19 / 04 / 2024

Ceyhan Mega Petrokimya Endüstri böglesi

Ceyhan Mega Petrokimya Endüstri böglesi

Rönesans Holding, dünya genelince ilk ve enleri gerçekleştirmesi ile tanınıyor. Ceyhan Mega Petrokimya Endüstri Bölesi’nde 2018 sonunda açıklanan 1,3 milyar dolarlık polipropilen tesisi inşaatı, Rönesans’n Türkiye’de gerçekleştirdiği bir diğer liste başı proje olacak…

Rönesans Holding en’lerin ve ilk’lerin şirketi!

Rönesans Holding, dünya genelince ilk ve enleri gerçekleştirmesi ile tanınıyor. Ceyhan Mega Petrokimya Endüstri Bölesi’nde 2018 sonunda açıklanan 1,3 milyar dolarlık polipropilen tesisi inşaatı, Rönesans’n Türkiye’de gerçekleştirdiği bir diğer liste başı proje olacak…

Adana Ceyhan’a 8 milyar dolarlık yatırım!

8 milyar dolar yatırımla hayata geçirilen ve Türkiye'nin petrokimya üretim merkezi olacak "Ceyhan Petrokimya Endüstri Bölgesi" cari açığın azaltılmasına yılda 2 milyar dolar katkı sağlayacak...

Adana Ceyhan Petrokimya Endüstri Bölgesi tanıtım toplantısı yapıldı!

Ceyhan Petrokimya Endüstri Bölgesi tanıtım toplantısı bugün Adana'da Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un katılımıyla gerçekleştirildi.

Rönesans ve Sonatrach'tan üretim tesisi başvurusu!

Rönesans Holding AŞ ve Sonatrach, Ceyhan Mega Petrokimya Endüstri Bölgesi alanında polipropilen üretim tesisi kurmak için Rekabet Kuruluna başvurdu.

Rönesans Holding'ten Cezayir’e 1.2 milyar dolarlık tesis yatırımı!

Rönesans Holding, Cezayir’in milli enerji şirketi Sonatrach ile Ceyhan Mega Petrokimya Endüstri Bölgesi’nde 1.2 milyar dolar yatırım yatırıma hazırlanıyor. Firma, bölgede polipropilen üretim tesisi kuracak.

Rönesans Holding Ceyhan’da petrokimya tesisi kuracak!

Rönesans Holding, Cezayir’in milli enerji şirketi Sonatrach ortaklığıyla Ceyhan Mega Petrokimya Endüstri Bölgesi’nde,  1,2 milyar dolar yatırımla polipropilen üretim tesisi kuruyor. 

Rönesans Holding’ten Ceyhan Endüstri Bölgesi’ne özel anlaşma!

Rönesans Holding, Ceyhan Mega Petrokimya Endüstri Bölgesi için Hollandalı Port of Rotterdam şirketiyle çerçeve iş birliği anlaşması yaptı. 

Ataköy'de Mega Yat Limanı hayata geçirilecek!

İstanbul Ataköy sahile bir mega proje daha başladı. İDO iskelesi ve Marina'dan itibaren TOKİ-Özyazıcı-Karadeniz Örme'nin Ataköy Marine projesine kadarki bölümünde yeni dev bir proje hayata geçiyor..

Adana Ceyhan kentsel dönüşüm projesi onaylandı!

Ceyhan kentsel dönüşüm projesi, Bakanlar Kurulu imzasının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından da imzalanarak resmi gazetede yayımlandı.Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk konuyu değerlendirdi.

Ataköy Mega Yat Limanı projesi için düğmeye basıldı!

Ataköy sahile bir Mega proje daha başladı. İDO iskelesi ve Marina'dan itibaren TOKİ - Özyazıcı-Karadeniz Örme'nin Ataköy Marine projesine kadarki bölümünde yeni bir proje hayata geçiyor.

Ceyhan kentsel dönüşüm projesi onaylandı!

Ceyhan Belediyesi tarafından hazırlanan kentsel dönüşüm projesi, Bakanlar Kurulu imzasının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından da imzalanarak resmi gazetede yayımlandı. Belediye Başkanı Öztürk, projenin heyecan uyandırdığını söyledi.

Ceyhan Kentsel Dönüşüm Projesi'ne onay çıktı!

Egemen Ceyhan Belediyesi'nin her hafta çarşamba günleri düzenlediği halk toplantılarının 6. 'sı gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, kentsel dönüşüm projesi ile ilgili kararın Bakanlar Kurulu'nca onayladığının müjdesini verdi.

Ceyhan kentsel dönüşüm projesi onaylandı!

Ceyhan kentsel dönüşüm projesi onaylandı. Ceyhan Belediyesi tarafından hazırlanan kentsel dönüşüm projesi, Bakanlar Kurulu imzasının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından da imzalanarak resmi gazetede yayımlandı.

Ceyhan Mega Petrokimya Endüstri böglesi Haberi

Ceyhan Mega Petrokimya Endüstri böglesi

RUSYA ST.PETERSBURG'DA 1993 yılında kurulan Rönesans Holding, bugün dünyanın 28 ülkesinde, ana müteahhit ve yatırımcı olarak hizmet veriyor. Hizmet verdiği tüm sektörlerde hayata geçirdiği projelerle imza attığı “ilk”ler ve “en’ler ile sektörde öne çıkıyor. Bu sene ilk olarak Fortune 500 Türkiye listesine girerken 13’üncü sırada yer alan Türkiye yapısı RC Rönesans İnşaat Taahhüt, Türkiye’de başladığı önemli proje ile de dikkat çekiyor. Türkiye’de Ceyhan Mega Petrokimya Endüstri Bölgesi’nde 1,3 milyar dolar yatırımla kurduğu polipropilen üretim tesisi faaliyete geçip, cari açığı 450 milyon-500 milyon dolar kısmaya başladığında bu uzun en’ler ve ilk’ler listesine nazire yapacak.

Fortune Turkey'den Kerem Özdemir'in haberine göre; Rönesans’ı sektöründe Rusya’nın St. Petersburg kentinde inşa edilen Laktha Çenter, 462 metre yüksekliğiyle Avrupa’nın en yüksek binası unvanını taşıyor. Proje aynı...