25 / 04 / 2024

çevreci tesisler

çevreci tesisler

Dünyanın en büyük spor organizasyonu olimpiyatlar 61 gün sonra Londra’da başlıyor. Bu sene ilk kez ‘çevreci oyunlar’ sıfatını da alıyor. Zira tesisler çevreye uygun inşa edildi. Ayrıntıları ve İstanbul’un adaylığını İngiltere İstanbul Başkonsolosu Jessica

Ic İçtaş Nükleer Ve Endüstriyel Tesisler Yapım Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ic İçtaş Nükleer Ve Endüstriyel Tesisler Yapım Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ic İçtaş Nükleer Ve Endüstriyel Tesisler Yapım Anonim Şirketi'nin merkezi Bomonti'de yapıldı.

Çevreci traktör Farmall X! CASE IH 16 Ekim 2022 fiyat listesi

CASE IH’ın Türkiye yerli üretip çiftçiye buluşturduğu modellerinden Farmall X, üstün güç ve sunduğu performans ile çiftçilerin adeta göz bebeği. Farmall X, sadece üstün performansıyla değil çevreci yönüyle de rakiplerinin bir adım önüne geçiyor.

Erboy Turistik Tesisler İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Sirkeci Şubesi açıldı!

Erboy Turistik Tesisler İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Sirkeci Şubesi  200 bin TL sermaye bedeli  ile Havva Boyacı Johnson tarafından açıldı.

Mod Endüstriyel Tesisler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mod Endüstriyel Tesisler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Rıfat Akçakayalı tarafından kuruldu.

Ege Yeni Endüstriyel Tesisler İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ege Yeni Endüstriyel Tesisler İnşaat Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan İnanç Kabadayı tarafından kuruldu.

Hnds Endüstriyel Tesisler İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Hnds Endüstriyel Tesisler İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi Ataşehir’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Nurullah Karagöz ve Deniz Ulutaş tarafından kuruldu.

Dorçe Prefabrik çevreci modüler yapılar inşa ediyor!

Dorçe Prefabrik ve İnşaat, pratik kurulumu be avantajlı özellikleriyle dikkat çeken çevreci yapı tasarlamaya devam ediyor. 

Karantina için inşa edilen tesisler kaderine terk edildi!

Karantina zamanlarında kullanılması için 49 bin metrekarelik alana inşa edilen Arsus'taki Pirinçlik 20 yıldır kullanılmadı. Söz konusu tesisler çürümeye terk edildi.

Su Şurası'nda açılışlarının gerçekleştirildiği duyurulan tesisler mecliste!

Su Şurası'nda açılışlarının gerçekleştirildiği duyurulan tesisler meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Turizm sektöründe aşı yetmezse bir daha açılamayacak tesisler var!

Ege Bölgesi belediye başkanları turizm sektörünün batma noktasına geldiğini ve tatil beldelerinde aşılamaya başlanılmasını istedi. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, "Şu dönemde devredilen dükkânlar görüyoruz, kiralık yazan görüyoruz. Aşı yetişmezse bir daha açılmayacak tesisler görürüz" dedi.

Başakşehir’in çevreci ve akıllı belediye binası 29 Ekim’de açılacak!

Başakşehir’in yeni belediye binasında çalışmalar hızla devam ediyor. Çevreci ve akıllı belediye binasının 29 Ekim tarihinde açılacağı duyuruldu.

All İstanbul Travel Turizm Turistik Tesisler Nakliyat İnşaat Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

All İstanbul Travel Turizm Turistik Tesisler Nakliyat İnşaat Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Naci Abı tarafından kuruldu.

Mars Çevreci Yapı Malzemeleri Anonim Şirketi kuruldu!

Mars Çevreci Yapı Malzemeleri Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Kaçar tarafından kuruldu.

çevreci tesisler Haberi

çevreci tesisler

- Dünyada ilk kez ‘çevreci olimpiyat’ yapılacak. Çevreci olimpiyat oyunları ne demek?


Evet ilk kez yapılacak. Bu yeni bir yaklaşım. Oyunların yapılacağı yerlerin sürdürülebilir bir yapısı olacak. Olimpiyat bitince halkın kullanabileceği yerler olmasına özen gösteriliyor. Olimpiyat binaları inşa edilirken orada yaşayanlara fayda sağlayacak bir çevre yaratılması gözetildi. Bu nedenle yıkılan binaların malzemelerinin yüzde 80’i yeni binaların yapımında kullanıldı. Başından beri amaç sürdürülebilir bir alan oluşturmaktı.


- Kaç bina bu şekilde inşa edildi?


Tam rakamını bilmiyorum ama stadyum da aynı şekilde yapıldı.


- Hangi malzemeler geri dönüşümlü?


Beton ve tuğlanın yanı sıra pencerelerin çerçeveleri gibi metaller binaların temellerini doldurmak içinkullanıldı. Pencerelerin çerçeveleri geri dönüşümlü, tavan malzemeleri ve bazı koltuklar da aynı şekilde. 


- Olimpiyatları almanın anahtarı nedir?


Konsept yaratmak önemli. Adaylığınızı açıkladığınızda bir konsept düşünmeniz gerekiyor. Olimpiyatlarda...