19 / 04 / 2024

Sarphan Finans Park Ümraniye Ağustos 2014'te teslim edilecek!

Sarphan Finans Park Ümraniye Ağustos 2014'te teslim edilecek!

Sarp Grup tarafından Emlak Konut GYO ortaklığı ile hayata geçirilen Sarphan Finans Park karma projesi Ofis, AVM, rezidans ve otelden oluşuyor. 3 blok halinde hayata geçirilen projenin otel bölümünün üstünde helikopter pisti yer alıyor




Sarp Grup tarafından Emlak Konut GYO ortaklığı ile hayata geçirilen Sarphan Finans Park karma projesi Ofis, AVM, rezidans ve otelden oluşuyor. 3 blok halinde hayata geçirilen projenin otel bölümünün üstünde helikopter pisti yer alıyor. Sarphan Finans Park projesinin 54 katlı rezidans kulesi, 13 katlı ofis bloğu, 20 katlı otel bloğu halinde tasarlandı. Projede stüdyo, 1+1,2+1,3+1 ve 4+1 daire tipleri bulunuyor. 


516 bağımsız bölümün yer aldığı projeye yoğun talep var. Dairelerin önemli bir kısmının satıldığı proje, modern mimarisi ile 2011 Avrupa Gayrimenkul Ödülleri Karma Kullanım Kategorisi'nde "Avrupa'nın En Prestijli Projesi" ödülü almıştı. Sarphan Finans Park Ümraniye'de teslim tarihi Ağustos 2014 olarak belirlendi. Sarphan Finans Park ödemeleri kapsamında banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor. Sarphan Finans Park Residence'ta ise her türlü rezidans hizmeti, zemin katta lobi yer alıyor. Yeşil peyzaj, kapalı ve açık havuz, spor kompleksi, basketbol sahası, fitness salonu, tenis kortu, çocuk kulübü, çocuk oyun alanları, evcil hayvanlar için özel alanlar, 10 katlı otopark, bodrum katlarında her daire için depo alanının yer aldığı projede, merkezi ısıtma ve soğutma, gelişmiş ses ve ısı yalıtımı, yangın yönetmeliğine uygun sprinkler yangın söndürme sistemleri bulunuyor. Acil durumlar için özel dizayn edilmiş sedye asansörü, daireden daireye ve daireler ile mağazalar arasında kapalı devre iletişim gibi birçok özel imkan bulunuyor. 


Telefon: 444 47 33

Web adresi: www.sarphanfinanspark.com.tr


Dünya



Geri Dön