19 / 04 / 2024

kılavuz

kılavuz

Ticaret Bakanlığı, e-ticarete yönelmek isteyen esnaf ve sanatkarlar için kılavuz hazırladı. Hazırlanan bu kılavuzda, ürünlerin fiyatlandırılmasından marka belirlenmesine dair çeşitli konularda tavsiyeler verildi.

LGS tercihleri ne zaman yapılacak? 2022 LGS tercih kılavuzu yayımlandı mı? İşte kontenjanlar!

LGS tercihleri, sınav sonuçlarının erişime açılmasının ardından gündeme geldi. Sınav sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte Liselere Geçiş Sınavı tercih kılavuzu için gözler MEB'e çevrildi. İşte detaylar…

Scb Gayrimenkul Ve Yapı Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Scb Gayrimenkul Ve Yapı Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 20 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Adıman, Bülent Yılmaz, Cengiz Karaağaç ve Sebahattin Kılavuz ortaklığında kuruldu.

Sağlık Bakanlığı müjdeyi verdi! 42 bin 500 personel alacak! Sağlık Bakanlığı personel alımı kılavuz yayınlandı mı?

Sağlık Bakanlığı'na 42 bin 500 personel alınacağı açıklandı. Peki, Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuruları ne zaman başlayacak, başvuru kılavuzu yayınlandı mı? İşte, 2022 Sağlık Bakanlığı personel alımına ilişkin tüm detaylar...

Ticaret Bakanlığı esnaflar için harekete geçti! Kılavuz hazırlandı!

Ticaret Bakanlığı, e-ticarete yönelmek isteyen esnaf ve sanatkarlar için kılavuz hazırladı. Hazırlanan bu kılavuzda, ürünlerin fiyatlandırılmasından marka belirlenmesine dair çeşitli konularda tavsiyeler verildi.

İl Özel İdaresi'nden ticaret, turizm ve konut alanı imarlı arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Sivas İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, Sivas Merkez Kılavuz Mahallesi'nde yer alan ticaret, turizm ve konut alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Sivas İl Özel İdaresi'nden satılık 32 bin 456 metrekarelik arsa! 

Sivas İl Özel İdaresi, Sivas ili, Merkez ilçesi, Kılavuz Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa sunuyor. İşte arsanın fiyatı ve merak edilen tüm detaylar....

Sivas'ta 24.3 milyon TL'ye satılık 5 gayrimenkul!

Sivas Belediye Başkanlığı, Sivas Kılavuz Mahallesi'nde yer alan 5 adet gayrimenkulü 24 milyon 352 bin 3 TL bedelle satışa çıkardı.

Sivas Merkez'de 81.1 milyon TL'ye satılık arsa!

Sivas İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, Sivas ili, Merkez ilçesi, Kılavuz Mahallesi'nde yer alan arsayı toplam 81 milyon 142 bin 75 TL muhammen bedelle satışa sundu.

Sivas Merkez'de 13 milyon TL'ye satılık arsa!

Sidaş Emlak Oto A.Ş, Sivas Merkez'e bağlı Kılavuz Mahallesi'nde yer alan arsayı 12 milyon 932 bin 800 TL bedelle satışa çıkardı.

Sivas'ta 22.1 milyon TL'ye satılık 4 gayrimenkul!

Sivas İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, Sivas ili, Merkez ilçesi, Kılavuz Mahallesi'nde yer alan 4 gayrimenkulü 22 milyon 73 bin 218 TL'ye satıyor...

Saim Oğuzülgen'den Kanal İstanbul açıklaması!

Emekli Başkılavuz Kaptan ve Uzakyol Kaptanı Saim Oğuzülgen, Cumhurbaşkanı Erdoğan “Türkiye’nin Boğaz’daki egemenlik haklarını güçlendirecek” dediği Kanal İstanbul’a ilişkin açıklamalarda bulundu.

Etk Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Etk Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Kılavuz ve Tolga Kılavuz ortaklığında kuruldu.

TOKİ Sivas 59 konut ihalesi bugün!

Sivas İli, Merkez İlçesi, Kılavuz Mahallesi Jandarma Komutanlığı 59 Adet Konut (Lojman) ve 1 Adet Sosyal Tesis İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Sivas Merkez Kılavuz 59 konut ihalesi yarın!

Sivas İli, Merkez İlçesi, Kılavuz Mahallesi Jandarma Komutanlığı 59 Adet Konut (Lojman) ve 1 Adet Sosyal Tesis İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

kılavuz Haberi

kılavuz

Ticaret Bakanlığı, elektronik ticarete yönelen esnaf ve sanatkarlar için kılavuz hazırladı.

Bakanlık tarafından hazırlanan bu kılavuzda, ürünlerin fiyatlandırılmasından marka belirlenmesine, logo seçiminden tedarik sürecine kadar çeşitli konulara dair tavsiyelerde bulunuldu.

Bakanlığın, Esnaf, Sanatkarlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan rehbere "Esnaf ve Sanatkarlar Özelinde Elektronik Ticaret Kılavuzu" adı verildi.

Hazırlanan kılavuzda, e-pazaryerlerinde faaliyet gösteren esnaf ve sanatkarlara önerilerde bulunulurken bu kesimin tüketici taleplerini karşılayıp, başarılı olmaları için dikkat etmeleri gereken konulara değinildi. Hazırlanan kılavuzda, esnaf ve sanatkarların e-ticarete konu ürünleri seçerken öncelikle nasıl bir satış planı izlemesi gerektiğine karar vermesi gerektiği vurgulandı.

“DOĞRU ÜRÜN DOĞRU FİYAT”

Bakanlık tarafından hazırlanan kılavuzda, doğru ürünün seçilmesi, mağazada ayrıntılı olarak sergilenmesi, doğru fiyatlandırmanın yapılmasının, müşteri memnuniyeti, marka bilinirliği ve satış miktarını artıran yöntemler olduğu belirtildi.

“FİYATLANDIRMA...