29 / 03 / 2024

TOKİ Adana Ceyhan Alt Gelir Grubu kura çekimi!

TOKİ Adana Ceyhan Alt Gelir Grubu kura çekimi!

Toplamda 296 adet dairenin kura ile satışa sunulacağı TOKİ Adana Ceyhan Alt Gelir Grubu projesinde kura çekimi ne zaman gerçekleşecek?



Adana Ceyhan 499 Konut Projesi kapsamında Alt Gelir Grubu için  TOKİ  tarafından inşa ettirilmekte olan 296 konut kura ile satışa çıkıyor.


TOKİ  Adana  Ceyhan Alt Gelir Grubu projesindeki dairelerin başvuruları 13 Nisan – 02 Haziran 2017 tarihleri arasında Türkiye Halk Bankası A.Ş.’nin Adana ili Şubeleri aracılığında kabul edilecek. 


TOKİ Adana Ceyhan Alt Gelir Grubu projesindeki dairelerin fiyatları 113 bin 266 TL ile 131 bin 396 TL aralığında değişiyor. Projedeki daireler 2+1 olarak tasarlandı. 


Konutların peşinat bedeli üzerinden %0,5 (binde beş) banka komisyonu ve banka komisyonu üzerinden yüzde %5 (yüzde beş) BSMV satış aşamasında Banka tarafından tahsil edilecek.


TOKİ Adana Ceyhan Alt Gelir Grubu kura çekimi!

TOKİ Adana Ceyhan Alt Gelir Grubu kura çekimi noter huzurunda 12 Haziran 2017 tarihinde gerçekleştirilecek. Kurada konut sayısı kadar asil alıcı belirlenecek olup aynı anda asil alıcıların konutları da kura ile belirlenecek. 


Satış duyurusu için tıklayın



Geri Dön