28 / 03 / 2024

Çevik Kuvvet Köprülü Kavşağı projesi

Çevik Kuvvet Köprülü Kavşağı projesi

Şanlıurfa'da yapılan Kuzeybatı Çevre Yolu Projesi ile Çevik Kuvvet Köprülü Kavşağı projelerinin akıbetleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Aydınlık, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kuzeybatı Çevre Yolu ve Çevik Kuvvet Köprülü Kavşağı projelerinin akıbetleri TBMM'de!

Şanlıurfa'da yapılan Kuzeybatı Çevre Yolu Projesi ile Çevik Kuvvet Köprülü Kavşağı projelerinin akıbetleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Aydınlık, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Şanlıurfa Karaköprü Köprülü Kavşak projesi tamamlamdı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Çevik Kuvvet olarak bilinen bölgede yapılacak Karaköprü Köprülü Kavşak projesini yeniden revize etti. 12 kulp ve 8 yol bağlantısı ile sinyalizasyon kullanılmadan geçişlerin sağlanacağı kavşak, yapımı ile Türkiye'de bir ilk olacak.

Şanlıurfa'daki köprülü kavşaklar açılıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Diyarbakır yolu istikametinde yapımı süren Necip Fazıl Kısakürek ve Emniyet Caddesindeki köprülü kavşaklarda pazar günü kısmen bitecek çalışmaların ardından güzergahın Pazartesi günü trafiğe açılacağını söyledi.

Şanlıurfa'daki köprülü kavşak projeleri tamamlanıyor!

Şanlıurfa- Diyarbakır yolu güzergahında yapımına devam edilen köprülü kavşaklarda incelemelerde bulunan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Nihat Çiftçi, "Çalışmalarımız sona yaklaşıldı, vatandaşlarımızdan az daha sabır bekliyoruz" dedi.

ASTİM Köprülü Kavşağı hizmete girdi!

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin 12 milyon liraya ihale ettiği, ancak maliyeti 24 milyon liraya yükselen ASTİM Köprülü Kavşağı, 9 ayda tamamlanarak dün nihayet hizmete girdi.

Köprülü Kavşak, Afyonkarahisar'ın tamamına hitap ediyor!

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban İzmir Yolu üzerinde yer alan Necmettin Erbakan Köprülü Kavşağıyla ilgili eleştirilere son noktayı koydu.

ASTİM Köprülü Kavşağı tamamlanamadı!

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından ASTİM Köprülü Kavşağı'nın zamanında tamamlanmaması vatandaşları mağdur etti. Vatandaşlar, sorunun çözümü için yetkilileri göreve çağırdı

Denizli Zeybek Köprülü Kavşağı’na ilk kazma vuruluyor!

Zeybek Köprülü Kavşağı inşaatı başlıyor Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın açıkladığı 121 Dev Proje kapsamında Üçgen Köprülü Kavşakları ile birlikte hayata geçecek Zeybek Köprülü Kavşağı’na ilk kazma pazar günü vurulacak.

Kocaeli Çayırova OSB Köprülü Kavşak inşaatında son durum!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Çayırova OSB Köprülü Kavşak bölgesinde inşaa çalışmalarını sürdürüyor. Proje kapsamında 6 bin 700 metre yol yapılacak.

İzmit Ömer Türkçakal Bulvarı'ndaki köprülü kavşak açıldı!

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, İzmit ilçesi Sanayi Mahallesi Ömer Türkçakal Bulvarı üzerinde inşa edilen köprülü kavşağın ilk geçiş ve hizmete alma törenine katıldı.

Konya Büyükşehir'den yeni köprülü kavşak!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Aksaray Yolu Organize Sanayi girişine yapılacak köprülü kavşağın temelini törenle attı.

Konya Aksaray Organize Sanayi'ye köprülü kavşak geliyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Aksaray Yolu Organize Sanayi girişinde yapılacak köprülü kavşağın temeli 31 Ağustos Çarşamba günü saat 11.00’da atılıyor.

Mersin Liman-Hal ve Bekirde Köprülü Kavşakları projesinin temeli atıldı!

Bakan Arslan, beraberindeki Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan ile Mersin'de düzenlenen, "Liman - Hal ve Bekirde Köprülü Kavşakları Temel Atma Töreni"ne katıldı.

Çevik Kuvvet Köprülü Kavşağı projesi Haberi

Çevik Kuvvet Köprülü Kavşağı projesi

CHP Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, Şanlıurfa'da yapılan Kuzeybatı Çevre Yolu Projesi ile Çevik Kuvvet Köprülü Kavşağı projelerinin akıbetlerine ilişkin soru önergesi hazırladı. Aydınlık, sorusunun Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

CHP'li Aydınlık, ''Aşağıdaki sorularımın Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Sayın Adil Karaismailoğlu tarafından yazılı olarak cevaplandırılması için gereğinin yapılmasını saygılarımla arz ederim'' diye konuştu.

Aydınlık, ''Sayın Bakan, ilimiz Şanlıurfa'nın Eyyübiye İlçesi'ne bağlı Batıkent Mahallesi'nde bulunan Evren Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi 1000 üye ile faaliyetlerine devam etmektedir; ancak ilimiz kuzeybatı çevre yolunun bitirilmemesi özellikle bahsi geçen kooperatif üyeleriyle birlikte tüm Şanlıurfa trafiğini ciddi anlamda etkilemektedir. Hali hazırda kullanımda olan Şanlıurfa-Gaziantep E-90 Karayolu'nu 1000 üyeli sanayi esnafımızla birlikte 140 üyeli oto yedek parçacılar, çeşitli iş ve ticaret merkezi sahipleri ve çalışanları,...