25 / 04 / 2024

Ticaret Bakanlığı esnaflar için harekete geçti! Kılavuz hazırlandı!

Ticaret Bakanlığı esnaflar için harekete geçti! Kılavuz hazırlandı!

Ticaret Bakanlığı, e-ticarete yönelmek isteyen esnaf ve sanatkarlar için kılavuz hazırladı. Hazırlanan bu kılavuzda, ürünlerin fiyatlandırılmasından marka belirlenmesine dair çeşitli konularda tavsiyeler verildi.



Ticaret Bakanlığı, elektronik ticarete yönelen esnaf ve sanatkarlar için kılavuz hazırladı.

Bakanlık tarafından hazırlanan bu kılavuzda, ürünlerin fiyatlandırılmasından marka belirlenmesine, logo seçiminden tedarik sürecine kadar çeşitli konulara dair tavsiyelerde bulunuldu.

Bakanlığın, Esnaf, Sanatkarlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan rehbere "Esnaf ve Sanatkarlar Özelinde Elektronik Ticaret Kılavuzu" adı verildi.

Hazırlanan kılavuzda, e-pazaryerlerinde faaliyet gösteren esnaf ve sanatkarlara önerilerde bulunulurken bu kesimin tüketici taleplerini karşılayıp, başarılı olmaları için dikkat etmeleri gereken konulara değinildi. Hazırlanan kılavuzda, esnaf ve sanatkarların e-ticarete konu ürünleri seçerken öncelikle nasıl bir satış planı izlemesi gerektiğine karar vermesi gerektiği vurgulandı.
Ticaret Bakanlığı esnaflar için harekete geçti! Kılavuz hazırlandı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön