu.

Linda Konaklama Ve Turizm İşletmeleri Limited Şirketi kuruldu!

Linda Konaklama Ve Turizm İşletmeleri Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Erdal tarafından kuruldu.

Demirköy Turizm Tarım Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Demirköy Turizm Tarım Gayrimenkul Anonim Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Birol Kkocagöz ve Mehmet Kamil Atkın ortaklığında kuruldu.

World Deluxe Turizm İşletmeleri İnşaat Spor Faaliyetleri Anonim Şirketi kuruldu!

World Deluxe Turizm İşletmeleri İnşaat Spor Faaliyetleri Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İlk Yapı İnşaat Ticaret Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Gaziantep Kule Hotel SPA için düğmeye basıldı! Şahinbey'e 238 odalı otel geliyor!

Oska İnşaat Turizm İşletmeleri Gaziantep Şahinbey'de 238 odalı otel hayata geçirecek. Kule Hotel SPA adını taşıyan otel 337 yataklı.

Gulf Country Turizm Ve Restoran İşletmeleri Anonim Şirketi Kuruldu!

Gulf Country Turizm Ve Restoran İşletmeleri Anonim Şirketi dün Bahçelievler’de Şeyda Teybıyık tarafından kuruldu.

Ataköy Turizm Merkezi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

Bakırköy ilçesi, Ataköy Turizm Merkezi Zeytinlik Mahallesi, 564 ada'ya ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 15.04.2022 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Hazine Otelcilik Ve Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi kuruldu!

Hazine Otelcilik Ve Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yücel Özbek ve Mustafa Kemal Özbek ortaklığında kuruldu.

Ataköy Turizm Merkezi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

Zeytinburnu ilçesi, Ataköy Turizm Merkezi Kazlıçeşme Mahallesi, 774 ada, 62 ve 63 parsellere ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 16.11.2021 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Boğaziçi Konak Turizm İşletmeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boğaziçi Konak Turizm İşletmeleri Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda   750 binTL sermaye bedeli ile Dilek Sayıoğlu, Selim Polat, Reşat Çebİ tarafından kuruldu.

Çetmiköy Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi Haberi

Çetmiköy Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi

50 bin TL sermaye ile kurulan şirket faaliyet alanları arasında, piyasa araştırmaları yapmak yerli ve yabancı şirketlerin Türkiye'de ve yurtdışında araştırma ve kuruluş konularında hizmetler vermek. ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Beşiktaş Akatlar Gül Sokak NO:3-H adresinde faaliyete geçirildi. 26 Şubat 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Haluk Recai Ulusoy ve Çakmak Turgay ortaklığıyla...