20 / 04 / 2024

Ceylan Servis Turistik

Ceylan Servis Turistik

Ceylan Servis Turistik Ticaret Limited Şirketi, Hamdi Ceylan ve Tunay Ceylan tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Atlas Turistik Servis Ve Yatırım Anonim Şirketi Altıyol Şubesi açıldı!

Atlas Turistik Servis Ve Yatırım Anonim Şirketi Altıyol Şubesi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Temel tarafından kuruldu.

Atlas Turistik Servis Ve Yatırım Anonim Şirketi Şaşkınbakkal Şubesi açıldı!

Atlas Turistik Servis Ve Yatırım Anonim Şirketi Şaşkınbakkal Şubesi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Temel tarafından açıldı.

My Home Turizm Ve Servis Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu! 

My Home Turizm Ve Servis Hizmetleri Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mansour Abdulra Almuhana ve Yağmur Ceylan Korkut ortaklığında kuruldu.

Setur Servis Turistik Anonim Şirketi Nişantaşı Seyahat Acentesi Şubesi açıldı!

Setur Servis Turistik Anonim Şirketi Nişantaşı Seyahat Acentesi Şubesi bugün Şişli'de 9 milyon 314 bin 759 TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Beta Marina Limanı devri için izin çıkmadı!

Rekabet Kurumu'nun internet sitesinde yer alan duyuruya göre, Beta Marina Liman ve Çekek İşletmesi ve Pendik Turizm Marina Yat ve Çekek İşletmesi'nin hisselerinin tamamının Setur Servis Turistik A.Ş. tarafından devralınmasına ilişkin nihai inceleme sonuçl

Koç Holding'e Beta Marina Liman'ı için izin çıkmadı!

Rekabet Kurulu, Yıldız Holding'in bağlı olduğu Beta Marina Liman hisselerinin tamamının Koç Holding’in bağlı şirketi Setur Servis Turistik AŞ tarafından devralınmasına izin vermedi.

Oto Yedek Parça ve Servis Sertifikasyon Anonim Şirketi kuruldu!

Oto Yedek Parça ve Servis Sertifikasyon Anonim Şirketi, Ahmet Ceylan Hancıoğlu Yönetim Kurulu Başkannlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 13 Temmuz'da Şişli' de kuruldu.

Pozitif Turistik Servis Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pozitif Turistik Servis Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Fatih Mehmet Günezdi, Ergün Ali Kır tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 3 Aralık'ta Şişli, Ergenekon Mahallesi'nde kuruldu.

YTS Tur Yavuzer Turistik Servis Limited Şirketi kuruldu!

YTS Tur Yavuzer Turistik Servis Limited Şirketi, Ayhan Yavuzer tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 10 Ekim'de Beylikdüzü, Adnan Kahveci Mahallesi, Yavuz Sultan Selim Bulvarı'nda kuruldu.

Beta ve Pendik Marina incelemeye takıldı!

Kurul, Sağlam İnşaat A.Ş.'ye ait Beta Marina Liman ile Sağlam İnşaat ve Çakır Yapı'ya ait Pendik Turizm Marina'nın hisselerinin tamamının Setur Servis Turistik A.Ş. tarafından devralınmasına ilişkin başvuruyu inceleyecek.

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği'nden Alanyaspor'a destek!

Menderes Türel: "Alanya Turistik İşletmeciler Derneği'nin kendi üyelerinden veya üyesi olmayan turizmcilerden toplayacağı 1,5 milyon TL'yi Alanyaspor'a vermek üzere Büyükşehir Belediyesine bağış yapmasını talep ettik" dedi

Doğu'nun ilk dev akvaryumu Ceylan Karavil Park'ta açıldı!

Ceylan Karavil Park alışveriş merkezi, 150 milyon dolarlık yatırımla Diyarbakır'da kapılarını açtı. Dünya denizlerinden ve göllerinden örneklerin sergilendiği 3.000 metrekarelik akvaryum Doğu'nun ve Güneydoğu'nun ilk dev akvaryumu...

Ceylan Karavil Park'ı 1 saatte 15 bin kişi ziyaret etti!

Ceylan Karavil Park açıldı. Karavil Grup ile Ceylan Grup'un ortaklığında hayata geçen ve Güneydoğu'nun en büyük alışveriş mağazası olduğu belirtilen Ceylan Karavil Park'a, vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi...

Ceylan Servis Turistik Haberi

Ceylan Servis Turistik

Ceylan Servis Turistik Ticaret Limited Şirketi, Hamdi Ceylan ve Tunay Ceylan tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile kuruldu. 4 Mart'ta kurulan Ceylan Servis Turistik Ticaret Limited Şirketi iş konusu: Yurt içinde ve yurt dışında turist amaçlı geziler ve turlar düzenlemek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Ceylan Servis Turistik Ticaret Limited Şirketi adres: Beylikdüzü, A.Kahveci Mahallesi, Y.S.Selim Bulvarı, Kubist Park Rezidans No:2...