17 / 04 / 2024

Ceylanpınar Semt Sahası ve Semt Pazarı açıldı mı

Ceylanpınar Semt Sahası ve Semt Pazarı açıldı mı

Şanlıurfa'nın tüm ilçelerini güzelleştirmek için çalışmalarını ve yatırımlarını araklıksız sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Ceylanpınar'da peş peşe açılışlar gerçekleştirdi.

Kartal Gümüşpınar Mahallesi parselasyon planı askıda!

Kartal İlçesi, Gümüşpınar Mahallesi, 10958 ada, 1, 2, 3, 30, 31, 32, 33 ve 48 parseli içeren düzenleme sahasında 3194 sayılı İmar Kanununun 18. maddesine göre yapılan imar uygulaması sonucunda düzenlenen Parselasyon Planı 1 ay süre ile askıya çıkarıldı.

TOKİ’den Şanlıurfa Ceylanpınar’da 130 tane ucuz konut fırsatı!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri açıklandığı ilk günden itibaren tüm Türkiye’nin gündeminde. TOKİ Şanlıurfa Ceylanpınar ilçesinde de projeye başlayacak. Peki TOKİ Şanlıurfa Ceylanpınar Sosyal Konut Projesi’nin detayları neler? İşte ayrıntılar…

Şanlıurfa Ceylanpınar'a iki yeni millet bahçesi geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa Ceylanpınar'da iki yeni millet bahçesi inşa edecek. Projelerin ihalesi 28 Mart tarihinde yapılacak.

Şanlıurfa Ceylanpınar'a millet bahçesi müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa Ceylanpınar Millet Bahçesi ihalesini 2 Şubat 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Şanlıurfa Ceylanpınar'a millet bahçesi geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa Ceylanpınar'da millet bahçesi inşa edecek. Projenin ihalesi 2 Şubat 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Şanlıurfa Ceylanpınar'a sağlık ocağı yapılması talebi mecliste!

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesine bağlı Büyükçaylı Mahallesi'ne sağlık ocağı yapılması talebi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Şanlıurfa Ceylanpınar'da metruk binalar yıkılıyor!

Şanlıurfa Ceylanpınar Belediyesi, ilçe genelinde tehlike arz eden 44 metruk yapının yıkımını gerçekleştirdi. 

Şanlıurfa Ceylanpınar'daki aileye 4 aylık kira desteği!

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar'da kirasını ödeyemeyen aileye 4 aylık kira desteği ve kullanılamaz duruma gelen evlerinin onarımı için yardım yapılacağını belirtti.

TOKİ Mardin şebeke ikmali işi ihalesi bugün!

Mardin Ceylanpınar Ovaları Cazibe Sulaması 2 Kısım Şebeke İkmali İşi (E-İHALE) ihalesi bugün saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Şanlıurfa Aşağı Fırat 2. Merhale Projesi ihalesi 13 Mayıs'ta!

Şanlıurfa Aşağı Fırat 2. Merhale Projesi (Mardin Ceylanpınar Ovaları Cazibe Sulaması 2 Kısım Şebeke İkmali İşi) (E-İHALE) ihalesi 13 Mayıs 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Mardin şebeke ikmali işi ihalesi 13 Mayıs'ta!

Mardin Ceylanpınar Ovaları Cazibe Sulaması 2 Kısım Şebeke İkmali İşi ihalesi 13 Mayıs 2020 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Ceylanpınar 150 Yataklı Devlet Hastanesi’nde inşaat sürüyor!

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, çalışmaların devam ettiği 150 Yataklı Devlet Hastanesi’nde incelemeler yaptı. Ceylanpınar 150 Yataklı Devlet Hastanesi’nde inşaat sürüyor.

Şırnak Ceylanpınar'da yol yapımı hız kazandı!

Ceylanpınar Belediyesi, Büyükşehir Belediyesi ile koordineli olarak, geçtiğimiz günlerde eğitim hayatına başlayan Ceylanpınar Tarım Meslek Yüksekokulu önündeki yolda çalışmalara başladı.

Ceylanpınar Semt Sahası ve Semt Pazarı açıldı mı Haberi

Ceylanpınar Semt Sahası ve Semt Pazarı açıldı mı


Şanlıurfa'nın tüm ilçelerini güzelleştirmek için çalışmalarını ve yatırımlarını araklıksız sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Ceylanpınar'da açılışlar gerçekleştirdi.


Başkan Çiftçi: "Ceylanpınar güzel bir ilçemizdir. Tüm gelişmeleri hakkediyor" dedi.Ceylanpınar'ın gelişmesi ve güzelleşmesi için bir çok projeyi hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi yapımını tamamladığı Semt Sahası ve Semt Pazarını törenle açılışı gerçekleştirildi.


İlçe Belediyesiyle koordineli bir çalışmayla ilçeyi kalkındırmaya yönelik projeleri bir bir hayata geçirdiklerini belirten Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi:" Gerek Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı gerekse Ceylanpınar İlçe Belediye Başkanlığımız, teşkilatlarımız ve yine Ceylanpınar'a hizmet veren Kamu Kurum ve Kuruluşlarımız başta Kaymakamlığımız olmak üzere hepsiyle güzel ahenkli bir çalışma içersindeyiz. İşte bu ahenkli çalışmanın getireceği sonuç Ceylanpınar'a gelişme demektir.


Fatih Sultan Mehmet Mahallemizde Büyükşehir Belediye Başkanlığımızın bir semt pazarını yaptık. Esnafımızın belli bir düzen içerisinde kışın...