29 / 03 / 2024

ceylan otel finans zirvesi

ceylan otel finans zirvesi

3. İstanbul Finans Zirvesi (IFS) 24-25 Eylül 2012 tarihlerinde Ceylan InterContinental'da yapılacak, 3. İstanbul Finans Zirvesi'nde İstanbul Finans Merkezi de ele alınacak

Vois Bostancı Otel İnşaat Ve Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu!

Vois Bostancı Otel İnşaat Ve Taşımacılık Limited Şirketi Ataşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Fatih Ceylan ve Metin Yağci tarafından kuruldu.

8. İstanbul Finans Zirvesi 27-28 Eylül'de!

Bu sene 8. Kez düzenlenecek olan İstanbul Finans Zirvesi (IFS 2017) finansal teknolojiler ve risk yönetimini ele alacak. IFS’17, 27-28 Eylül tarihlerinde Hilton Bomonti Otel’de düzenlenecek.

Maroon Hotel Finans Merkezi projesi 2021'de açılacak!

Tatar İstanbul Otelcilik, Maroon Hotel Finans Merkezi adıyla 144 oda ve 304 yatak kapasiteli otel inşa edecek. Maroon Hotel Finans Merkezi projesi 2021'de hizmete açılacak.

Sarphan Finans Park otel bölümü VIP 300 Ofisleri'ne dönüştü!

Sarp İnşaat Öz Akar Elektrik A.O. tarafından İstanbul Ataşehir'de hayata geçirilen Sarphan Finans Park projesinde A Blok Otel bölümü, VIP 300 Ofisleri'ne dönüştürüldü.

Sarphan Finans Park, VIP 300 ofislerine dönüştürüldü!

Yeni Sarp İnşaat tarafından Ataşehir'de hayata geçirilen Sarphan Finans Park projesinde A Blok otel bölümü, VIP 300 Ofisleri'ne dönüştürüldü. Sarphan Finans Park'ta 937 bağımsız bölüm yer alıyor.

İstanbul Finans Merkezi'nin altyapısı hazır!

Dört ana bölgeden oluşan Finans Merkezi'nde 560 bin metrekare ofis, 90 bin metrekare alışveriş, 70 bin metrekare otel, 60 bin metre kare rezidans alanı ve 24 bin araçlık otopark bulunacak.

5. İstanbul Finans Zirvesi başlıyor!

Küresel finansın liderlerini buluşturacak "5. İstanbul Finans Zirvesi" yarın İstanbul'da başlayacak. Geçen yıl 15 ülkeden toplam 64 konuşmacının yer aldığı beşinci IFS, Conrad Otel'de düzenlenecek.

İstanbul Finans Zirvesi 15-16 Eylül'de Conrad Otel'de yapılacak!

İstanbul Finans Zirvesi 15-16 Conrad Otel'de yapılacak. Bu yılki teması “Yenilikçi Finans” olan ve 5. Kez düzenlenen IFS (İstanbul Finans Zirvesi), 15-16 Eylül tarihlerinde, Conrad İstanbul'da gerçekleştirilecek.

İstanbul Finans Zirvesi 15-16 Eylül 2014 tarihlerinde düzenlenecek!

Bu yıl 15 -16 Eylül 2014 tarihlerinde Conrad Otel’ de beşincisi düzenlenecek olan İstanbul Finans Zirvesi' ne sayılı günler kala, hazırlıklar da son aşamaya geldi...

Sarphan Finans Park Ümraniye Ağustos 2014'te teslim edilecek!

Sarp Grup tarafından Emlak Konut GYO ortaklığı ile hayata geçirilen Sarphan Finans Park karma projesi Ofis, AVM, rezidans ve otelden oluşuyor. 3 blok halinde hayata geçirilen projenin otel bölümünün üstünde helikopter pisti yer alıyor

Sarphan Finans Park Residence satılık!

Sarphan Finans Park Residence satılık ofis fiyatları haberimizin içinde yer alıyor. Ataşehir Sarphan Finans Park projesi kapsamında rezidans, ofis, otel ve AVM alanları yer alıyor.

Sarphan Finans Park Ümraniye teslim tarihi!

Sarphan Finans Park Ümraniye teslim tarihi haberimizde bulunuyor. Sarp Gruop tarafından inşa edilen Sarphan Finans Park projesi ofis, rezidans otel ve ticari alanlardan meydana geliyor

Sarphan Finans Park adres bilgileri! Ağustos'ta teslim!

Sarphan Finans Park adres bilgileri ve satış ofisi iletişim bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Ağustos'ta teslim edilecek olan Sarphan Finans Park projesinde rezidans, ofis, otel ve AVM alanları bulunuyor...

ceylan otel finans zirvesi Haberi

ceylan otel finans zirvesi

3. İstanbul Finans Zirvesi (IFS) 24-25 Eylül 2012 tarihlerinde Ceylan Inter-Continental Hotel'de yapılacak. İslam Kalkınma Bankası Başkanı Ahmad Mohamed Ali Al Madani'nin de aralarında olduğu; dünyanın önde gelen finans uzmanları, borsa, aracı kurum ve banka yöneticilerinin katılacağı zirvede küresel finans krizi, para politikası ve finansal istikrar, likidite alternatifleri, sermaye piyasaları, İstanbul finans merkezi gibi konular ele alınacak. Krizle ilgili yabancı katılımcılara Türkiye deneyimi anlatılacak. Zirvede enerji ve çevre konularının da ele alınması...