19 / 04 / 2024

Ceylan Esin Kılavuz Melikoğlu

Ceylan Esin Kılavuz Melikoğlu

Dimak Turistik Tesisleri Anonim Şirketi, Sedat Kılavuz, Zeynep Sema Kılavuz, Ceylan Esin Kılavuz Melikoğlu, Fatma İpek Alp tarafından 4 milyon 748 bin TL'lik sermaye ile 28 Şubat'ta kuruldu.

Konut sektörü, yabancılara verilen vatandaşlıkla ekonominin ana mekanizması haline getirilecek!

Yabancılara vatandaşlık verilmesi ile ilgili düzenlemeleri değerlendiren Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi 47. Dönem Başkanı Esin Köymen, konutu, ekonominin ana mekanizması haline getirip, vatandaşlık satmanın aracı olarak kullanıldığını belirtti.

Mimarlar Odası Kanal İstanbul projesi için yeni dava hazırlığında! 

Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şube Başkanı Esin Köymen, Kanal İstanbul projesi sınırları içinde yer alan Başakşehir’deki 12.5 milyon metrekarelik askeri alanın yapılaşmaya açılması için dava hazırlığında olduklarını söyledi. 

Scb Gayrimenkul Ve Yapı Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Scb Gayrimenkul Ve Yapı Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 20 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Adıman, Bülent Yılmaz, Cengiz Karaağaç ve Sebahattin Kılavuz ortaklığında kuruldu.

Sağlık Bakanlığı müjdeyi verdi! 42 bin 500 personel alacak! Sağlık Bakanlığı personel alımı kılavuz yayınlandı mı?

Sağlık Bakanlığı'na 42 bin 500 personel alınacağı açıklandı. Peki, Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuruları ne zaman başlayacak, başvuru kılavuzu yayınlandı mı? İşte, 2022 Sağlık Bakanlığı personel alımına ilişkin tüm detaylar...

Ticaret Bakanlığı esnaflar için harekete geçti! Kılavuz hazırlandı!

Ticaret Bakanlığı, e-ticarete yönelmek isteyen esnaf ve sanatkarlar için kılavuz hazırladı. Hazırlanan bu kılavuzda, ürünlerin fiyatlandırılmasından marka belirlenmesine dair çeşitli konularda tavsiyeler verildi.

İl Özel İdaresi'nden ticaret, turizm ve konut alanı imarlı arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Sivas İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, Sivas Merkez Kılavuz Mahallesi'nde yer alan ticaret, turizm ve konut alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Sivas İl Özel İdaresi'nden satılık 32 bin 456 metrekarelik arsa! 

Sivas İl Özel İdaresi, Sivas ili, Merkez ilçesi, Kılavuz Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa sunuyor. İşte arsanın fiyatı ve merak edilen tüm detaylar....

Yıkılan 24 daireli apartmanın yerine 20 daire yapıldı! Depremzedeler şaşkına döndü!

Yıkılan 24 konutlu Saraçoğlu apartmanının yerine 20 evli bina inşa edilmesiyle, 18 senedir bu apartmanda oturan Esin Kütük, "Şu an inşa edilen binalarda 24 eksik daire var bize 3-4 seçenek sundular. Beynimizden vurulmuşa döndük. Hiç bu kadar ağlamamıştım" diye konuştu.

Amorf Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Amorf Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer’de  100 bin  TL sermaye bedeli ile Esin Köseoğlu tarafından kuruldu.

Riskli yapı sorunu nasıl çözülür?

'Riskli binalar' deprem olmadan da yıkılabiliyor. TMMOB Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi Başkanı Esin Köymen, yapı denetiminin özelleşmesinin olumsuz sonuçlar yarattığını aktarırken, İMO İstanbul Şubesi Başkanı Nusret Suna ise imar barışının usulsüzlüklere neden olduğunu söyledi.

Sivas'ta 24.3 milyon TL'ye satılık 5 gayrimenkul!

Sivas Belediye Başkanlığı, Sivas Kılavuz Mahallesi'nde yer alan 5 adet gayrimenkulü 24 milyon 352 bin 3 TL bedelle satışa çıkardı.

Adalar’da plan yapma ve onaylama yetkisinin İBB'den alınmasına tepki!

Adalar’da plan yapma ve onaylama yetkisinin İBB'den alınmasına İBB İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Gürkan Akgün tepki gösterdi. Konuya ilişkin, Çevre hukuku alanında çalışan Avukat Yakup Okumuşoğlu ve TMMOB Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Esin Köymen de konuştu.

Çanakkale Ayvacık'ta depremzedeler konutlarını bekliyor!

CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan, Ayvacık deprem konutlarına ilişkin konuştu. Ceylan, 86 köylü için hala konut inşa edilmediğine vurgu yaptı.

Ceylan Esin Kılavuz Melikoğlu Haberi

Ceylan Esin Kılavuz Melikoğlu

Dimak Turistik Tesisleri Anonim Şirketi, Sedat Kılavuz, Zeynep Sema Kılavuz, Ceylan Esin Kılavuz Melikoğlu, Fatma İpek Alp tarafından 4 milyon 748 bin TL'lik sermaye ile 28 Şubat'ta kuruldu. 


Dimak Turistik Tesisleri Anonim Şirketi iş konusu; Turizm konalarında otel, motel, tatil köyü işletmek. Turizm konularında günübirlik tesisler, karavan ve kamping işletmek.


Dimak Turistik Tesisleri Anonim Şirketi adres: Kadıköy, 19 Mayıs Mahallesi, İnönü Caddesi, Sümko Sitesi, No:91/M. K-4 Blok Kat:1...