18 / 04 / 2024

Cevahir Fun Lab Eğlence Adası

Cevahir Fun Lab Eğlence Adası

Cevahir Avm’ de 16.000m² alana sahip Avrupa’ nın en büyük kapalı eğlence merkezi Fun Lab, minik misafirlerini güvenli ve sağlıklı oyun alanı Eğlence Adası’nda mutluluğun doruğuna taşıyor…

La Lab Peyzaj Mimarlık Mühendislik Planlama İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

La Lab Peyzaj Mimarlık Mühendislik Planlama İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Çağla Su Ağca ve Deniz Ağca ortaklığında kuruldu.

Cevahir Proje Mimarlık Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cevahir Proje Mimarlık Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile İslam Cevahir ve Reşat Cevahir ortaklığında kuruldu.

Cevahir Teknik Yapı Limited Şirketi kuruldu! 

Cevahir Teknik Yapı Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Maksut Cevahiroğlu, Ercüment Cevahiroğlu, Recep Cevahiroğlu, Serra Cevahiroğlu Genç, Sinan Mert Genç ortaklığında kuruldu.

2m Çevre Group Mühendislik Enerji Turizm Otomotiv İnşaat Yapı Lab. Dan.Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

2m Çevre Group Mühendislik Enerji Turizm Otomotiv İnşaat Yapı Lab. Dan.Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün KArtal'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Tosun ve Metehan Özcan ortaklığında kuruldu.

Bpr Lab Bio Plastik Anonim Şirketi kuruldu! 

Bpr Lab Bio Plastik Anonim Şirketi bugün Şişli'de Metin Şahin ve Enes Uğur ortaklığında kuruldu.

Emlak Konut GYO Tuzla projesi başlıyor! Projeyi Cevahir Yapı - HB Grup inşa ediyor!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Tuzla Merkez Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin yer teslimi Cevahir Yapı - HB Grup İnşaat'a bugün gerçekleştirildi. 

Emlak Konut GYO Tuzla için imzalar atıldı! Projeyi Cevahir Yapı - HB Grup inşa edecek!

Emlak Konut GYO İstanbul Tuzla Merkez Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin sözleşmesi, yüklenici Cevahir Yapı San. Tur. ve Tic. A.Ş. - HB Grup İnş. Tic. Ltd. Şti. İş Ortaklığı ile 17 Haziran 2022 tarihinde imzalandı. 

Biz Cevahir İnşaat Turizm Ve Sağlık Yatırımları Anonim Şirketi Biz Cevahir Hotel Sultanahmet Şubesi açıldı!

Biz Cevahir İnşaat Turizm Ve Sağlık Yatırımları Anonim Şirketi Biz Cevahir Hotel Sultanahmet Şubesi 89 milyon TL sermaye bedeli ile Ayşe Cevahir Ersoy tarafından açıldı.

Cevahir Taahhüt İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cevahir Taahhüt İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Dursun Cevahir ve İslam Cevahir tarafından kuruldu.

Mehmet Cevahir İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Mehmet Cevahir İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Eyüpsultan’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Cevahir Ersoy, İlker Çetinel ve Zeynep Cevahir Paşalıoğlu tarafından kuruldu.

Ebebek Cevahir AVM’de mağaza açtı!

Mağaza yatırımlarına hız kesmeden devam eden ebebek yeni mağazasını Cevahir Alışveriş Merkezi'nde hizmete açtı...

The Back Lab Mimarlık Arge Tasarım Uygulama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Back Lab Mimarlık Arge Tasarım Uygulama Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 40 bin TL sermaye bedeli ile Aysel Abasova, Doruk Yıldırım, Hazal Yılmaz, Sedat Tolga Kalcıoğlu ve Yiğitalp Behram ortaklığında kuruldu.

The Back Lab Mimarlık Arge Tasarım Uygulama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Back Lab Mimarlık Arge Tasarım Uygulama Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 40 bin TL sermaye bedeli ile Aysel Abasova, Doruk Yıldırım, Hazal Yılmaz, Sedat Tolga Kalcıoğlu ve Yiğitalp Behram ortaklığında kuruldu.

Cevahir Fun Lab Eğlence Adası Haberi

Cevahir Fun Lab Eğlence Adası


Cevahir AVM içinde yer alan 16.000m²’ lik alana sahip Avrupa’ nın en büyük kapalı eğlence merkezi Fun Lab, minik misafirlere Eğlence Adası’ nda hijyenin esas alındığı bir oyun dünyası sunuyor. Türkiye’ nin ilk uluslar arası güvenlik ve kalite standartlarındaki eğlence merkezi Fun Lab, küçük misafirlerin sağlığını ve güvenliğini kontrol altında tutarak, oyun dünyasının kapılarını mutluluğa  çeviriyor. 


02-06 yaş arası minikler için dizayn edilen, özel yüzeyi sayesinde bakteri barındırmayan, kolay temizlenen ve istenen konseptte üretilebilen oyun alanı Eğlence Adası ile minik misafirler daha güvenli ve sağlıklı bir oyun alanında eğlenecekler. Rengarenk, cıvıl cıvıl Eğlence Adası’ nda minik misafirler oyun oynarken, ebeveynler de gönül rahatlığı içinde, çocuklarını gözlemleyebilecekleri alanda dinlenecekler. 


Temiz, hijyenik, güvenli ve keyifli… Konforun esas alındığı Eğlence Adası’nda yaş seçeneklerine uygun...