25 / 04 / 2024

ceyhan alt gelir gurubu başvuruları

ceyhan alt gelir gurubu başvuruları

Adana Ceyhan Alt Gelir Grubu başvuru tarihleri kapsamında son gün bugün olarak belirlendi. Projede 499 a det konut bulunuyor.

TOKİ Adana Ceyhan Alt Gelir sözleşme dönemi tarihleri!

TOKİ Adana Ceyhan Alt Gelir Grubu sözleşme dönemi tarihleri 19 Haziran-14 Temmuz olarak belirlendi.

TOKİ Adana Ceyhan Alt Gelir Grubu kura sonuçları 2017!

TOKİ Adana Ceyhan Alt Gelir Grubu kurası bugün çekilecek mi? TOKİ Adana Ceyhan Alt Gelir Grubu kura sonuçları 2017 belli oldu mu?

Adana Ceyhan Alt Gelir Grubu kura tarihi 2017!

Adana Ceyhan Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan 296 adet 2+1 konut için 160 başvuru ve 168 adet 3+1 konut için 37 başvuru alındı. Bu nedenle, kura çekilmeyecek ve başvuru sahipleri ile satış sözleşmesi imzalanacak..

Adana Ceyhan Alt Gelir Grubu başvuru tarihleri 2017!

Adana Ceyhan Alt Gelir Grubu başvuru tarihleri kapsamında son gün bugün olarak belirlendi. Projede 499 a det konut bulunuyor.

TOKİ Ceyhan Alt Gelir Grubu kurası ne zaman?

499 konutluk TOKİ Adana Ceyhan Alt Gelir Grubu projesindeki 296 konut kura ile satılıyor. Peki, TOKİ Ceyhan Alt Gelir Grubu kurası ne zaman?

TOKİ Adana Ceyhan Alt Gelir Grubu kura çekimi!

Toplamda 296 adet dairenin kura ile satışa sunulacağı TOKİ Adana Ceyhan Alt Gelir Grubu projesinde kura çekimi ne zaman gerçekleşecek?

TOKİ Ceyhan Alt Gelir Grubu son başvurusu!

Adana Ceyhan 499 Konut Projesi kapsamındaki 296 konut kuralı olarak satışa sunuluyor. Peki, TOKİ Ceyhan Alt Gelir Grubu son başvurusu ne zaman?

TOKİ Adana Ceyhan Alt Gelir kura çekimi ne zaman?

TOKİ'nin Adana Ceyhan 499 Konut Projesi kapsamında yer alan 296 konut kura ile satılacak. Peki, TOKİ Adana Ceyhan Alt Gelir kura çekimi ne zaman?

TOKİ Adana Ceyhan Alt Gelir kurası 2017!

TOKİ'nin Adana Ceyhan Alt Gelir Grubu projesinde yer alan 296 konut kura ile satılacak. İşte, TOKİ Adana Ceyhan Alt Gelir kurası 2017...

TOKİ Bursa İnegöl Akhisar Alt Gelir Grubu başvuru! 331 TL taksitle!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 764 konutluk Bursa İnegöl Akhisar Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan ve İdaremiz stokunda bulunan 23 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunuluyor...

TOKİ Bilecik Pazaryeri Alt Gelir Grubu başvuru! 51 bin 837 lira!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca Bilecik Pazaryeri Alt Gelir Grubu kapsamında inşa ettirilen 36 konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile Açık Satışa sunuluyor...

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Beylerbeyi Alt Gelir Grubu başvuruları!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 404 konutluk Gaziantep Şehitkamil Beylerbeyi Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan ve İdaremiz stokunda bulunan 10 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre satışa sunuluyor...

TOKİ Kayseri Melikgazi Alt Gelir Grubu kura sonucu!

TOKİ Kayseri Melikgazi Alt Gelir Grubu Konut Projesi kapsamında yer alan 7 adet konutun kura çekilişi bugün Halk Bankası Melikgazi şubesinde saat 13:30'da gerçekleşecek. TOKİ Kayseri Melikgazi Alt Gelir Grubu kura sonucuna sitemizden ulaşabilirsiniz.

ceyhan alt gelir gurubu başvuruları Haberi

ceyhan alt gelir gurubu başvuruları



Adana Ceyhan Alt Gelir Grubu başvuru tarihleri kapsamında son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.


Konut Alıcılarının Başvuruları 4 kategoride kabul edilecek;

-1. Kategori olan “Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimlerinin” ,

-2. Kategori olan “En az %40 Engelli Vatandaşlarımızın”

-3. Kategori olan “Emekli Vatandaşlarımızın”

-4. Kategori olan “Diğer alıcı adaylarının” 



TOKİ Adana Ceyhan Alt Gelir Grubu'nda yer alan 2 oda 1 salon konutların net alanı 62,49 metrekare, brüt alanı ise 83,06 metrekare olarak tasarlandı. Projeden yüzde 12 ve yüzde 20 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.


180 ay ve 240 ay vade imkanı sağlanan Adana Ceyhan TOKİ'de başlangıç taksidi 377,56 TL'den...